Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1137 of 1175 FirstFirst ... 137 637 1037 1087 1127 1135 1136 1137 1138 1139 1147 ... LastLast
Results 22,721 to 22,740 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22721 SP
    Member florent's Avatar
    M-as mira sa se usuce pasta sub procesor la un super slim . Din pacate la acest model nu ai cum sa citesti temperaturile din soft , ca sa vezi daca se tureaza fals . Cand ai schimbat pasta ai curatat-o bine pe cea veche cu alcool isopropilic ? Daca pui o pasta peste alta face urat consola .

2. #22722 SP
    Junior Member stefan_bm87's Avatar

Vibratii controller PS3

Buna ! am cautat dar nu gasesc un raspuns pentru aceasta problema/nedumerire. Am cumparat 2 manete sony wirelles pentru ps3, pe ele scrie sixaxis,dualshock. Intrebarea e cum pot sa testez daca vibreaza? Multumesc

---------- Post added 09-10-2014 at 13:04 ----------

am doar fifa si stiu ca vibreaza cand dai in bara dar e al dracului de greu sa nimeresti bara ). Eventual sa imi spuneti un joc care vibreaza maneta.Multumesc

3. #22723 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by stefan_bm87 View Post
    Buna ! am cautat dar nu gasesc un raspuns pentru aceasta problema/nedumerire. Am cumparat 2 manete sony wirelles pentru ps3, pe ele scrie sixaxis,dualshock. Intrebarea e cum pot sa testez daca vibreaza? Multumesc

---------- Post added 09-10-2014 at 13:04 ----------

am doar fifa si stiu ca vibreaza cand dai in bara dar e al dracului de greu sa nimeresti bara ). Eventual sa imi spuneti un joc care vibreaza maneta.Multumesc
    daca sunt sixaxis nu vibreaza

4. #22724 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca scrie pe el dualshock 3 sixaxis, vibrează sigur, dacă apare scris doar sixaxis, nu vibrează.

5. #22725 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Uite o poza ajutătoare
    uploadfromtaptalk1412855681831.jpg

6. #22726 SP
    Junior Member MachineGame's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Nu exista o durata anume, e la noroc. Cert e ca se manifesta preponderent la primele versiuni de PS3, cele fat. Ca sa amâni ori înlături posibilitatea unui ylod, ori cumperi un ps3 super slim ori cureți consola anual de praf la interior inclusiv pasta de pe procesoare.
    Multumesc pentru raspus, dar tot nu m-ai lamurit in legatura cate ore pot juca astfel incat sa fie ok.

O alta nelamurire este controller-ul, daca este confortabil fata de cel de la Xbox 360 in shootere si in cat timp ma voi obisnui cu el, joc cu tastatura si mouse-ul de 13 ani...

7. #22727 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Poti sa joci cat vrei tu, nu pateste nimic (a mea a mers si 12 ore incontinuu [fifa, move, dvd film] cand veneau prieteni la mine). La controller, estimez o luna ca sa te inveti. Mie mi se pare ciudat si stresant sa joc din tastatura si mouse

8. #22728 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    No problem... Am consola din decembrie 2008 si inca merge... In vara bagam si 16 ore de joc non-stop... Nu-ti face probleme atat cat o cureti o data la cateva luni

9. #22729 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ajunge si o curățare pe an.

10. #22730 SP
    Junior Member tirexator's Avatar
    Imi trebuie un adult sa merg la garantie cu ps3-ul sau cel care la cumparat pentru ca tatal meu este plecat in tara cu serviciul iar sa iau pe cineva cu mine nu m-am gandit , sau sa merg singur nu cred ca este o solutie pentru ca am doar 15 ani...

11. #22731 SP
    Junior Member msandu93's Avatar
    salut.. imi poate recomanda si mie cineva un "doctor" pt ps3 si cum il pot contacta? multumesc

12. #22732 SP
    Junior Member msandu93's Avatar
    Quote Originally Posted by MachineGame View Post

O alta nelamurire este controller-ul, daca este confortabil fata de cel de la Xbox 360 in shootere si in cat timp ma voi obisnui cu el, joc cu tastatura si mouse-ul de 13 ani...
    in ceea ce priveste controllerul de ps3... in shooter e foarte incomfortabil.. aici ma refer la pozitia stickului din stanga si la triggere (aka L2, R2, eu le stiu ca triggere pentru ca prefer xboxul in loc de ps) de pe care iti aluneca degetele, in rest e decent, foarte usor, nu cantareste mult, si se poate strica rpd, nefiind la fel de rigid ca cel de x360

13. #22733 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by msandu93 View Post
    in ceea ce priveste controllerul de ps3... in shooter e foarte incomfortabil.. aici ma refer la pozitia stickului din stanga si la triggere (aka L2, R2, eu le stiu ca triggere pentru ca prefer xboxul in loc de ps) de pe care iti aluneca degetele, in rest e decent, foarte usor, nu cantareste mult, si se poate strica rpd, nefiind la fel de rigid ca cel de x360

Nu cred ca e chiar atat de incomfortabil cand vine vorba de stick-uri. Acum depinde fiecare cum s-a obisnuit. Daca ai jucat ceva timp pe X-Box si treci pe PS3 o sa ti se para dificil controller-ul, la fel si invers. Singurul dezavantaj dupa parerea mea sunt intr-adevar triggere-le L2 si R2, dar si acestea se pot rezolva cu asta Set 4 Trigger Attachments pentru controller PS3 HAMA 51844 | ALTEX
    Cat despre rezistenta controller-ului: in niciun caz nu o sa se strice rapid. La cazaturi rezista destul de bine (eu l-am scapat de cateva ori si nu a patit nimic). Iar stick-urile si butoanele tin lejer cel putin 3 ani.
    De exemplu: la mine un controller de PS2 a rezistat 7 ani. Abia atunci stick-ul din stanga a ramas putin inclinat spre dreapta. Asta fiind singurul defect aparut.

14. #22734 SP
    Junior Member tirexator's Avatar
    Am trimis in sfarsit ps3-ul in service mi sa spus ca o sa il schimbe dar am o intrebare era modelul super slim 12gb la care am adaugat un hdd de 120gb si am uitat sa il mentionez cand am dus ps3-ul credeti ca o sa il mai vad sau trebuie sa imi cumpar alt mounting bracket + hdd ?

15. #22735 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai suna la aia unde l-ai lasta si spune-le ori sa returneze la magazin ori sa te duci tu sa le ridici. sunt banii tai, nu ai de ce sa ii pierzi

16. #22736 SP
    Junior Member maxmaxuel's Avatar
    Salut all merge sa conectez un controller de ps3 la xbox 360? Sau daca nu am de unde sa cumpar controler ca ps3 pt xbox?

17. #22737 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    nu, nu sunt compatibile intre ele. in cel mai bun caz poti cauta un controller care nu e produs nici de Sony nici de Microsoft (gen Hama sau ceva asemenator) si care sa semene cu unul de PS3, dar sa poata fi conectat la Xbox.

18. #22738 SP
    Member party_man's Avatar
    Quote Originally Posted by msandu93 View Post
    in ceea ce priveste controllerul de ps3... in shooter e foarte incomfortabil.. .
    in limba romana nu exista comfort, deci nici incomfortabil...

19. #22739 SP
    Junior Member maxmaxuel's Avatar
    Ms frumos

20. #22740 SP
    Junior Member Bigby's Avatar
    Buna seara. Sunt nou pe acest site.. si in lumea consolelor.
    Doresc sa achizitionez o consola, dar am nevoie de sfaturile d-voastra.
    Ps4 este noua, este mai buna ca ps3, dar preturile sunt mai mari decat cele de la ps3 (referitor la jocuri). Ps3 acum are mai multe jocuri si as vrea sa joc si cele dedicate consolei. La ps3 te poti juca online fara sa platesti ceva, la ps4 da. Am citit ca daca doresti sa joci pe ps4 jocurile de pe ps3, trebuie sa platesti pentru asta.
    Eu pe pc nu am cumparat niciun joc pana acum, dar, daca cumpar consola o sa cumpar fiecare joc pe care doresc deci nu ma intereseaza modatul si nici nu vreau sa ma risc.
    Intrebari: Este intelept daca as achizitiona acum ps3 si peste 1-2 ani sa cumpar ps4? (motiv 1: eu am jucat doar o singura data pe o consola.. practic sunt noob in asta. motiv 2: sa joc jocurile explusiv ps3. motiv 3: ce am spus mai sus) Oare vor mai face companiile jocuri si pentru ps3 in urmatorii ani? Jocuri de calibru mare? Am citit un articol acum (din august) spunand ca ubisoft nu va mai face jocuri pentru xbox360. Ce imi recomandati ca TV sau monitor pentru consola?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.