Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 230 of 246 FirstFirst ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 ... LastLast
Results 4,581 to 4,600 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4581 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    1:34 am scos parca. Se putea mai bine, dar ma plictisisem

2. #4582 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    Stiati ca GT Academy 2012 se putea downloada si participa si cu un cont de Romania? In concluzie chiar si noi romanii aveam dreptul legal si cu sanse sa participam la acest concurs.

Daca va uitati la clasamentul de la runda 8-5 si selectati la tara 8-5 Others veti observa ca in top 250 sunt 3 romani pe locurile 203, 109 si 104

3. #4583 SP
    Da, poti participa, dar nu vei castiga.

4. #4584 SP
    bbi
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Da, poti participa, dar nu vei castiga.
    de ce nu? stii ceva de ce nu ai putea castiga?

revin cu un update: mi-am facut un cont pe Romania iar cand accesezi PS Store spune ca nu este disponibil in aceasta zona? deci teoretic iar nu poti participa. deci pana la urma cum poti sa te inscrii cu un cont de romania sau mai bine zis cum sau inscris cei 3 romani din top 250 daca PS Store nu este disponibil pe cont de Romania?

5. #4585 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Iei GT Academy de pe un cont de UK/US si apoi intri si joci de pe un cont de RO.

6. #4586 SP
    bbi
    da asa e, am verificat asta insa nu am mai avut timp sa postez.

dar mai este o nelamurire. sa presupunem ca un roman bun reuseste sa se claseze si sa castige GT Academy. insa in comunicatul de presa dat de GT Academy printre tarile participante nu este inclusa si Romania. Acest jucator este validat ca si castigator sau nu?

7. #4587 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu, nu e. Ei au spus tarile participante in concurs si au spus ca daca nu locuiesti in una din ele poti sa iei GT A si sa il joci, dar nu o sa poti castiga (cum a zis si eagle-eye)

8. #4588 SP
    bbi
    ce inseamna ca nu castiga? este discutabil.
    adica daca scoti timp bun si te clasezi primul nu esti validat ca si castigator deoarece esti din tara care nu participa la acest joc sau indiferent cat de bun esti nu ai sansa sa scoti timp bun fiind limitat contul. ca dupa cum prea bine stim tot ce tine de programare se poate controla si ei daca doresc lucru acesta il reusesc usor.

9. #4589 SP
    Deci, concursul asta este valabil pentru anumite tari printre care NU si Romania. Poti sa iei jocul, poti sa-l joci, poti sa te clasezi unde vrei tu, dar nu vei trece mai departe pentru ca practic esti impotriva regulamentelor. E ca si cum ai participa la "Britain's got talent", tu fiind de origine si cetatenie romana. Nu ajungi nicaieri.

10. #4590 SP
    zGb
    Junior Member zGb's Avatar
    a scos cineva din ro sub 1.31.8xx? eu nu prea am avut timp de el din pacate si nu am reusit sa cobor sub atat...doar timpul de joc era problema, m-a distrat cand tocmai se daduse 1.30.7xx (locul 2 momentan) orice ghost il puneam, primele 30 secunde din circuit (adica o treime) eram mai rapid ca oricine
    in alta ordine de idei mi-am facut ps-ul si am facut si un cont nou pe anglia pentru a-mi putea cumpara dlc - ProudOfBoxer cine vrea sa dea add

11. #4591 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Am primit o masina de la GT Academy...o nasparlita electrica ca abia se misca .Nu trebuia sa primim mai multe parca sau ma-nsel eu?

12. #4592 SP
    Junior Member vasilescui's Avatar
    Help.
    Sunt fan Gran Turismo de cand a aparut seria, doar ca in ultima perioada nu prea am mai avut timp sa joc, GT5-ul e singurul din serie care l-am cam neglijat, acum "am intrat in el mai tare".

Si am o mare intrebare.
    A aparut acel DLC cu mai multe masini, cum pot sa le obtin. Din cate stiu eu nu poti sa accesezi serviciile PS Store din Romania.
    Exsista cumva coduri de acces de vanzare?

13. #4593 SP
    def
    Junior Member def's Avatar
    Faci un cont fantoma de uk si iei dlc-ul de acolo si il instalezi pe contul din ro.Ar trebui sa mearga.Eu am luat un dlc free de la gt5(ft86 varianta scion)si a mers..

14. #4594 SP
    Junior Member vasilescui's Avatar

coduri

Bun si de unde gasesc coduri pentru toate DLC-urile.
    Cel putin Dodge-ul Charger verde de la ultimul DLC ma innebuneste.

---------- Post added 22-07-2012 at 01:49 PM ----------

PS: mersi
    O sa fac o proba sa vad daca mai e un DLC free.

15. #4595 SP
    def
    Mai e masina aia free..Insa nu stiu daca si celelalte dlc-uri functioneaza pe acelasi sistem.

myGranTurismo.net - Gran Turismo 5 RankingsResource Site -> interesant pentru cine participa la time trial-uri.Se poate pune ca filtru Romania,etc.

16. #4596 SP
    Quote Originally Posted by def View Post
    Eu am luat un dlc free de la gt5(ft86 varianta scion)si a mers..
    Cum ai luat FREE?...ma poti lamuri si pe mine?

17. #4597 SP
    def
    Simplu. De pe contul de uk am downlodad dlc-ul respectiv.Apoi am intrat in contul de Ro, si fix in meniul principal ai iconita dlc.Intri in meniul dlc,dai install si aia e.

18. #4598 SP
    Quote Originally Posted by def View Post
    Simplu. De pe contul de uk am downlodad dlc-ul respectiv.Apoi am intrat in contul de Ro, si fix in meniul principal ai iconita dlc.Intri in meniul dlc,dai install si aia e.
    Pai este gratuit acel DLC ?

19. #4599 SP
    def

20. #4600 SP
    Member Dante's Avatar
    pai in lista de dlc-uri scrie pe pictograma fiecaruia cat costa. pe asta scrie free

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 230 of 246 FirstFirst ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 ... LastLast