Flavius ...exact cum ti-au mai spus si altii userii...TERMINA CU , COMMENTURILE AIUREA.
Eu am primit skinul de iphone si aveam trecut RO.
eu am scris Romania ( RO ) Nu cred ca are nimic .
dwn3d @ ai apucat sa ti iei ceva pana acum ?
Doar un tricou si am mai comandat in noiembrie un mouse-pad care nu a venit ..
---------- Post added 23-01-2010 at 06:39 PM ----------
We asked what new prizes you wanted for the January redemption and you answered loud and clear. Since we like to give you what you want, we're stocking up on your top three choices for the January redemption. And the winners are...
1. iPod Touch32GB
2. PayPal gifts
3. DSi XL
For more details, go here. Thanks for all your suggestions! :X ati murit ma de nu mai raspundeti ?![]()
Oh boo ! Daca e general redemption va dati seama cat de incarcat va fi ? Crap.January redemption update--here's what we can tell you right now:
1) It WILL happen in January.
2) It will be a general redemption for everyone.
3) We will NOT raise prices.
4) We will post the rules in the hallway early next week.
5) The redemption time and date WILL be a surprise.
sper sa nu faca ca data trecuta de revelion...
---------- Post added 24-01-2010 at 12:46 PM ----------
Rofl care ai vazut filmuletu de azi ?![]()
In ce conditii voi primi tricoul?Doar pentru ca mi-am facut cont?Cam in cat timp ajunge coletul?
Am primit si eu un aviz de colet extern si cred ca e tricou , cand am fost la posta a zis sa vin marti cand va fi vama acolo , ca altfel nu pot sa-l ridic , trebuie sa platesc ceva? daca da cam cat?
Daca e tricoul,nu platesti nimica.Daca e produs luat la redeem,platesti 19% din valoarea lui.
Trebuie sa platesti 19% din valoare coletului, adica TVA-ul.Eu personal nu stiu daca se plateste si la tricouri da la ceva mai expensive in mod sigur trebuie sa dai bani ca moare statul de foame
Deci pana la urma cand primesti tricoul, cand devi Z-lister?
Ca sa primesti tricoul trebuie sa inviti 20 de persoane pe lockerz care sa isi faca cont sa completezi chenarele cu adresa iar tricoul va venii in aprox 3-4 sapt.
pana la Intorsura Buzaului la 30km de brasov la mine a trebuit sa platesc 2,2lei (postarita mi-a zis ca e taxa de transport)
Trebuie sa platesti si la tricou transportul chiar daca nu e luat de la redeem.
---------- Post added 24-01-2010 at 01:05 PM ----------
3-4 sapt![]()
Bookmarks