Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 264

Thread: Google Stadia

 1. #61 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Daca Sony ajunge sa faca crossplay cu PC o sa renunt la consola pentru multiplayer. Nu mi se pare normal sa joc un shooter impotriva unuia cu mouse si cu atat mai mult impotriva hackerilor de care serverele de PC sunt pline. In afara de PC, sa faca cu cine vor, nu prea ma intereseaza cat timp sunt destui playeri pentru matchmaking.

 2. #62 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Sunt complet de acord cu aceasta afirmatie. As adauga ca nu vreau sa se faca cross-play cu PC de pe nicio consola (PS, Xbox, Stadia, Switch) ci doar intre ele.
  Sau sa avem servere de gamepad si de M&K (desi sunt sigur ca s-ar gasi metode sa pacalesti asta daca esti pe PC, doar ca sa para ca esti tu superior celor de pe console...)

 3. #63 SP
  Member AngelOfPain's Avatar
  Din cate am inteles la fortnite e cross-play si sunt servere separate pentru cei cu m+k, respectiv pentru cei controller.
  Pe langa asta, am vazut acuma cateva luni pe reddit un tip revoltat, foloseste adaptor pe consola dar in fortnite il detectau si il bagau pe serverul pentru m+k. El voia sa joace cu mouse-ul impotriva jucatorilor cu controller, carnat de om...

  Deci daca se vrea, se poate detecta .

 4. #64 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Pentru cine vrea sa vada intreaga prezentare de la gamescom 2019  Sau doar o recapitulare scurta


 5. #65 SP
  Senior Member Khufu's Avatar
  Cred tot mai mult ca, in conditii optime, Stadia este o varianta viabila de gaming, chiar si in acele jocuri considerate "nepotrivite" pentru o platforma de stream pentru ca input lag-ul este un factor major si conexiunea la internet trebuie sa fie foarte buna. Problema intervine la noi, potentialii useri. Daca se aliniaza planetele pentru noi, nu bate vantul prea tare pe afara, femeia de serviciu din camera serverelor nu a varsat pe acolo si alte cele, se poate sa fie ceva cu adevarat demn de viitor.

  Bine, nici nu are rost sa ne batem capul acum, din moment ce nu va fi disponibil si pentru noi la lansare, dar eram tare curios sa il incerc.

 6. #66 SP
  Member Aliosa's Avatar
  Eu sunt de parere ca v-a fi un mare FAIL. E bine ca au Google bani de aruncat.
  Only time will tell.

 7. #67 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Voi tot nu intelegeti ca si daca Stadia va fi fail (desi la cati bani au investit google in asta si cata reclama i-au facut, in mod clar au incredere in asta), tot vom avea mult prea multe astfel de servicii de la absolut toata lumea importanta din industrie si orice ar fi, spre asta tinde industria.

  Vom vedea asa ceva, pe langa Nvidia si cei actuali, si de la EA, Microsoft, Amazon si multi altii. Deja e clar ca se poate si se va merge mai departe cu asta.

  Nu inteleg de ce ura asta, de ce nu sunteti deschisi la nou. Unii efectiv sunteti inchisi la minte si nu vreti nicio schimbare.
  Nu o spun cu rautate, dar vad de la unii doar ura.

  Trebe sa intelegeti faptul ca daca va exista acest serviciu si va fi un mega succes, asta nu inseamna ca daca vreti, nu puteti sa investiti in continuare cate mii de euro vreti in calculatoare pe care sa le upgratati zilnic.

 8. #68 SP
  Member Aliosa's Avatar
  Ceea ce tu vezi o mare inovatie este de fapt un pas mare pentru starpirea pirateriei (ca sa faca gurile lor cat mai multi si mai multi bani).
  Daca streamingul de continut media (Netflix, Amazon, Hulu, HBO Go) este un succes nu cred ca putem spune ca si cloud gamingul va fi automat un succes.
  Timpul e atat de limitat in ziua de azi incat prefer oricand sa introduc un disc intr o consola si sa dau play decat sa ma holbez la un mesaj de genul CONNECTION TIMED OUT.
  ... Pe ulita trece o caruta cu boi, iar eu ma conectez fara probleme la un datacenter la sute/mii de km departare ...
  Ca sa nu mai zic de conditii meteo severe, atunci cand toata lumea sta zgribulita si vrea sa joace un joc.

 9. #69 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  ^U mad bro. Nu te obliga nimeni sa cumperi Stadia.


  Oricum, starpirea pirateriei e ceva nobil, sper sa le reuseasca si pentru retail candva.

 10. #70 SP
  Member IsNotMe's Avatar
  Intreb si eu din curiozitate : oare se va misca un joc ca MK11 in online prin Stadia cand la mine se intampla sa am si meciuri cu lag si prin conexiune gigabit ? Valabil si pt doom ethernal online !

 11. #71 SP
  Member omega's Avatar
  Intreb si eu din viitor: unde-s piratii ? unde s-au dus ? cand au apus ?

 12. #72 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Toata lumea are aceiasi intrebare referitoare la jocurile care cer in timp cat mai mare de raspuns (MK 11, Doom, samd) si sunt de parere ca atata timp cat ei (google) dar si producatorii de jocuri aleg sa faca parte din acest Stadia, au testat si ras-testat, au vazut ca este asa cum trebuie si sunt de parere ca va merge asa cum se asteapta toata lumea.

  Altfel, sincer, nu i-as vedea pe cei de la id Software (spre exemplu) sa-si marketeze jocul si sa faca parte din line-up-ul day 1 al Stadia daca asta ar insemna ca s-ar face de rusine.

 13. #73 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Am auzit de la oameni care au lucrat pe Stadia ca se misca prost. Intr-un joc ca MK mi-ar fi teama sa ma bag. Vedem cum o sa fie la lansare though.

 14. #74 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Ei par mult prea increzatori referitor la MK11 si Doom. Deci sigur au ceva asi in maneca. + ca jocurile au fost jucabile la gamescom. Nu a fost nimeni de pe aici ca sa ne zica o parere?


 15. #75 SP
  Manager paul's Avatar
  Quote Originally Posted by Google
  Mark your calendars! Stadia will start arriving November 19. Need a quick guide on what exactly Stadia is? We got you covered. Become an expert in all things Stadia just in time for launch.
  Stadia on Twitter

 16. #76 SP
  Member Adr!an's Avatar
  Stadia pentru sah si table o sa fie de vis

 17. #77 SP
  Manager paul's Avatar
  Quote Originally Posted by Jade Raymond
  As a child, I spent countless hours playing video games with my sisters. They transported us to exciting new worlds and took us on captivating adventures. They even taught us valuable life skills—three kids and only two controllers meant we had to learn problem solving and cooperation pretty quickly!

  I was also fortunate to live in Montréal, a city with an amazing gaming legacy, having launched dozens of studios, thousands of careers, and countless incredible games. Today I’m thrilled to announce our contribution to that heritage, with the creation of Google’s very first original games studio in Montréal.

  Stadia Games and Entertainment’s studio will produce exclusive, original content across a diverse portfolio of games in all your favorite genres. Stadia is designed to be one destination for all the ways people play games—and Montréal is where we’re going to start building them.

  Just as Stadia intends to change the way games are accessed and experienced by players, we want to change the way games are made. That starts with our culture. Stadia is committed to fostering a diverse and inclusive workplace; these diverse perspectives will shape the games we create together. We’re committed to building an environment that will empower the developers who work at Stadia to create new, unique gaming experiences. (P.S. If you’re interested in joining us, check open positions on our jobs site.)

  I’ve been making games for a while now, and wouldn’t trade the experiences I’ve had for anything. But we can do better. We can do more. At Stadia, we don’t believe in being “good enough.” We believe in being more: More ambitious. More inclusive. More accessible. More immersive. More engaging. We’re bringing that mentality to Stadia Games and Entertainment, and now with our first studio, we’re looking for the best developers on the planet to join us.
  Game on! Our first Stadia studio is coming to Montréal

 18. #78 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

 19. #79 SP
  Manager paul's Avatar 20. #80 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

 1. Vand Google Stadia (controller, chromecast 4k) By whisker in forum Bazar Diverse Console
  Replies: 2 Last Post: 30-03-2021, 19:28
 2. Vand Consola Google Stadia - Sigilata By whisker in forum Bazar Diverse Console
  Replies: 7 Last Post: 19-01-2021, 20:26
 3. Google stadia By Giogio in forum Console Club
  Replies: 1 Last Post: 24-03-2019, 09:44
 4. Google Nexus 7 By calin_kalf in forum Android
  Replies: 37 Last Post: 08-02-2014, 17:18
 5. Google+ By Alexandru in forum Offtopic
  Replies: 11 Last Post: 08-09-2011, 07:48

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts