Dupa terminarea campaniei single player mai pot face misiuni secundare sau trebuie s-o iau de la capat?
nu. trebuie sa le faci inainte sa il termini.
adica trebuie sa o iei de la capat pentru a face sidequesturi
A reusit cineva sa ia trofeul War Party (Win a match with 16 players)? Mie mi se pare imposibil!
Toate sunt bune si frumoase pana in ultimele 2-3 minute de joc cand incep sa iasa cei care pierd.
Am terminat si eu jocul.E un joc bun,intradevar se putea mai bine.Sa speram ca in Far Cry 3 o sa repare cateva din problemele jocului,pentru ca atunci ar fi un joc extraordinar.
DA! Am vreo 175. Joc cu hartile de pe official guide ca altfel le-as gasi din an in paste.
daca intrii cu jeepul la 90km/h intr-un gard inprovizat de somalezi , facut din scanduri subtiri si cam inalt de jumate de m e ca si cum ai intra cu masina intr-un zid invizibil enervant de care nu poti trece, pe cand, defapt ar trebui sa il faci tandari, in rest in general e ok
Tocmai am reusit sa iau toate diamantele. E mult de muncit pentru ele. Sper sa nu fi ratat o misiune ca nu mai iau trofeul.
Am terminat jocul si nu am primit trofeul pentru diamante. Imi vine sa-l arunc pe geam. Maine ma apuc de Bioshock si vreau sa stiu daca e la fel de nasol cu jurnalul ala sau ce trebuie sa iei pe acolo?
Cred ca am avut un glitch. Mai imi trebuiau 15 diamante pentru ultimul item din gun shop. Aveam toate 221 de serviete gasite, dar cred ca nu mi-a dat ultima misiune de la antena pentru ca nu am luat nici trofeul pentru misiunile alea (silver). Din cate stiu cele din regiunea 1 erau 10 diamante fiecare si cele din regiunea 2 erau 15 diamante fiecare. Dar m-am uitat de sute de ori pe harta sa am totul facut inainte sa trec mai departe.
mai intampine cineva probleme de texture pop in GRAVE? la fiecare colt , se incarca texturile greu si apar obiecte parca din senin (vizibil in mod deosebit in spatii largi, in desert in special, in jungla e mai ok, cu toate plantele alea e mai putin vizibil ) ma gandesc sa nu fie din cauza consolei![]()
promotional codes pt unlock missions testate de mine pe versiunea europeana:
2Eprunef
96CesuHu
Cr34ufrE
JeM8SpaW
tr99pUkA
zUmU6Rup
cheers
Bookmarks