interesant controllerul dar la prima vedere mi se pare foarte peste mana, mai ales directia (acea rotita din stanga) ..plus ca la degetele mele as apasa pe acceleratie o data cu frana![]()
interesant controllerul dar la prima vedere mi se pare foarte peste mana, mai ales directia (acea rotita din stanga) ..plus ca la degetele mele as apasa pe acceleratie o data cu frana![]()
Mmm.... parțial incorect! Se conduce din stick-ul st�nga pana la acomodarea cu "volanul" iar "pedala" de accelerație (X) e mult mai �naltă dec�t fr�na... Plus ca suporta MACRO integral tuning-ul put�nd fi mutat pe orice butoane: R1, R2, etc. Ma rog nu vreau sa devin excesiv de subiectiv dar pe mine m-a ajutat enorm. L-am luat de pe Amazon cu ajutorul unui coleg forumist de aici ce face comenzi etc. undeva pe la 45USD cu comisioane și restul. Oricum eu �l folosesc mult �n GT4 (PS3 60Gb joc PS2) și chiar face diferența fata de DS3-ul normal. De aceea am postat poate va fi de ajutor pentru unii...
Care ma ajuta si pe mine ... nu reusesc nici cum sa fac B-spec La Sarthe in seasonal event... B-lvl 30 .. am incercat cu Audi R10 , Audi R8 Team Playstation si cu 905 Race Car. Pe Spa na avut probleme cu un Nissan Woodone Clarion GT-R 08, lam luat cu usurinta . Da se impotmoleste pe la La Sarthe.
Controllerul ala sa zicem ca ar fi de preferat doar in cazul extrem in care nu ai chiar deloc spatiu pt volan. In restul cazurilor , la 200 ron gasesti volane sh in stare foarte buna.
am scris mai sus. nu vreau sa isi cumpere nimeni dlc-ul special pentru mine dar fiecare interpreteaza cum vrea. am spus urmatorul lucru daca cineva care are deja cumpart dlc-ul car pack 2 pentru el, si exista posibilitatea sa cumpere aceasta masina care nu este scumpa aprox 90.000cr eu ii dau daca vrea si 1.000.000 cr pe el insa nu stiu daca exista posibilitatea sa poata sa mi-l transfere mie. atat tot.
masinile din Dlc nu pot fi trimise unui prieten.
eu am Logitech Driving Force wireless, l-am luat cu 150 lei din Flanco. lag zero si ffb bunicel. nu am mai vazut modelul prin magazine de atunci.
controllerul ala arata cam ciudat, pare mai potrivit pt o nava spatiala
,
pai hai sa-ti explic din ce am inteles eu sapand pe net. dlc-ul e account locked deci nu-l poti folosi decat pe contul de pe care il cumperi. in teorie, ca sa pacalesti chestia asta ai putea sa dai toate masinile altui cont de-al tau de pe alta regiune sau unui prieten (dpdv al sistemului e acelasi lucru). dar in practica cica nu merge. ca sa scoti unlockul de pe account trebuie sa cumperi ceva gen family bull**** dar nici asa cica n-ar merge sa dai masina ci doar sa poti folosi masina pe mai multe conturi
dante mersi de raspunsul complet cat despre justamodel cred ca tu nu cunosti bine definitia cersetorului. eu vroiam o masina care costa 90.000 cr si dadeam de 12 ori mai mult Cr. Din alte motive care nu are rost sa ti le explic aici si oricum nu ai intelege nu vreau sa imi achizitionez un DLC separat.
ideea e ca in realitate, masina aia de 90 000cr costa bani adevarati pe PSN, iar banii care ii oferi tu, fie si 20 000 000cr, reprezinta eventual, doar curent consumat pana ii faci.
din ce am citit in urma pe topic , s-a rezolvat pb cu dlc-urile sa mearga pe toate conturile de pe consola ?
daca il iau de pe contul de uk , sa mearga pe cel de ro...si cum se platesc ? se poate cu un card visa ? nu am mai luat de pe psn nimic pana acum si nu sunt sigur![]()
Experienta trecuta a aratat ca nu e prea safe sa-ti bagi datele cardului in contul de psn. Mai bine cumperi carduri redeem de la bodopsx, robertdinu sau din oricare alta parte
Sursa Toyota 86 Featured in New GT5 Time & Drift TrialsTime Trials No. 28
Toyota 86 GT Tsukuba Circuit Time Trial
Period of Availability: 2012/01/26 13:00 – 2012/02/09 13:00
Gold: Cr.250,000* Silver: Cr.150,000* Bronze: Cr.100,000
600PP Rome City / Reverse Time Trial
Drift Trials No. 28
Toyota 86 GT Madrid City / Reverse Drift Trial
Special Stage Route 7 Drift Trial
la time trial / Rome , cu ce masina ati reusit gold-ul ? afara de R390 si NSX..
// am reusit cu Ferrari Sp1 Fully tunned .![]()
Interesante time trialuri. Cel mai interesant e cel cu 86 GT, deoarece toti joaca cu aceeasi masina. Mai bine de 1:12:543 nu am reusit deocamdata, dar se poate si mai bine.
Bagamias in forza motorstorm al lor. Ce, daca ala are camera aia exterioara cretina care se inclina incat sa simta idiotii de 10 ani ca "fac racing" trebuie sa o bage neaparat ca update in gran turismo? Pot sa scap cumva de modificarea asta retarda?
1 warn later: mi-am amintit de ce mi se facea rau in shift si prostreet
Bookmarks