Cum pot sa primesc si eu qualification la HIT-ul de la retaildata cu Does this product belong in this category? Am dat click sa fac testul dar imi spune ca nu e nici un test si sa dau continue dar dupaia imi zice ca nu sunt calificat. Trebuie sa primesc mail sau ceva?
Ai verificat daca mai sunt alte cerinte in afara de test? Daca da, poate nu indeplinesti vreuna din ele.
Pai mai lucreaza la How-To-Video (am facut in 2 zile 30 de HIT-uri doar de la ei) si cele de la Shopping Image Similarity Task (0.15 $ pt. 2 min).
A reusit cineva sa ia testul de calificare pentru " Draw bounding boxes around objects in images " ? Te pune sa bagi in chenare pui de lei, in test 5 parti, la partea a cincea imi da eroare mereu " incorrect try again ", am urmat instructiunile, mi-am facut peri albi vreo ora si nu am putut finaliza testul. L-am reinceput in scurt timp si acelasi lucru....
Daca stie cineva cum mama naibii incadrez puiul ala de leu il rog sa-mi spuna si mie(eventual un screenshot)
Vezi ca puiul de leu e ala din stanga, in bratele leului al mare, nu cel din dreapta.. in caz ca la imaginea asta ai probleme, stiu ca si eu am stat destul acolo![]()
Nu, e o imagine cu 2 pui de lei intr-un copac, unul in centru si unul putin mai sus si in dreapta. Cel din centru e deja incadrat. O sa fac un screenshot maine daca mai e cazul. Noapte buna !
pastilutza.
ce am facut s-a declansat din cauza mea...am vrut sa schimb emailul.
si vrei sa spui ca daca ai stiut ca un hit e platit indiferent de cat de bine il faci....[ierdeai timpu sa il faci exact cum iti cere?
nu zic ca toti banii i-ai facut asa dar la cateva hituri ai facut
si...nu inteleg de ce te-ai aprins asa de tare...?
Inseamna ca nu ai pic de respect pentru requester-ul respectiv, dat fiind faptul ca pe prima pagina a mturk-ului scrie mare ca unul din avatanjele de a fi requester este "Pay only when you're satisfied with the results". Astfel, la HIT-urile cu 99% rata de acceptare requester-ul iti face un mare favor. Te zgarcesti de ala 1 $ primit in plus in timpul castigat prin necitirea completa a instructiunilor? Macar sa ii dai si tu rezultate concludente requester-ului, zic eu.
majoritatea hiturilor le-am facut cum am putut mai bine...dar sunt hit-uri care apar destul de des si mai merg facute smecherii(chiar pastilutza a zis pe la inceput)
ce ai zis tu nu are treaba cu respectul...
daca era vorba de un dolar...e vorba de zeci sau chiar sute (in timp)
...
succesuri![]()
da postati ma si voi aici cand sunt hituri bune, acum a fost is this a web page si nam prins decat 17.
dupa mult timp si multi nervi in sfarsit mi-am recuperat banutii de pe amazon.
250$ ...
acum vine partea grea...cheltuitul
ma gandeam ca nu o sa ii mai vad niciodata
Cu ocazia asta tin sa imi cer scuze de la Pastilutza si la restul pe care poate i-am ofensat
de acum cred ca ma bag si eu la facut hituri![]()
Daca e sa faceti smecherii nu le mai discutati pe forum.Vorbitile intre voi.E aceasi chestia ca si cu modarea si jocurile warez....
Bookmarks