Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #161 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cel mai bine este sa-i faci o calibrare profesionala. Vorbeste la service la LG, daca te pot ajuta. Daca nu, iti achizitionezi un Spyder 3 or something... sau macar imprumuti. Dupa calibrare, te poti juca tu cu setarile spre ceea ce-ti place tie mai mult.

2. #162 SP
    Junior Member razviiii's Avatar
    salut baieti,vreau sa imi iau un tv lcd care sa il folosesc mai mult pentru jocuri ps3 si tv...
    am o nedumerire pentru ca distanta e de vreo 2-3 m,si vreau un tv de 81 de cm,si ma tem sa nu fie prea mare.
    vreau sa imi aratati ceva exemple pe la 1500 ron

3. #163 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    nu e prea mare, dimpotriva. Ia-ti unul macar de 102, evident tb sa mai pui niste lovele.
    Daca ramai la 81 si la banii aia uite unul aici
    http://www.emag.ro/televizoare/telev...530--pLE32C530

4. #164 SP
    e prea scump,eu am vazut asa ceva http://www.altex.ro/catalog/index.js...1&itemId=28664 nu stiu daca e destul de bun sa ofere o imagine cat de cat buna

---------- Post added 05-03-2011 at 02:15 PM ----------

sau acesta Televizor LCD LG 32LD450, 81 cm, Full HD, HDMI

5. #165 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca te uiti de la 3m, poti sa-ti cumperi linistit un HDReady, intrucat de la distanta aceea nu vei distinge diferenta intre FullHD si HDReady. Pentru 3m iti trebuie un minim de 40".... 32" acela va fi pur si simplu prea mic. Dar, e si chestie de preferinte... daca vrei sa admiri detaliile unui film/joc sau doar vrei sa vezi "imaginea de ansamblu".

P.S. Hotaraste-te totusi daca sunt 2m sau 3m... pt. ca e o diferenta...

6. #166 SP
    pai depinde de unde ma joc/privesc din pat sunt 3m iar daca stau in fotoliu sunt 2m,daca zici ca as putea lua un hdready poti sa imi arati ceva exemple?

7. #167 SP
    Member BatsBike's Avatar
    initial,ma invarteam la 81cm pentru PS3&TV(soccer&movie) ... dar am ajuns sa constat ca ... marimea conteaza&am ajuns la un LG de 106cm(asta se datoreaza inclusiv searching'ului dar si unei conversatii,ceva mai inainte,cu dl.Monky) ... am impresia ca,inaintand in varsta,n'are rost sa ne"chioram"la display'uri de monitoare(tot la marime ma refer)daca putem altceva ... sigur,intervine calitatea ...

8. #168 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razviiii: in 2011 nu pot sa recomand nimanui un HDReady... spuneam doar ca la 3m diagonala de 81cm este mult prea mica. De la 2m e mai ok, dar as merge pe mai mare oricand. Numai ca am impresia ca tu cauti ceva cu buget extrem de mic (din cate vad in linkurile date de tine). Un 40" va depasi cu cel putin 1000 RON cele 2 modele indicate de tine.

wackorine: corect... acelasi lucru valabil si in domeniul audio. Din pacate, omul e o masinarie care se "strica" in timp

9. #169 SP
    pai nu pot da mai mult de 1500lei,am mai vazut un model http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...FullHD_32LV733 ai putea sa imi zice care dintre ele e mai bun,in comparatie cu cele de mai sus..

10. #170 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    De ce nu asculti recomandarea data mai sus de kkkotto07? Dai 1,5 milioane in plus si o sa ai ca bonus la Samsungul 32C530 player de .mkv si decodare DTS 2.0. Suna bine "bonusul"?

11. #171 SP
    nu pot mai mult,pentru ca nu depinde de mine,eu as da da mil cumpara altcineva...

12. #172 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Va salut!
    Recomandati un sait de unde pot afla anul de productie a unui model TV.

13. #173 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Fiind interesat de achiziționarea unei plasme Panny, am dat de următoarea dilemă:
    TX-P50G20 vs TX-P50G30
    Diferența de preț �ntre aceste două produse este extremă: 1455 RON!!!
    Din comparația specificațiilor tehnice, cea mai evidentă variabilă, lăs�nd la o parte dimensiunile ușor reduse (dar greutatea mai mare?!?) este generația display-ului: G13 vs G14.
    �ntrebarea mea este: chiar așa mare generation gap este �ntre ele, �nc�t să justifice diferența asta de preț (care btw se observă și la modelele cu diagonale mai mici - 4039 RON pt. P46G20 vs 4990 RON pt. P46G30)?

14. #174 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intotdeauna a fost diferenta aceea de pret intre generatii (in special la putin timp dupa lansare). Probabil ca momentan nu se justifica diferenta de pret, dar fiind vorba de 50", ce mai inseamna 1000 RON in plus sau in minus?
    Eu zic sa mergi sa faci o comparatie "la fata locului" si sa vezi care te incanta mai mult...

15. #175 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Nu am gasit un thread cu recomadari TV sau monitoare, asa ca intreb aici.

Imi puteti recomanda si mie un TV sau monitor pentru consola? Bugetul este undeva pana in 1700 Ron pentru un TV (daca cumpar un monitor, raman si cu bani). Am vazut o gramada pe site-u emag, dar nu prea ma pricep.

16. #176 SP
    Member Mircea's Avatar
    ia ceva full hd,timp de raspuns 2,5 ms ,recomand SAMSUNG,PHILIPS,LG din ce am vazut eu in realitate,pot fi si altele bune(eu iti recomand ce am vazut)
    eu am asa ceva pt PS3,l-am cumparat din aceleasi motive ca tine si sunt foarte multumit calitate/cost si cum ruleaza jocurile pe el :
    Monitor LCD Philips 23.6'', Wide, DVI, HDMI, Boxe, Negru Lucios, 244E1SB 244E1SB/00
    personal,mie imi ajunge dimensiunea lui ,altii sunt fanatici sa fie de 2 m diagonala,aici e fiecare cu preferintele lui

boxele se aud foarte clar si destul de tare (mai tare ca la majoritatea laptopurilor),butoane de reglare touch,culori reale,il am conectat si la laptop prin vga iar filmele se vad foarte bine
    http://img262.imageshack.us/slidesho...d=1003265y.jpg
    poze cu al meu

17. #177 SP
    Prin cablu acesta: Cablu HDMI AV Xbox 360 9Z3-00002 pot conecta si boxe care au mufa jack left-right? Monitorul recomandat de tine vad ca are o mufa jack in spate (ma intereseaza pentru casti).

Mai astept si alte pareri despre monitoare sau TV-uri.

18. #178 SP
    Member styng's Avatar
    daca camera iti permite i-ati un TV LCD/LED Full HD de 81cm. La bugetul tau cred ca cea mai buna varianta e Samsung 32C530 sau Sharp LC-32FH510EV

eu am avut norocul sa prind modelul de mai jos in promo la Domo la pretul de 1890 Lei

32 VL 733 G 100Hz LED WiFi sw: Amazon.co.uk: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Q%2B0Bt1DlL.@@AMEPARAM@@41Q%2B0Bt1DlL

Toshiba Europe GmbH - 32VL733

19. #179 SP
    Member Mircea's Avatar
    are si audio in pt boxele sale daca vrei sa legi laptopul prin vga sa zic si audio separat sau la legare prin hdmi nu mai ai nevoie si de audio separat
    are si audio out pentru casti sau alte sisteme audio,eu il am legat la un sistem 5.1

nu inteleg la ce iti trebuie acel cablu..prin hdmi transmiti si audio...deci daca ai bagat castile in mufa de la spate a monitorului ai sunet in casti,daca nu bagi castile ai sunet la boxele monitorului
    daca vrei sa conectezi sistem iei un cablu la un capat jack si la celalalt RCA

eu la ps3 am asa hdmi conectat la monitor si am audio la monitor dar am legat audio si prin iesirea analog direct la sistem 5.1
    nu stiu daca la xbox este la fel dar PS3 suporta si multi out audio deci poti scoate audio si prin hdmi si prin analog in acelasi timp,cand vreau sa ascult la sistem il aprind si am audio si monitor si sistem

in loc de cablul acela,cand vrei sa legi la sistem iei un cablu JACK to RCA si rezolvi,numai ca tot trebuie sa bagi si sa scoti mufa;daca are si xbox multi audio out nu mai ai nevoie decat sa aprinzi.stingi sistemul audio

nu stiu cat am fost de explicit

20. #180 SP
    Mircea: Daca am la monitor jack, imi pun direct boxele/castile cand ma joc la xbox.
    styng: Nu stiu cat de bun e Samsung-ul, vad ca sunt si la reducere cu pixeli morti, la fel si la Sharp. Nu ma pricep prea bine, da nu vreau ca dupa 2-3 luni sa il trimit la garantie sau sa-l schimb.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast