Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 270 of 312 FirstFirst ... 170 220 260 268 269 270 271 272 280 ... LastLast
Results 5,381 to 5,400 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #5381 SP
    Junior Member sirAdrian's Avatar
    Am inteles. Multumesc! Din pacate n-am cont in US, ci in mica noastra Romanie....

Deci limita va disparea dupa un anumit timp? Sau dupa ce voi ajunge la un nr. fix de hit-uri?

2. #5382 SP
    Junior Member Target84's Avatar
    Pe mine astia de la Dolores Labs m-au flagg-uit pe niste hit-uri, dar le-am trimis mesaj ca aveam rata de acurateţe mare şi vad ca mi-au deblocat hit-urile.

3. #5383 SP
    Member Florin27's Avatar
    A primit cineva colete prin AMZNMAT?Prin asta mi-au trimis cei de la Front Row Sports..

4. #5384 SP
    Member hcm90's Avatar

5. #5385 SP
    Junior Member Andu's Avatar
    Mi-am luat block de la classify it pt ca majoritatea pozelor nu se incarcau si selectam "Failed to load".

6. #5386 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Nu aveai ad block plus activat ?)

7. #5387 SP
    Crap, am uitat ca kaspersky are antibanner. Great. Le-am trimis mesaj dar nu stiu daca rezolv ceva.

8. #5388 SP
    Junior Member babachi's Avatar
    salut fratilor!imi poate spune si mie cineva vreun seler bun pentru baterii de telefoane?multumesc!

9. #5389 SP
    Member Florin27's Avatar
    Nu stiu sigur cat de incredere este unii se plang de el la calificative dar e transportul bun...Eu i-am intrebat de 2 baterii si au spus ca sunt noi si originale acum nu stiu...
    TalkinTree @ Amazon.com:

10. #5390 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Am facut pana acum 5.22$...merge destul de repede, dar nu mai gasesc hituri bune.Puteti sa imi spuneti de unde pot cumpara ipod nano sau echipamente sportive(mingi, adidasi etc) daca stiti?Am citit pana la pagina 160, dar nu am gasit nimic despre asta.

11. #5391 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Ai dat un search pe amazon.com?

12. #5392 SP
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Am facut pana acum 5.22$...merge destul de repede, dar nu mai gasesc hituri bune.Puteti sa imi spuneti de unde pot cumpara ipod nano sau echipamente sportive(mingi, adidasi etc) daca stiti?Am citit pana la pagina 160, dar nu am gasit nimic despre asta.
    Hit-uri bune se gasesc daca le cauti si daca stii sa le faci.

13. #5393 SP
    Junior Member Ewan's Avatar
    Sa dus acc pe p*** , 43 rejected de la ccmdkaa pentru ce??? , pentru , Do not meet required condition. Completed less than 40 tasks , acuma am 82% approved rate.......

PS: eu intelesesem , complet 40 tasks to get paid.. asa stiuu ca scria..

14. #5394 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    haha
    Glumesc ... eu am facut numa' 2 de la ei si am luat reject cu acelasi mesaj

15. #5395 SP
    Member Florin27's Avatar
    Ce conturi mai aveti?Daca fac de US ma baneaza fara motiv in maxim o saptamana....
    L.E.Ce-au patit astia?Am facut cont de Romania,am facut 2 hit-uri pe el si in 10 minute dupa ce l-am facut m-a banat...

16. #5396 SP
    Quote Originally Posted by Florin27 View Post
    Ce conturi mai aveti?Daca fac de US ma baneaza fara motiv in maxim o saptamana....
    L.E.Ce-au patit astia?Am facut cont de Romania,am facut 2 hit-uri pe el si in 10 minute dupa ce l-am facut m-a banat...
    Probabil ca au ip-ul tau deja si te baneaza de fiecare data pentru ca ai facut conturi multiple.

17. #5397 SP
    Member Florin27's Avatar
    Pai odata ce e suspendat nu am voie sa fac altul?Am facut unul si cu ip de germania si tot m-a banat fara motiv.

18. #5398 SP
    Bre, evident ca nu ai voie sa-ti faci altul. Ei cand dau ban se descotorosesc de un bad worker si nu ar avea niciun sens banul initial daca tu te-ai intoarce cu un alt cont.
    Cand totusi iti faci alt cont, ia-ti masuri ca sa nu se prinda ca ai o clona. Primele schimbari logice sunt alt nume si alt IP. Cu cateva pagini in urma, unii recomandau chiar reinstalarea windowsului si folosirea altui serial si inlocuirea placii de retea, in vedearea schimbarii MAC-ului. Acum nu stiu daca chiar functioneaza ultimele 2, dar daca continui sa primesti ban nu-ti ramane decat sa incerci si sa vezi. Bafta!

19. #5399 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Ati putea sa va mutati si in Zimbabwe ...

20. #5400 SP
    Du-te bre si joaca-te cu laserele tale...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 270 of 312 FirstFirst ... 170 220 260 268 269 270 271 272 280 ... LastLast