Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 174

Thread: Far Cry 2

1. #61 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Deja l-ai terminat? Eu abia maine fac rost de el.

2. #62 SP
    Member canibalu's Avatar
    Nu l-am terminat...o sa-mi fac maine timp mai pe seara.

3. #63 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by canibalu View Post
    Nu l-am terminat...o sa-mi fac maine timp mai pe seara.
    De unde l-ai luat asa de repede?

4. #64 SP
    Gata, am facut rost de el! Il incep dupa ce mai termin o data Dead Space.

5. #65 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    De unde l-ai luat asa de repede?
    Din magazin...si nu eu-varul meu(am mai zis)-varianta de PC
    O sa-l cumpar si eu mai incolo...prin decembrie

6. #66 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    maine imi vine si mie can't wait poate tragem un meci online pana vine r2

7. #67 SP
    Fii sigur ca o sa joc online la greu, doar imi mai trebuie putin timp sa termin Dead Space pentru trofeele alea.

8. #68 SP
    6aPHuswe
    96CesuHu
    2Tuw5esw
    SpujeN7x
    THaCupR4
    Astea sunt codurile de la Gamestop pentru sase misiuni bonus.

9. #69 SP
    Diseara il incerc si eu. Poate ne vedem online.

10. #70 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Imi vine si mie maine (tanks to web) Ne vedem online... dati-mi add pls
    Btw...ce moduri sunt in multiplayer ?

11. #71 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    2 din coduri nu merge ultimele 2 oricum thanks istrategi

12. #72 SP
    Tavitzu, deblocheaza acelasi content sau sunt diferite misiunile alea?

13. #73 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    baga niste side-questuri per cod

14. #74 SP
    Unele se repeta, dar incercati si celelalte coduri: "6aPHuswe", "96CesuHu", "Cr34ufrE", "sa7eSUPR", "SpujeN7x", "tar3QuzU", "THaCupR4", "tr99pUkA", or "zUmU6Rup"

Cica ala cu 6a deblocheaza tot!

15. #75 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Astazi am apucat si eu sa-l joc putin pt.prima data.La prima vedere jocul este exact ceea ce ma asteptam: peisaj vast,grafica superba,miscari realiste.Povestea deocamdata ma intriga si sper sa fie asa cat mai mult timp.Am auzit de la altii insa ca ar fi cam boring misiunile si ca trebuie sa te deplasezi foarte mult.Sper,totusi,sa nu fie asa.Voi mai posta impresii in timp ce voi avansa in joc.
    Cheers...

16. #76 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Quote Originally Posted by Soop View Post
    Astazi am apucat si eu sa-l joc putin pt.prima data.La prima vedere jocul este exact ceea ce ma asteptameisaj vast,grafica superba,miscari realiste.Povestea deocamdata ma intriga si sper sa fie asa cat mai mult timp.Am auzit de la altii insa ca ar fi cam boring misiunile si ca trebuie sa te deplasezi foarte mult.Sper,totusi,sa nu fie asa.Voi mai posta impresii in timp ce voi avansa in joc.
    Cheers...

astept mai multe pareri

am auzit si eu cate ceva si ma facut sa nu il mai comand

17. #77 SP
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    astept mai multe pareri

am auzit si eu cate ceva si ma facut sa nu il mai comand
    Uita tot ce ai auzit negativ. Jocul este o minune a tehnologiei man!!! Este superb din toate punctele de vedere. Grafica, story, gameplay - din punctul meu de vedere toate de nota 10. Am mai spus, Far Cry 2 este un must have clar! Intr-adevar trebuie sa te deplasezi mult, dar acest lucru adauga valoare povestii. Si oricum in timpul deplasarilor nu ai cum sa te plictisesti deoarece aproape non-stop esti asaltat de mercenari si tot felul de grupari militare sau non-militare. BUY IT!!!

18. #78 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Uita tot ce ai auzit negativ. Jocul este o minune a tehnologiei man!!! Este superb din toate punctele de vedere. Grafica, story, gameplay - din punctul meu de vedere toate de nota 10. Am mai spus, Far Cry 2 este un must have clar! Intr-adevar trebuie sa te deplasezi mult, dar acest lucru adauga valoare povestii. Si oricum in timpul deplasarilor nu ai cum sa te plictisesti deoarece aproape non-stop esti asaltat de mercenari si tot felul de grupari militare sau non-militare. BUY IT!!!
    Eu ii spun African GTA. (get mission,drive,kill...talk to buddies,get mission,drive,kill,buy weapons)
    Doar ca diversitatea misiunilor lasa de dorit.Impresia de OMG! tine doua zile...de fapt orice post de paza/tinta poate fi atacata simplu cu machinegun-ul de pe jeep,RAMBO style...chiar si in viteza treci imediat la gun si ii omori in cel mai cinematic mod posibil.Faci asta de vreo 20 de ori si ti se acreste,apoi incepi sa o iei prin iarba si sa-i impusti de aproape de plicitiseala...sau sa le lipesti de fata o machette.

Singurul challenge ar fi sa joci pe max difficulty.E misto feeling-ul de "Blood Diamonds" si libertatea+grafica. E opusul lui Fallout 3,ala are minusuri la grafica dar are misiuni diverse si interesante,FarCry are minusuri la gameplay dar grafica e deosebita.

Mai e prostia din attachements.Cropped crap...care te face sa te simti ca mergi crouched tot timpul.In poze se vede diferenta intre adevaratul widescreen si faza care a bagat-o UbiSoft.Isi merita note in jur de 9 pentru ca e muncit,dar prea fiecare misiune e la fel.Focul ala pe care il prezentau in trailere ca mod de atac,e doar un moft de care nu ai nevoie,uneori iti dai foc si tie.
    Attached Images Attached Images fc2frapsoffxm8.jpg fc2frapsonuv3.jpg

19. #79 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am si eu o intrebare...
    Daca imi creste reputatia, atunci ceilalti mercenari or sa inceteze sa tot traga dupa mine ? Pentru ca e ENERVANT RAU !!!

20. #80 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Am si eu 2 intrebari stupide . 1.Cum naiba pot sa dau rate la niste user created maps , de downlodat pot downloda dar na vreau trofe-ul pentru rating
    2.Cum pot face misiuni cu prieteni?, habar n-am stiu ca pot sa'l pun pe unu sa ma salveze cand mor dar in rest .....
    P.S votatimi si mie harta( facuta la abureala) se numeste ,, battle-cry''

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast