Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 174

Thread: Far Cry 2

1. #81 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nu vreau sa urc pe nimeni in capul meu dar jocul asta e varza rau! I s-a facut prea multa publicitate pt nimic. COD4 ii da clasa...

2. #82 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Eu deja caut sa il vand si cred ca o sa mai las si din pret. Macar sa recuperez o parte din bani.
    L-am bagat 30 de mintue in ps3 apoi l`am scos... Cel mai dezamagitor joc pe care l`am jucat !
    Nu era de ajuns ca trebuie sa mergi cu masina zeci de minute pana ajungi la target, dar pe drum te trezesti mereu cu 4-5 jeepuri care te alearga si trag in tine...si il joc pe easy . Masina care explodeaza FOARTE repede si trebuie sa ma dau jos mereu sa o repar etc. etc. etc.
    Spuneati ca Assassin's Creed e repetitiv ? (mi-a placut mult jocul ala) Well, check out FARCRY 2

3. #83 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cred ca daca o iei pe apa e mai sigur.

4. #84 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Cred ca daca o iei pe apa e mai sigur.
    that was a good one.

Chiar asa de naspa e? Bine ca nu l-am luat

5. #85 SP
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    that was a good one.

Chiar asa de naspa e? Bine ca nu l-am luat
    Nu a fost o gluma. Pe apa cica nu vin aia dupa tine cu barca, dar pe uscat vin cu o armata de jeep-uri.

6. #86 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Si pe apa te trezesti ca trag aia din barca in tine Umbla mai mult cu barca sa vezi...

7. #87 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    cateodata da imi vine sa dau cu el de pamant si mie la single-player dar chiar ii frumos multiplayeru, si singleplayeru cand dai foc la o padure si mor toti si targetu care trebuie ucis asta da anyway imi raspunde si mie cineva la intrebarile de la replay-ul anterior please!.

8. #88 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Eu deja caut sa il vand si cred ca o sa mai las si din pret. Macar sa recuperez o parte din bani.
    L-am bagat 30 de mintue in ps3 apoi l`am scos... Cel mai dezamagitor joc pe care l`am jucat !
    Nu era de ajuns ca trebuie sa mergi cu masina zeci de minute pana ajungi la target, dar pe drum te trezesti mereu cu 4-5 jeepuri care te alearga si trag in tine...si il joc pe easy . Masina care explodeaza FOARTE repede si trebuie sa ma dau jos mereu sa o repar etc. etc. etc.
    Spuneati ca Assassin's Creed e repetitiv ? (mi-a placut mult jocul ala) Well, check out FARCRY 2
    In 30 de minute nu cred ca simti ce e repetitiv.Doar ca esti tu prea slab la jocul asta,cei cu jeep-urile nu-ti fac nimic in mod normal si tu te arunci cu capul inainte ca intr-un Serious Sam probabil.Singurele momente mai critice sunt in localitatea aia unde e interzis focul si o sa ai de facut "rele" pe acolo.

Eu mi-am reparat masina in timp ce luam foc. Nu l-am jucat pe easy.

Oricum gusturile nu se discuta,doar ca ai pus niste lines aici care n-au treaba cu jocul,ci cu skill-ul tau. E repetitiv,de la un moment dat misinile devin rutina,dar in nici un caz primele 30 de minute.

9. #89 SP
    Quote Originally Posted by SiCK� View Post
    In 30 de minute nu cred ca simti ce e repetitiv.Doar ca esti tu prea slab la jocul asta,cei cu jeep-urile nu-ti fac nimic in mod normal si tu te arunci cu capul inainte ca intr-un Serious Sam probabil.Singurele momente mai critice sunt in localitatea aia unde e interzis focul si o sa ai de facut "rele" pe acolo.

Eu mi-am reparat masina in timp ce luam foc. Nu l-am jucat pe easy.

Oricum gusturile nu se discuta,doar ca ai pus niste lines aici care n-au treaba cu jocul,ci cu skill-ul tau. E repetitiv,de la un moment dat misinile devin rutina,dar in nici un caz primele 30 de minute.
    Man...
    Doar in orasul acela mare din centru nu trag oamenii in mine fara sa fac ceva "nasty" ...
    In rest de cate ori trec cu masina printr-un "camp"....incep aia sa traga in mine, se urca in 2 jeepuri si nu se lasa pana nu ma prind Ii omor, nu`i problema, dar devine enervant...
    Aseara abia am reusit sa intru si eu in 2 meciuri de MP si primeam mereu kick fara motiv

10. #90 SP
    Member SiCK's Avatar
    In rest de cate ori trec cu masina printr-un "camp"....incep aia sa traga in mine, se urca in 2 jeepuri si nu se lasa pana nu ma prind Ii omor, nu`i problema, dar devine enervant...
    Chiar e funny de cate ori ataci un post de paza acolo,primul gand al lor e sa se urce in Jeep si eventual sa te loveasca in plin.

11. #91 SP
    Credeti ca e greu cu vreo 6 jeep-uri in spate? Ce ziceti de vreo 6 lei pe urmele voastre?
    News: Far Cry 2 update to add predators - ComputerAndVideoGames.com

12. #92 SP
    Aproape l`am terminat azi....maine sigur am sa o fac

13. #93 SP
    Aproape l`am terminat azi....maine sigur am sa o fac
    Parca ziceai ca nu iti place si ca il vinzi.

14. #94 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Parca ziceai ca nu iti place si ca il vinzi.
    imediat dupa ce il termina

15. #95 SP
    Pai il vand, dar incerc sa il termin intre timp...

16. #96 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    eu tot nu inteleg cum pot face misiuni cu prieteni se poate macar?

17. #97 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Inimioara ta cam ce si-ar dori sa faca in jocul asta? Sa culegi floricele si sa dai de mancare la zebre? FFS it's a FPS!!! Normal ca trag aia in tine!!!

Jocul e o capodopera!!!!

18. #98 SP
    uh, too rude
    Totusi joaca si tu nitel(sau poate deja ai jucat) sa vezi cat de enervant devine la un moment dat

19. #99 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    E mare lucru ca gametrailers sa spuna despre vreun joc asta:
    " If a solid first-person shooter brings tears to your eyes, it's time to turn on the waterworks."

20. #100 SP
    Gata...l-am terminat. Se pare ca are un Alternative ending.
    Hmm, nu stiu ce credeti voi, dar dupa umila mea parere e cam de 8.5/10 .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast