La US si UK am schimbat parola direct din consola ... La RO mi-a zis ca-mi da email, care l-am primit, am schimbat parola si la sfarsit "
PlayStation�Store is not available in the selected country or region."
La US si UK am schimbat parola direct din consola ... La RO mi-a zis ca-mi da email, care l-am primit, am schimbat parola si la sfarsit "
PlayStation�Store is not available in the selected country or region."
Uite frate ce ma roade ciuda. La unii le merge link-ul din mail, la altii nu.
BTW, pe celelalte conturi, de uk si us, am reusit fara nicio problema.
@taz, verifica si ai sa vz ca nu sunt singurul care i-a mers contul ro.
Am o varsta, nu sunt copil sa fac glume proaste, daca ma credeti bine, daca nu.... eu pur si simplu am spus cum am procedat si chiar acum am in lista un amic care este online tot cu cont ro.
@freezy no offense ... Dar e ceva ciudat . Cred ca totusi nu sunt asa de bine pusi la punct asa cum ziceau.
poate va merge mai bine la dimineataacuma nici nu ma deranjez sa incerc ca toti is pe psn deci noapte buna to all see ya online
Exact, primul a fost contul ro iar apoi cele de uk si us, cel de singapore inca nu functioneaza.
Daca vrei fac niste poze sa vezi.
Oare ce aveam de castigat daca va minteam...
Gata am plecat la culcare... Vedem maine dimineata daca primesc e-mailul si daca pot accesa linkul...
Noapte buna!
eu unul am primit mail dupa 3min .. To reset your PlayStation(R)Network password, please click on the link below. This link will expire in 24 hours from the time that it was sent. The link will direct you to a PlayStation(R)Network web page and allow you to enter and confirm your new password.
O intrebare pentru cei cu cont de Romania carora le-a fost trimis e-mail pentru a schimba parola:
Consola pe care o aveti acum este si consola pe care ati creat contul?
Conturile de UK si US merg perfect ( dar fara Store). JP si HK inca nu merg.
Welcome back, PSN !
sony tweet "For those still waiting for #PSN password reset emails, please be patient as we are handling a lot of requests."
Eu ies, oricum nu incerc azi nimic avand in vedere ca trebuie sa descarc si 3.61, sa schimb si parola. In plus, PSS e off, so...
Noapte buna si succes celor cu contul de Ro, poate pana maine se mai lumineaza situatia.
eu unul am reusit sa-mi schimb parola..am reusit sa joc un pic online dar in schimb vreau sa spun ca merge super greu!
am jucat MOH dar merge intrerupt rau de tot !imposibil de jucat! sa speram ca-si va reveni!
va rog sa postati cum va merge..imi e teama ca e doar de la mine si anume de la netul meu prin sarma ghimpata !
Bookmarks