Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #181 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    La sharp nu e cazul...Baieti eu sunt disperat,caut un monitor tv cu doua hdmi-uri (al doilea fiind pt decodorul digi hd),cu iesire casti,si sa fie de maxim 66 cm.Am gasit un sharp de 56,ok,dar ce ma deranjeaza este timpul de raspuns....6,5 ms....WTF???Si vreau sa va intreb dc timpul de raspuns influenteaza jocurile??

2. #182 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar

3. #183 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by Mr.Gamer98 View Post
    La sharp nu e cazul...Baieti eu sunt disperat,caut un monitor tv cu doua hdmi-uri (al doilea fiind pt decodorul digi hd),cu iesire casti,si sa fie de maxim 66 cm.Am gasit un sharp de 56,ok,dar ce ma deranjeaza este timpul de raspuns....6,5 ms....WTF???Si vreau sa va intreb dc timpul de raspuns influenteaza jocurile??
    influenteaza timpul de raspuns -daca timpul de raspuns e prea mare, poate aparea fenomenul de "motion blur".
    La 6,5 ms e cam mult, cauta altceva. Plasmele stau mult mai bine laacest capitol, dar din pacate nu gasesti plasma sub 37'.

4. #184 SP
    merci,m-am hotarat un lg imi iau cu timp de raspuns de 5 ms cu doua hdmi-uri.....dar mai vreau sa va intreb daca exista diferente intre cablu component hd care duce pana in 1080p si un hdmi pentru un ps3?

5. #185 SP
    Member emanuel's Avatar
    exista diferenta, dar nu este notabila. Expertii spun ca pe un tv de 50' sau mai mare observi diferenta, dar pe un display mai mic nu prea. totusi, vezi care e diferenta de pret - cabluri hdmi gasesti destul de ieftine - daca poti, de ce sa nu ai ce e mai bun ?

6. #186 SP
    mufa de hdmi este ocupata de decodorul digi,iar pana imi iau alt televizor folosesc un cablu component mad catz universal

7. #187 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Mircea: Daca am la monitor jack, imi pun direct boxele/castile cand ma joc la xbox.
    styng: Nu stiu cat de bun e Samsung-ul, vad ca sunt si la reducere cu pixeli morti, la fel si la Sharp. Nu ma pricep prea bine, da nu vreau ca dupa 2-3 luni sa il trimit la garantie sau sa-l schimb.
    Televizoarele/Monitoarele Samsung sunt de o calitate foarte buna.Am un monitor de 4 ani Samsung SyncMaster 2232 BW si nu am avut niciodata probleme cu el, recent mi-am luat un LED TV tot Samsung, la fel, nici o problema.Inainte de acel SyncMaster am avut tot Samsung, iar acum e la o ruda si nu are nici o problema cu el .

8. #188 SP
    el vorbea si de sharp ,dar astea sunt singurele televizoare care sunt facute si asamblate in japonia.Iti recomand Philips,Samsung,LG si Sharp cu incredere

9. #189 SP
    Member styng's Avatar
    pentru cei interesati sa-si cumpere un TV, uite o oferta misto la un LG 32 LD 350 82 cm Negru - 1.238 Lei

10. #190 SP
    Member BatsBike's Avatar
    chiar merita,zic yo ... am modelul LG 42 LD 550 cu 107 cm diagonala ... pana acum,excelent in combinatia cu a mea slim PS3

11. #191 SP
    Junior Member luciannick's Avatar
    Am facut si eu comanda la aceasta plasma model Panasonic TX-P50U30E 127cm

Are cineva acest model de plasma sau macar ceva asemanator pentru detali . Informatii despre el : cum se vede , daca mai apar acele probleme care le avea plasmele de model mai vechi : blur , efectul de “remanenţă ireversibilă” produs de imaginile statice etc

12. #192 SP
    Member Privatul's Avatar
    LG 50PK350. L-am gasit la 2600 lei ceea ce e super ok dupa mine. Stiti cumva alte tv-uri mai bune cu diagonala de 127? Evident cam in aceiasi bani

13. #193 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Imi poate recomanda cineva un TV? Nu ma pricep si nici nu stiu ce gen de televizor e mai bun (LCD/LED/Plasma) in bugetul meu (~2500lei; +/- 500lei). Dimensiunea televizorului nu prea conteaza, cu cat mai mic cu atat mai bine (minim 80 cm) - daca e mai mare am observat ca imi obosesc ochii mai repede.

14. #194 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    @SpeedoTuxedo - n-ai specificat daca vrei sa-l folosesti pt TV, gaming, bluray-uri

Nu stiu spre ce model sa te indrum, insa pot sa-ti spun ca la banii aia si tinand cont ca nu vrei un TV prea mare, plasma cam iese din discutie - eventual ai putea sa te uiti la niste modele de la Panasonic, sa vezi daca se incadreaza - P42S30 pare potrivit pentru ce vrei tu.
    Pentru LCD/LED din ce stiu eu, Samsung si Sony au cele mai bune game de produse.

15. #195 SP
    Member taz@'s Avatar
    Salutare!Vreau sa-mi cumpar un tv nou LED Full HD cu un buget maxim de 2000-2500 lei;am tot cautat pe net si am ajuns la produsele astea doua: Televizor LED Samsung, 81cm, FullHD, UE32C5000 UE32C5000 si Televizor LED Sony, 81cm, FullHD, KDL-32EX600 KDL32EX600AEP .
    Am citit prin review-uri ca la samsung culorile se incing prea repede(habar nu am ce inseamna) si la sony recomanda un EX700 la 32 inci numai ca n-am gasit nicaieri la 32...

Ceva pareri,ce sa aleg,aveti careva din voi unul din aceste TV-uri?!...Thx!

16. #196 SP
    Alege sony exact de-acela am si eu si se vede suuuuper.
    P.S intra pe sony center poate gasesti mai ieftin

17. #197 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Alege Samsung si nu prostia de LED de la Sony!

18. #198 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by Mr.Gamer98 View Post
    Alege sony exact de-acela am si eu si se vede suuuuper.
    P.S intra pe sony center poate gasesti mai ieftin
    Prea tarziu...am luat Samsung

19. #199 SP
    Member BatsBike's Avatar
    trebuia sa alegi sony ... sooony,sooony,sooony ...

20. #200 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Am o intrebare: de ce multa lume recomanda plasmele pentru gaming? Este practic imposibil sa te bucuri de un joc ce ruleaza in maxim 30 FPS datorita
    . Este adevarat ca jocurile 60FPS arata superb, dar tendinta este de a sacrifica FPS pentru o grafica mai buna.

V-a deranjat pana acuma chestia asta? Intreb pentru ca vreau sa-mi iau o plasma si problema asta e un "no-no" . Ar trebui sa ma indrept catre LCD-uri?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast