un seller de europa de console ps3 cunoasteti? multumesc
Deci am stans pe Amazon.com $200 (si de pe mTurk un pic),dar majoritatea din Gift Card-uri.Daca comand un Beats by Dre si platesc si trasportul (60-70USD - pe care inca trebuie sa ii strang),trebuie sa platesc ceva la vama? Unde vine produsul,direct acasa sau este oprit la vama judeteana (la mine Targu-Mures).Multumesc frumos.
@Andu ceva de genul cauti? TeeTreeDesigns T-Shirts @ Amazon.com:![]()
Merci de raspuns luludia07, dar nu, nu vreau tricouri cu mesaje funny, vreau modele normale insa nu Nike, Adidas etc.
Firme ca Volcom sau DC ar fi ok.
Ati folosit vreunu paintu ca sa modificati ordinu de plata k sa platiti mai putin la TVA?![]()
in paint e posibil sa se vada urme...etc...
Faza e ca nu prea te ajuta...
Eu le am trimis anul trecut vamesilor de la fedex o imagine cu o "diploma" cum ca as fi castigat produsele la un concurs de WOW....
Eu mai mult am facut chestia asta sa ma justific cumva...ca batea la ochi ...(in colet erau 2 telefoane si un bluray writer....in total peste 1000$)
Ghici cat am platit...???...~35RON(TVA ul pentru un colet cu valoare declarata 30$)....
Ei vad ce valoare e declarata pe colet... si in functie de aia te taxeaza...
ce parere aveti de Amazon.com Rewards Visa� Card from Chase??iti da 30$ daca ifi faci card...e rentabil?
Poi eu am vbt cu selleru sa-mi puna 50$ pe colet si am modificat ordinu de plata sa para k am platit 50 $ cu tot cu transport pe produse(niste suplimente nutritive)
Mai bine faci astea![]()
https://www.mturk.com/mturk/preview?...FRAE5M7Q9VQJCC
Cine mai stie hits va rog sa postati sa ne ajutam intre noi. Multumesc
Le faci calumea. Doar nu dureaza mult
---------- Post added 12-08-2012 at 10:31 AM ----------
Please provide your tax information.
Providing your tax information will help ensure that you receive the appropriate tax reporting documentation from a Requester if you reach the IRS tax reporting threshold. Please see the FAQ to learn more.
Ce-i de facut acu ? :-s
Mi-a aparut si mie la un cont pe care aveam vreo 10$ parca...Am mai facut ceva timp pe el si nu ma daduse afara dar l-am abandonat ca aveam ratia mica...
Ce parare aveti de acest HIT???
https://www.mturk.com/mturk/accept?h...&%2Faccept.y=8
Bookmarks