Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 174

Thread: Far Cry 2

1. #101 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    vi se intampla sa nu puteti "ocupa" un post? omor tot ce misca, culeg toate item-urile si tot locked ramane...

2. #102 SP
    Member L0G1X's Avatar

Thumbs down

Salut. Da, am păţit-o şi eu. Destul de enervantă faza.

3. #103 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Din ce am jucat pana acum jocul este o bijuterie. Grafica, gameplay si in special incendiile sunt toate superbe.

Ubisoft Rom�nia ne-a informat că va organiza pe 15 noiembrie, �n colaborare cu Media Galaxy şi Hercules, lansarea oficială a first-person shooter-ului Far Cry 2 �n Rom�nia.
    Evenimentul se va desfăşura �n magazinul Media Galaxy din incinta complexului comercial Unirea din Bucureşti, punctul principal de atracţie urm�nd să fie reprezentat de concursul Deathmatch de Far Cry 2. Acesta se va desfăşura pe console PlayStation 3, premiile urm�nd să fie repartizate astfel:
    • Locul 1: o consolă PlayStation 3 80GB �mpreună cu un Far Cry 2 Collector’s Edition pentru Playstation 3
    • Locul 2: Controller Wireles Sixaxis pentru Playstation 3 şi un Far Cry 2 Collector’s Edition pentru Playstation 3
    • Locul 3: Far Cry 2 Collector’s Edition pentru Playstation 3
    • Locurile 4-10: c�te o copie Far Cry 2 pentru PC şi c�te o cameră web Hercules Classic Link
    Doritorii se pot �nscrie pe site-ul MediaGalaxy, numărul de participanţi fiind limitat. Data finală pentru �nscriere este 13 noiembrie.
    Se duce cineva? Din pacate nu am 16 ani, deci am pierdut sansa.

4. #104 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ne vedem acolo! (tocmai mi-am confirmat locul)

5. #105 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    vi se intampla sa nu puteti "ocupa" un post? omor tot ce misca, culeg toate item-urile si tot locked ramane...
    Daca ramane locked inseamna ca nu ai cules toate item-urile. Si eu am patit de mai multe ori sa ramana locked dar mi-am dat seama ca mai era totusi un post de muniti sau ceva ce trebuia gasit.
    Mai incearca.

6. #106 SP
    cred ca asta era...sau...

faza tare! l-am ranit pe unu in picior la un safe-house si m-am departat sa il urmaresc cu sniper-ul...s-a ridicat, a fugit dupa niste copaci si acolo a intepenit am tras, am aruncat grenade...el nimic. abia cand m-am dus la 1m de el s-a activat si am putut sa unlockez casa

asa ca fiti geana...bullet in the head to make sure

7. #107 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Sunt curios cam pe unde ati ajuns. Eu am 18 ore de gameplay si avans 60%.

8. #108 SP
    Vreo 20%. Daca am jucat 4 ore e mult. Totusi sunt prea multe camp-uri unde te asteapta inamicul. Stiti cumva unde se gaseste acel aeroplan cu care poti zbura?

9. #109 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Stiti cumva unde se gaseste acel aeroplan cu care poti zbura?
    Cred ca te referi la deltaplan...erau mai multe, nu doar unul, din cate imi amintes(mai joaca si ai sa le gasesti).

10. #110 SP
    Da, la deltaplan ma refeream. Pana o sa strang eu toate tapes-urile, toate diamantele si pana o sa fac toate side-quest-urile o sa imi ia o vesnicie.

11. #111 SP
    numai mie mi se pare ca este putin lag ca misti tinta? misti de stick si numa dupa un moment prinde viteza tinta? ceva e nashpa la control

12. #112 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    numai mie mi se pare ca este putin lag ca misti tinta? misti de stick si numa dupa un moment prinde viteza tinta? ceva e nashpa la control
    Nu e naspa, e chiar bine, pentru finesse aim, sa nu sara tinta ca disperata cand dai putin de stick intr-o parte. Daca totusi te enerveaza cauta prin optiuni sa vezi daca nu are optiune de sensitivity.

13. #113 SP
    are optiune de sensitivity ... dar este un lag o intarziere la executarea comenzii .. aia sigur nu ajuta si nu cred ca e facuta sa fie asa.

14. #114 SP
    L-am terminat aseara si sincer ma asteptam la (putin) mai mult. Cateva minusuri in opinia mea ar fi:

1. Bug-uri destul de frecvente (ex. am avut de parcat un camion intr-un garaj, nu am intrat pana in capat si cand s-a inchis usa camionul s-a ridicat de bot in tavan...load game)
    2. Chiar si pe normal este extrem de greu. AI-ul este mai mult hard decat destept. Trag imediat ce apar chiar daca "nu stiu" ca esti acolo si tintesc numai la cap. Eu inteleg sa fie greu jocul dar totusi sunt niste africani cu arme uzate si antrenament minim...sau asa se presupune...in fine
    3. Nu am vazut sa li se strice armele.
    4. La un drum mai lung devine enervant sa tot cobori din masina sa o repari.

Grafica si sunetul sunt bine realizate iar fight-urile in forta sunt spectaculoase. Mi-a placut ca iti lasa o oarecare libertate sa il joci in ce stil vrei.

Merita jucat. Are un 8.5 de la mine.

15. #115 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    L-am terminat aseara si sincer ma asteptam la (putin) mai mult. Cateva minusuri in opinia mea ar fi:

1. Bug-uri destul de frecvente (ex. am avut de parcat un camion intr-un garaj, nu am intrat pana in capat si cand s-a inchis usa camionul s-a ridicat de bot in tavan...load game)
    2. Chiar si pe normal este extrem de greu. AI-ul este mai mult hard decat destept. Trag imediat ce apar chiar daca "nu stiu" ca esti acolo si tintesc numai la cap. Eu inteleg sa fie greu jocul dar totusi sunt niste africani cu arme uzate si antrenament minim...sau asa se presupune...in fine
    3. Nu am vazut sa li se strice armele.
    4. La un drum mai lung devine enervant sa tot cobori din masina sa o repari.

Grafica si sunetul sunt bine realizate iar fight-urile in forta sunt spectaculoase. Mi-a placut ca iti lasa o oarecare libertate sa il joci in ce stil vrei.

Merita jucat. Are un 8.5 de la mine.
    Agreeeee !!!

16. #116 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Azi mi-a ajuns si mie. E greu deci zice-ti si pe normal?? Pfiu atunci o sa-l incep pe easy. Mi-a ajuns chinul cu dead space pe medium, haha.

17. #117 SP
    AI-ul e praf! Daca mergi cu masina si cu barca trag numai in cap, dar daca esti la cativa pasi de tine si tu esti pe jos aia nici nu te vad, desi se uita exact in directia ta. O sa imi ia destul timp sa il termin pentru ca vreau sa iau toate diamantele si o sa dureze ceva.

18. #118 SP
    mie nu mi se pare greu pe normal ... este doar greu de suportat jocu asta in general ... ma enerveaza la culme incetineala si plictiseala generala din farcry.
    pacat

19. #119 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    mie nu mi se pare greu pe normal ... este doar greu de suportat jocu asta in general ... ma enerveaza la culme incetineala si plictiseala generala din farcry.
    pacat

Bine zici cu plictiseala generala. Nu m-a prea acaparat prea mult jocul asta, asteptam si eu mai multe de la el.

20. #120 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Daca ramane locked inseamna ca nu ai cules toate item-urile. Si eu am patit de mai multe ori sa ramana locked dar mi-am dat seama ca mai era totusi un post de muniti sau ceva ce trebuia gasit.
    Mai incearca.
    Asa este.Trebuie sa fi atent la toate item-urile.Lucru mai al dreaq pe care l-am patit.La un safe house i-am facut ingerasi pe cei doi baieti care pazeau casa si nici gand "unlock safe house".
    Alt lucru care m-a deranjat si pe care am vazut ca ffocus nu l-a mentionat ( putea sa mai lucreze si Ubisoft la joc ) faptul ca desi inamicul sta in profil ,nu are nici o problema sa traga,bineinteles in tine.Asta il vad ca un mare minus.Arata ca nu au fost atenti la detalii.
    Referitor la deltaplane,eu am gasit vreo 3,asezate pe crestele muntilor.Senzatie tare,pacat ca dureaza zborul prea putin.Era si un avion la aeroport,dar dupa cum au anuntat ,deltaplanul este singurul mod de transport aerian.Cred ca ar fi fost o idee buna sa introduca si avionul cu 1,2 piste pe harta asta mare.
    Eu am ajuns la 81 % si in seara asta il voi termina.Nota pe care i-o dau este 8.Merita jucat.Dupa ce il termin cred ca il voi baga la schimb.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast