1:34 am scos parca. Se putea mai bine, dar ma plictisisem![]()
Stiati ca GT Academy 2012 se putea downloada si participa si cu un cont de Romania? In concluzie chiar si noi romanii aveam dreptul legal si cu sanse sa participam la acest concurs.
Daca va uitati la clasamentul de la runda 8-5 si selectati la tara 8-5 Others veti observa ca in top 250 sunt 3 romani pe locurile 203, 109 si 104
de ce nu? stii ceva de ce nu ai putea castiga?
revin cu un update: mi-am facut un cont pe Romania iar cand accesezi PS Store spune ca nu este disponibil in aceasta zona? deci teoretic iar nu poti participa. deci pana la urma cum poti sa te inscrii cu un cont de romania sau mai bine zis cum sau inscris cei 3 romani din top 250 daca PS Store nu este disponibil pe cont de Romania?
da asa e, am verificat asta insa nu am mai avut timp sa postez.
dar mai este o nelamurire. sa presupunem ca un roman bun reuseste sa se claseze si sa castige GT Academy. insa in comunicatul de presa dat de GT Academy printre tarile participante nu este inclusa si Romania. Acest jucator este validat ca si castigator sau nu?
Nu, nu e. Ei au spus tarile participante in concurs si au spus ca daca nu locuiesti in una din ele poti sa iei GT A si sa il joci, dar nu o sa poti castiga (cum a zis si eagle-eye)
ce inseamna ca nu castiga? este discutabil.
adica daca scoti timp bun si te clasezi primul nu esti validat ca si castigator deoarece esti din tara care nu participa la acest joc sau indiferent cat de bun esti nu ai sansa sa scoti timp bun fiind limitat contul. ca dupa cum prea bine stim tot ce tine de programare se poate controla si ei daca doresc lucru acesta il reusesc usor.
Deci, concursul asta este valabil pentru anumite tari printre care NU si Romania. Poti sa iei jocul, poti sa-l joci, poti sa te clasezi unde vrei tu, dar nu vei trece mai departe pentru ca practic esti impotriva regulamentelor. E ca si cum ai participa la "Britain's got talent", tu fiind de origine si cetatenie romana. Nu ajungi nicaieri.
a scos cineva din ro sub 1.31.8xx? eu nu prea am avut timp de el din pacate si nu am reusit sa cobor sub atat...doar timpul de joc era problema, m-a distrat cand tocmai se daduse 1.30.7xx (locul 2 momentan) orice ghost il puneam, primele 30 secunde din circuit (adica o treime) eram mai rapid ca oricine
in alta ordine de idei mi-am facut ps-ul si am facut si un cont nou pe anglia pentru a-mi putea cumpara dlc - ProudOfBoxer cine vrea sa dea add
Am primit o masina de la GT Academy...o nasparlita electrica ca abia se misca.Nu trebuia sa primim mai multe parca sau ma-nsel eu?
![]()
Help.
Sunt fan Gran Turismo de cand a aparut seria, doar ca in ultima perioada nu prea am mai avut timp sa joc, GT5-ul e singurul din serie care l-am cam neglijat, acum "am intrat in el mai tare".
Si am o mare intrebare.
A aparut acel DLC cu mai multe masini, cum pot sa le obtin. Din cate stiu eu nu poti sa accesezi serviciile PS Store din Romania.
Exsista cumva coduri de acces de vanzare?
Faci un cont fantoma de uk si iei dlc-ul de acolo si il instalezi pe contul din ro.Ar trebui sa mearga.Eu am luat un dlc free de la gt5(ft86 varianta scion)si a mers..
Bun si de unde gasesc coduri pentru toate DLC-urile.
Cel putin Dodge-ul Charger verde de la ultimul DLC ma innebuneste.
---------- Post added 22-07-2012 at 01:49 PM ----------
PS: mersi
O sa fac o proba sa vad daca mai e un DLC free.
Mai e masina aia free..Insa nu stiu daca si celelalte dlc-uri functioneaza pe acelasi sistem.
myGranTurismo.net - Gran Turismo 5 RankingsResource Site -> interesant pentru cine participa la time trial-uri.Se poate pune ca filtru Romania,etc.
Simplu. De pe contul de uk am downlodad dlc-ul respectiv.Apoi am intrat in contul de Ro, si fix in meniul principal ai iconita dlc.Intri in meniul dlc,dai install si aia e.
By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
By Tudoran in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks