Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 246 of 246 FirstFirst ... 146 196 236 244 245 246
Results 4,901 to 4,915 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4901 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cu cat masina este mai "buna" (are mai multi cai, e mai usoara) are mai multe PP. Daca ii scazi din putere, aerodinamicitate sau ii cresti in greutate, iti scad PP.

2. #4902 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    imi explica si mie cineva care e treaba cu Performance Points? nu am inteles ce influenteaza cresterea/scaderea lor. Ma intereseaza cursele din Seasonal Events si as vrea niste sfaturi cu privire la alegerea masinilor si tuningul acestora. ( de preferat sa fie detaliat).
    De asemenea aam gasit o masina la Used Cars Dealership care avea Cockpit View detaliat, intocmai ca la cele premium. Ceea ce m-a surprins e ca respectiva masina nu o puteam gasi la New Cars Dealership, loc exclusiv pentru cele premium si de asemenea masina este trecuta ca fiind una standard. Este vorba de Chrysler Prowler
    Masinile "deschise", cum e Formula GT, Chrysler Prowler, Catheram 7 si altele aveau interiorul modelat si era nevoie doar sa puna camera in interior, dar nu sunt la fel de bine facute ca cele premium.

3. #4903 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Gata Campionatul!, multumesc baieti a fost frumos
    Attached Images Attached Images n-rburgring-24h_15.jpg n-rburgring-24h_16.jpg n-rburgring-24h_10.jpg n-rburgring-24h_14.jpg n-rburgring-24h_6.jpg n-rburgring-24h_8.jpg n-rburgring-24h_2.jpg n-rburgring-24h_5.jpg n-rburgring-24h.jpg

4. #4904 SP
    Member roberte's Avatar
    Felicitari pentru cursa Koba nice win . Va multumesc celor de pe CG care ati participat in campionat si va astept si la sezonul urmator.

5. #4905 SP
    Eu imi cer iertare pt iesirea subita, dar dupa caderea serii nu vedeam nimic si din greseala in greseala am ajuns pe ultima pozitie. La un moment dat mi s-a deconectat si volanul si la cat de mult eram in urma, am zis ca n-are rost sa mai continui . Dar a fost fun cat a durat, congrats tuturor!

6. #4906 SP
    Member ununou's Avatar
    Zilele astea am inceput sa-l joc insa mi se pare prea extrema faza cu vopselele.Nu inteleg dece nu iti pune la dispozitie toata paleta de culori.Mi se pare absurd ca o anumita culoare sa fie disponibila doar dupa ce achizitionezi o masina.In rest everything is fine.

7. #4907 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Sper ca va fi si campionat pt GT 6 .. abia astept sa jucam iar toti (imi e oftica de mor ca am pierdut discul cu gt 5 )

6 Decembrie !!!

8. #4908 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Imi cer scuze ca am iesit..dar am conectat controler-ul la consola innainte de cursa pt ca nu mai avea baterie..ca sa constat in timpul cursei ca nu se incarca..imi pare rau dar macar bine ca nu am facut o boacana sa incurc serios pe cineva la start..

9. #4909 SP
    Mare sperietura ce mi-am tras cand te-am vazut la iesirea din curba, am avut impresia ca esti in mijlocul drumului

10. #4910 SP
    Junior Member YgorTheTzar's Avatar
    Probabil o intrebare stupida: Daca cumpar jocul SH il pot juca in multi? Sau are cod si trebuie sa caut unul cu cod online nefolosit? Ms mult!

11. #4911 SP
    Member freezy's Avatar
    Nu are cod pentru online, poti juca linistit online.

12. #4912 SP
    Member broco's Avatar
    Salut

Daca am jucat gran turismo 5, si acum mi-am luat academy edition, oare imi mai merge save-ul de la primul, deci am pastrat tot instalat de la 5 si acum vreau sa imi dau cu asta, la cel vechi am 37% facut din el, si mi-e frica sa nu imi faca alt save si sa imi inceapa si la trofee de la inceput, ca nu mai am nervi.

13. #4913 SP
    Junior Member edragos24's Avatar
    Salut!Am si eu o intreabare legata de jocul Gran Turismo 5.Exista un buton care reseteaza(restart) la masina in timpul cursei?Nu am gasit in meniu nimic.
    Multumesc!

14. #4914 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Stie cineva s-au inchis serve?

15. #4915 SP
    Member naikum's Avatar
    Da, sunt inchise serverele la GT5.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 246 of 246 FirstFirst ... 146 196 236 244 245 246