Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 312 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #1361 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    poate ca daca ar mari suma oameni ar fi mai atenti, nu doar pe furat.

Nu uita ca nu te obliga nimeni sa faci...

---------- Post added 03-03-2010 at 08:27 PM ----------

Quote Originally Posted by Mario View Post
    Alea de la dolores sunt exagerat de grele ptr. cat platesc...

Da...15 centi sa te uiti la 20 de poze...Lol...

2. #1362 SP
    Junior Member Raul25's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    poate ca daca ar mari suma oameni ar fi mai atenti, nu doar pe furat.
    Chiar crezi asta? Poate daca ar da 2 rejecturi pe un hit prost ar fi oamenii mai atenti..

3. #1363 SP
    Member Energizer's Avatar
    Cum pot sa primesc si eu qualification la HIT-ul de la retaildata cu Does this product belong in this category? Am dat click sa fac testul dar imi spune ca nu e nici un test si sa dau continue dar dupaia imi zice ca nu sunt calificat. Trebuie sa primesc mail sau ceva?

4. #1364 SP
    Ai verificat daca mai sunt alte cerinte in afara de test? Daca da, poate nu indeplinesti vreuna din ele.

5. #1365 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ceva hit-uri bune ? ca m-am saturat sa tot vad pasari :-s

L.E.
    Quote Originally Posted by Energizer View Post
    Pai mai lucreaza la How-To-Video (am facut in 2 zile 30 de HIT-uri doar de la ei) si cele de la Shopping Image Similarity Task (0.15 $ pt. 2 min).
    la alea cu how to ma enerveaza ca jumate mi le accepta , jumate nu . Si la ala cu shopping similarities nu mai am voie sa fac pentru urmatoarele 24 de ore . da ms oricum

6. #1366 SP
    Member Energizer's Avatar
    Pai mai lucreaza la How-To-Video (am facut in 2 zile 30 de HIT-uri doar de la ei) si cele de la Shopping Image Similarity Task (0.15 $ pt. 2 min).

7. #1367 SP
    Junior Member vimann's Avatar
    A reusit cineva sa ia testul de calificare pentru " Draw bounding boxes around objects in images " ? Te pune sa bagi in chenare pui de lei, in test 5 parti, la partea a cincea imi da eroare mereu " incorrect try again ", am urmat instructiunile, mi-am facut peri albi vreo ora si nu am putut finaliza testul. L-am reinceput in scurt timp si acelasi lucru....

Daca stie cineva cum mama naibii incadrez puiul ala de leu il rog sa-mi spuna si mie (eventual un screenshot)

8. #1368 SP
    Vezi ca puiul de leu e ala din stanga, in bratele leului al mare, nu cel din dreapta.. in caz ca la imaginea asta ai probleme, stiu ca si eu am stat destul acolo

9. #1369 SP
    Junior Member vimann's Avatar
    Nu, e o imagine cu 2 pui de lei intr-un copac, unul in centru si unul putin mai sus si in dreapta. Cel din centru e deja incadrat. O sa fac un screenshot maine daca mai e cazul. Noapte buna !

10. #1370 SP
    Member Szergiu's Avatar
    pastilutza.
    ce am facut s-a declansat din cauza mea...am vrut sa schimb emailul.
    si vrei sa spui ca daca ai stiut ca un hit e platit indiferent de cat de bine il faci....[ierdeai timpu sa il faci exact cum iti cere?
    nu zic ca toti banii i-ai facut asa dar la cateva hituri ai facut
    si...nu inteleg de ce te-ai aprins asa de tare...?

11. #1371 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by vimann View Post
    Nu, e o imagine cu 2 pui de lei intr-un copac, unul in centru si unul putin mai sus si in dreapta. Cel din centru e deja incadrat. O sa fac un screenshot maine daca mai e cazul. Noapte buna !
    Am facut eu si mi l-a aprobat si m-a si felicitat. La poza de care zici, din training, n-am avut nici o problema. Am selectat leul de sus si a mers din prima. Daca e poza la care ma gandesc eu

12. #1372 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    pastilutza.
    si vrei sa spui ca daca ai stiut ca un hit e platit indiferent de cat de bine il faci....pierdeai timpu sa il faci exact cum iti cere?
    Inseamna ca nu ai pic de respect pentru requester-ul respectiv, dat fiind faptul ca pe prima pagina a mturk-ului scrie mare ca unul din avatanjele de a fi requester este "Pay only when you're satisfied with the results". Astfel, la HIT-urile cu 99% rata de acceptare requester-ul iti face un mare favor. Te zgarcesti de ala 1 $ primit in plus in timpul castigat prin necitirea completa a instructiunilor? Macar sa ii dai si tu rezultate concludente requester-ului, zic eu.

13. #1373 SP
    Member Szergiu's Avatar
    majoritatea hiturilor le-am facut cum am putut mai bine...dar sunt hit-uri care apar destul de des si mai merg facute smecherii(chiar pastilutza a zis pe la inceput)
    ce ai zis tu nu are treaba cu respectul...
    daca era vorba de un dolar...e vorba de zeci sau chiar sute (in timp)
    ...
    succesuri

14. #1374 SP
    Ok, o fi cum zici tu

15. #1375 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Ce-mi plac astea cu Rate the logo. 30c pt un click

16. #1376 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    da postati ma si voi aici cand sunt hituri bune, acum a fost is this a web page si nam prins decat 17.

17. #1377 SP
    eu nu am prins nimic....

18. #1378 SP
    Member Szergiu's Avatar
    dupa mult timp si multi nervi in sfarsit mi-am recuperat banutii de pe amazon.
    250$ ...
    acum vine partea grea...cheltuitul
    ma gandeam ca nu o sa ii mai vad niciodata
    Cu ocazia asta tin sa imi cer scuze de la Pastilutza si la restul pe care poate i-am ofensat
    de acum cred ca ma bag si eu la facut hituri

19. #1379 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Cam cat costa transportul pentru un joc?

20. #1380 SP
    Daca e sa faceti smecherii nu le mai discutati pe forum.Vorbitile intre voi.E aceasi chestia ca si cu modarea si jocurile warez....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 312 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast