ami bine comanda un PS3 slim..
Pai am comandat la redeemul trecut un PSP si trebuie sa imi scada 200ptz si o sa mai am 500ptz.
eu cred ca la restockul asta trag pe dreapta....nu ma mai agit pana nu aflu clar daca Wii care l-am luat data trecuta vine sau nu....
LOCKERZ Our maintenance is taking longer than expected. We will update you when the site is back up.
---------- Post added 14-12-2009 at 12:28 AM ----------
Lockerz is back
nu prea cred.Nici nu au reusit sa trimita toate prod de la redeemul de luna trecuta.Nici pe Facebook nu scrie ,nici pe blogul lor nu scrie si nici pe Lockerz.com nu scrie...asa ca nu se stie cand o sa fie urm reedeem.
Sper ca urmatorul restock sa fie tot seara,cum a fost ultima data.Nu dimineata... .Sa apuce doar europenii.
LOCKERZ Update--NOW the site is back up. We were repairing a display issue with new accounts. If you had trouble earlier when you attempted to login for the first time, please try again. It should work-and if it doesn't, please email [email protected] and we'll look into it for you. Thanks for your patience, and for remembering that we are in prelaunch:-)
poate o sa ne faca pana maine dimineata o surpriza... si cand ne trezim o sa avem cu toti un mailul cu confirmarea....
Nu cred ca o sa se intample asa pentru ca atunci ar pierde multi membri si ei nu vor asta.Pana la urma toti o sa primiti a 2-a confirmare pana marti, pentru binele lor.
Bookmarks