Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 241 of 246 FirstFirst ... 141 191 231 239 240 241 242 243 ... LastLast
Results 4,801 to 4,820 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4801 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    De ce n-o sa-l mai aprinzi dupa? Va dura 1 an pana sa apara niste jocuri cat de cat bune
    ...
    Parca atunci cand iese ps4 sony va pune lacat pe toate ps3-urile si nu te ve mai putea juca
    You know..consola nu e ca prietena/nevasta..poti avea linistit mai multe

Si din cate am citit gt6 vine in toamna-iarna

Re: da..killzone e ok..dar 20 mil ptr un joc e o investitie cam mare cel putin ptr mine...

2. #4802 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ce, cum?! GT6 pe PS3? Niciodata nu m-am gandit ca l-ar scoate asa repede sau pe generatia actuala, eu am in minte ceva gen 2015 :-s

3. #4803 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    De ce n-o sa-l mai aprinzi dupa? Va dura 1 an pana sa apara niste jocuri cat de cat bune
    ...
    Parca atunci cand iese ps4 sony va pune lacat pe toate ps3-urile si nu te ve mai putea juca
    You know..consola nu e ca prietena/nevasta..poti avea linistit mai multe

Si din cate am citit gt6 vine in toamna-iarna
    Daca tie jocurile de lansare ale PS4-lui nu ti se par bune nu am ce sa-ti fac, mie imi plac din ceea ce am vazut pana acum si am degand sa joc Killzone SF in prostie in primele luni, iar cum timpul meu de joc e mai limitat si din cauza serviciului nu prea vad cand o sa mai am timp sa mai joc si GT6 pe PS3. In opinia mea fac o greseala daca vor sa mai scoata inca un joc GT pe PS3, prea multe inbunatatiri fata de GT5 nu prea vad ce ar putea sa aduca,pe partea grafica nici atat, mai bine il scot direct pe PS4 unde chiar ar putea arata mult mai bine si ar putea veni ca fiind ceva nou si inbunatatit substantial
    But thats just me...I say any GT game e bine venit, e una din seriile mele preferate de jocuri, pe orice consola ar aparea l-as cumpara si asi gasi si timp pt el
    Re: ba da, Killzone SF e launch title, au confirmat chiar producatorii de la Guerila Games cand au aratat jocul la TV show-ul ala de la americani, "jimmy fallon"

4. #4804 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Joc de cateva zile GT5 si am o intrebare: ce reprezinta, ce constituie acele car exchange pe care le primesti pe masura ce avansezi in level ?

---------- Post added 28-04-2013 at 07:15 PM ----------

Scuze pentru dublu post, mai am o intrebare si anume ce reprezinta acele 4 cercuri (de fapt sunt 2 cercuri concentrice, parca) din centrul ecranului care apar in timpul cursei ?

5. #4805 SP
    Member claudiutk's Avatar
    1. iti dau masini cadou
    2. ai activat, din meniul de pauza, sa iti arate Tire Load. arata ce forta apasa pe fiecare cauciuc si e egala cu aderenta

6. #4806 SP
    Multumesc mult, de 1 m-am prins intre timp, nu stiam la 2 care e treaba. Te ajuta in vreun fel aceasta optiune in afara de utilitatea pur vizuala si informativa ?

7. #4807 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Nu, e doar stresantă

8. #4808 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Salut, pentru Seasonal British Lightweights 500pp ce masina imi recomandati?

9. #4809 SP
    Revin cu o intrebare pentru cunoscatorii de auto si GT5 implicit: are rost sa mai bag credite intr-un Lexus IS F '07 ? L-am adus la 710 BHP, 8100 rpm, 1315 kg. Am bagat ceva credite in el, si masina chiar imi place, as vrea sa o pastrez, credeti ca totusi la un moment dat va fi depasita ?

10. #4810 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu cred ca merita sa joci tot A-Spec cu o singura (ma rog, ai nevoie si de altele) masina. Eu incercam sa iau cat mai multe masini, daca puteam sa fac fiecare event cu alta masina si mai bine. Cand am terminat majoritatea event-urile (level 31) aveam peste 100 de masini. Dar daca iti place (poti sa o folosesti si in MP) poti sa o tunezi, nu costa chiar asa mult, dar nu exagera pentru ca poti sa o strici (nu mai poate fi controlata).

11. #4811 SP
    De ce sa nu joci majoritatea timpului cu o masina ? Mie mi se pare chiar mai interesant asa, cunosti masina, stii ce poate .. astept si alte pareri. Cat despre partea cu exageratul, mi se pare chiar in regula, am alergat si cu un corvette sau un ferrari si astea mi s-au parut aproape incontrolabile. Pe langa ele, lexus-ul meu era parfum

12. #4812 SP
    Junior Member heLLboy :x's Avatar
    Este un ferarri, italia parca, e incontrolabil!

13. #4813 SP
    Quote Originally Posted by heLLboy :x View Post
    Este un ferarri, italia parca, e incontrolabil!
    Da, parca asa se numea, ma rugam la fiecare curba sa stea pe roti

14. #4814 SP
    La control ajuta foarte mult cauciucurile, pe cele Racing nu prea am avut probleme cu nici o masina (Ferarri 458 Italia foarte tunat e intr-adevar destul de enervant, la fel si Lamborghini).
    Si eu am vrut cat mai multe masini pentru ca asta a fost scopul meu in GT5, sa conduc si sa colectionez cat mai multe masini. Puteam sa tunez de exemplu un Nissan GT-R foarte mult si sa fac mare parte din A-Spec, dar in acelasi timp imi faceau cu ochiul alte masini. Acum cand mai intru in joc fac cate un Seasonal Event si cu banii aia cumpar 2-3 masini mai interesante.

15. #4815 SP
    Ce sunt Seasonal Event-urile ? Am intrat acolo si sunt o gramada. Fac parte din cariera propriu-zisa ?

16. #4816 SP
    Nu chiar. Sunt niste event-uri care apar periodic (cam o data la 2 saptamani) si dupa un timp dispar, mi se pare ca nu poti sa le faci daca nu esti conectat la PSN. Sunt bune pentru ca mai lungesc viata jocului si castigurile sunt foarte mari pe langa A-Spec.

17. #4817 SP
    Nu stiu ce gasiti de necontrolat la Italia, cred ca e printre primele supercar-uri cu care am jucat, va sugerez sa incercati F50-ul sa vedeti ce inseamna de necontrolat

18. #4818 SP
    Stock nu e nici o problema, dar eu il aveam tunat la maxim, nu cred ca mai putem sa iau ceva. F40 nu l-am tunat si imi place cum merge, multi se plangeau de Zonda R si Corvette ZR1 care pe cauciucuri Racing merg superb, am facut 2 endurance-uri cu ZR1.

19. #4819 SP
    Pai nicio masina nu se tuneaza la maxim, normal ca daca-i bagi 700 de cai ti-o ia razna...

20. #4820 SP
    Member roberte's Avatar
    Daca doreste cineva sa participe intr-un campionat cu premii de GT5 se poate inscrie la urmatoarea adresa :CHAMPIONSHIP - RSC
    Mai multe detalii gasiti pe site

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 241 of 246 FirstFirst ... 141 191 231 239 240 241 242 243 ... LastLast