Nu vreau sa urc pe nimeni in capul meu dar jocul asta e varza rau!I s-a facut prea multa publicitate pt nimic. COD4 ii da clasa...
Nu vreau sa urc pe nimeni in capul meu dar jocul asta e varza rau!I s-a facut prea multa publicitate pt nimic. COD4 ii da clasa...
Eu deja caut sa il vand si cred ca o sa mai las si din pret. Macar sa recuperez o parte din bani.
L-am bagat 30 de mintue in ps3 apoi l`am scos... Cel mai dezamagitor joc pe care l`am jucat !
Nu era de ajuns ca trebuie sa mergi cu masina zeci de minute pana ajungi la target, dar pe drum te trezesti mereu cu 4-5 jeepuri care te alearga si trag in tine...si il joc pe easy . Masina care explodeaza FOARTE repede si trebuie sa ma dau jos mereu sa o repar etc. etc. etc.
Spuneati ca Assassin's Creed e repetitiv ? (mi-a placut mult jocul ala) Well, check out FARCRY 2![]()
cateodata da imi vine sa dau cu el de pamant si mie la single-player dar chiar ii frumos multiplayeru, si singleplayeru cand dai foc la o padure si mor toti si targetu care trebuie ucisasta da anyway imi raspunde si mie cineva la intrebarile de la replay-ul anterior
please!.
In 30 de minute nu cred ca simti ce e repetitiv.Doar ca esti tu prea slab la jocul asta,cei cu jeep-urile nu-ti fac nimic in mod normal si tu te arunci cu capul inainte ca intr-un Serious Sam probabil.Singurele momente mai critice sunt in localitatea aia unde e interzis focul si o sa ai de facut "rele" pe acolo.
Eu mi-am reparat masina in timp ce luam foc.Nu l-am jucat pe easy.
Oricum gusturile nu se discuta,doar ca ai pus niste lines aici care n-au treaba cu jocul,ci cu skill-ul tau.E repetitiv,de la un moment dat misinile devin rutina,dar in nici un caz primele 30 de minute.
Man...
Doar in orasul acela mare din centru nu trag oamenii in mine fara sa fac ceva "nasty" ...
In rest de cate ori trec cu masina printr-un "camp"....incep aia sa traga in mine, se urca in 2 jeepuri si nu se lasa pana nu ma prindIi omor, nu`i problema, dar devine enervant...
Aseara abia am reusit sa intru si eu in 2 meciuri de MP si primeam mereu kick fara motiv![]()
Credeti ca e greu cu vreo 6 jeep-uri in spate? Ce ziceti de vreo 6 lei pe urmele voastre?
News: Far Cry 2 update to add predators - ComputerAndVideoGames.com
uh, too rude
Totusi joaca si tu nitel(sau poate deja ai jucat) sa vezi cat de enervant devine la un moment dat![]()
E mare lucru ca gametrailers sa spuna despre vreun joc asta:
" If a solid first-person shooter brings tears to your eyes, it's time to turn on the waterworks."
Gata...l-am terminat. Se pare ca are un Alternative ending.
Hmm, nu stiu ce credeti voi, dar dupa umila mea parere e cam de 8.5/10 .![]()
Bookmarks