Am inteles. Multumesc!Din pacate n-am cont in US, ci in mica noastra Romanie....
Deci limita va disparea dupa un anumit timp? Sau dupa ce voi ajunge la un nr. fix de hit-uri?
Am inteles. Multumesc!Din pacate n-am cont in US, ci in mica noastra Romanie....
Deci limita va disparea dupa un anumit timp? Sau dupa ce voi ajunge la un nr. fix de hit-uri?
Pe mine astia de la Dolores Labs m-au flagg-uit pe niste hit-uri, dar le-am trimis mesaj ca aveam rata de acurateţe mare şi vad ca mi-au deblocat hit-urile.
sunt classify it, sporhttps://www.mturk.com/mturk/preview?...IIBO6L92HKK014
Mi-am luat block de la classify it pt ca majoritatea pozelor nu se incarcau si selectam "Failed to load".![]()
Crap, am uitat ca kaspersky are antibanner. Great. Le-am trimis mesaj dar nu stiu daca rezolv ceva.
salut fratilor!imi poate spune si mie cineva vreun seler bun pentru baterii de telefoane?multumesc!
Nu stiu sigur cat de incredere este unii se plang de el la calificative dar e transportul bun...Eu i-am intrebat de 2 baterii si au spus ca sunt noi si originale acum nu stiu...
TalkinTree @ Amazon.com:
Am facut pana acum 5.22$...merge destul de repede, dar nu mai gasesc hituri bune.Puteti sa imi spuneti de unde pot cumpara ipod nano sau echipamente sportive(mingi, adidasi etc) daca stiti?Am citit pana la pagina 160, dar nu am gasit nimic despre asta.
Sa dus acc pe p*** , 43 rejected de la ccmdkaa pentru ce??? , pentru , Do not meet required condition. Completed less than 40 tasks , acuma am 82% approved rate.......
PS: eu intelesesem , complet 40 tasks to get paid.. asa stiuu ca scria..
Ce conturi mai aveti?Daca fac de US ma baneaza fara motiv in maxim o saptamana....
L.E.Ce-au patit astia?Am facut cont de Romania,am facut 2 hit-uri pe el si in 10 minute dupa ce l-am facut m-a banat...
Pai odata ce e suspendat nu am voie sa fac altul?Am facut unul si cu ip de germania si tot m-a banat fara motiv.
Bre, evident ca nu ai voie sa-ti faci altul. Ei cand dau ban se descotorosesc de un bad worker si nu ar avea niciun sens banul initial daca tu te-ai intoarce cu un alt cont.
Cand totusi iti faci alt cont, ia-ti masuri ca sa nu se prinda ca ai o clona. Primele schimbari logice sunt alt nume si alt IP. Cu cateva pagini in urma, unii recomandau chiar reinstalarea windowsului si folosirea altui serial si inlocuirea placii de retea, in vedearea schimbarii MAC-ului. Acum nu stiu daca chiar functioneaza ultimele 2, dar daca continui sa primesti ban nu-ti ramane decat sa incerci si sa vezi. Bafta!
Bookmarks