Deja l-ai terminat? Eu abia maine fac rost de el.
Fii sigur ca o sa joc online la greu, doar imi mai trebuie putin timp sa termin Dead Space pentru trofeele alea.
6aPHuswe
96CesuHu
2Tuw5esw
SpujeN7x
THaCupR4
Astea sunt codurile de la Gamestop pentru sase misiuni bonus.
Imi vine si mie maine (tanks to web) Ne vedem online... dati-mi add pls
Btw...ce moduri sunt in multiplayer ?
Unele se repeta, dar incercati si celelalte coduri: "6aPHuswe", "96CesuHu", "Cr34ufrE", "sa7eSUPR", "SpujeN7x", "tar3QuzU", "THaCupR4", "tr99pUkA", or "zUmU6Rup"
Cica ala cu 6a deblocheaza tot!
Astazi am apucat si eu sa-l joc putin pt.prima data.La prima vedere jocul este exact ceea ce ma asteptam: peisaj vast,grafica superba,miscari realiste.Povestea deocamdata ma intriga si sper sa fie asa cat mai mult timp.Am auzit de la altii insa ca ar fi cam boring misiunile si ca trebuie sa te deplasezi foarte mult.Sper,totusi,sa nu fie asa.Voi mai posta impresii in timp ce voi avansa in joc.
Cheers...
Uita tot ce ai auzit negativ. Jocul este o minune a tehnologiei man!!! Este superb din toate punctele de vedere. Grafica, story, gameplay - din punctul meu de vedere toate de nota 10. Am mai spus, Far Cry 2 este un must have clar! Intr-adevar trebuie sa te deplasezi mult, dar acest lucru adauga valoare povestii. Si oricum in timpul deplasarilor nu ai cum sa te plictisesti deoarece aproape non-stop esti asaltat de mercenari si tot felul de grupari militare sau non-militare. BUY IT!!!
Eu ii spun African GTA. (get mission,drive,kill...talk to buddies,get mission,drive,kill,buy weapons)
Doar ca diversitatea misiunilor lasa de dorit.Impresia de OMG! tine doua zile...de fapt orice post de paza/tinta poate fi atacata simplu cu machinegun-ul de pe jeep,RAMBO style...chiar si in viteza treci imediat la gun si ii omori in cel mai cinematic mod posibil.Faci asta de vreo 20 de ori si ti se acreste,apoi incepi sa o iei prin iarba si sa-i impusti de aproape de plicitiseala...sau sa le lipesti de fata o machette.
Singurul challenge ar fi sa joci pe max difficulty.E misto feeling-ul de "Blood Diamonds" si libertatea+grafica. E opusul lui Fallout 3,ala are minusuri la grafica dar are misiuni diverse si interesante,FarCry are minusuri la gameplay dar grafica e deosebita.
Mai e prostia din attachements.Cropped crap...care te face sa te simti ca mergi crouched tot timpul.In poze se vede diferenta intre adevaratul widescreen si faza care a bagat-o UbiSoft.Isi merita note in jur de 9 pentru ca e muncit,dar prea fiecare misiune e la fel.Focul ala pe care il prezentau in trailere ca mod de atac,e doar un moft de care nu ai nevoie,uneori iti dai foc si tie.
Am si eu o intrebare...
Daca imi creste reputatia, atunci ceilalti mercenari or sa inceteze sa tot traga dupa mine ? Pentru ca e ENERVANT RAU !!!
Am si eu 2 intrebari stupide . 1.Cum naiba pot sa dau rate la niste user created maps , de downlodat pot downloda dar na vreau trofe-ul pentru rating
2.Cum pot face misiuni cu prieteni?, habar n-am stiu ca pot sa'l pun pe unu sa ma salveze cand mor dar in rest .....
P.S votatimi si mie harta( facuta la abureala) se numeste ,, battle-cry''
Bookmarks