Poate vorbeste de greva. Chiar, ce se mai aude cu greva ? Pe unde se mai face ?
Mai avem saptamana asta de scoala si dupaia : vacantaaaaa.Sper sa zboare astea 5 zile
. Vacanta asta ii de o saptamana sau de doua ?
![]()
Maine la biologie trebuie sa joc rolul unui bolnav incurabil care este contra clonarii, si trebuie sa aduc argumente.
Sugestii ?
"w0w" am luat 4 la muzica cu o scoala de arta(orga electronica) in spate.. +anul 1 chitara .. i'm proud
Am 10 la mate si 4 la muzica ..just wow
Noi nu facem sc vineri... si lol toata clasa (si eu) are 4 la biologie si lol , noroc pe noi ca nu-l trece
p.s:am 10 la muz si 9 la mate
Ieri , o profa , o enervau uni pe hol si cand deschid aia usa " Fu***e-n ... " dupaia n-a mai zis nimic cand si-a dat seama ca noi eram acolo . Daca mai ma intreaba careva de unde am invatat sa injur spun ca de la profa aia .
![]()
De ce ar da cineva un test, mai ales la fizica, in ultima ora din ultima saptamana dinainte de vacanta ?![]()
Si eu am astazi fizica si profesoara cand se enerveaza ne da cate un test.
Cand am facut recuperare(intr-o sambata) ne-a dat test.
gie asta e si mai tare: am si eu 4 la muzica ,dar am si 3 la desenprofa e dusa rau
si inca o faza buna: ora libera ,ce sa facem? hai sa mergem la un coleg sa bem ceva.nimeni de la mine din clasa nu fumeaza iarba.ma rog.si ajungem la el.surpriza.n-are tirbuson.ne plimbam vreo jumate de ora cu sticla in mana prin oras sa gasim un tirbuson.pana la urma ne-am decis sa bagam inauntru dopul.eram 6 baieti si am baut impreuna o sticla de vin .nu destul incat sa ne imbatam dar destul cat sa mirosim bine.buun.mergem la scoala.incepe ora de romana.intra profesoara si primu lucru care il zice: pfuu aici la voi pute a tuica ,sau a vin ceva.miroase a alcool foarte rau! noi: noi nu stim ,noi am avut ora libera si am iesit afara.poate vine deafara (geamurile erau deschise larg pentru ca era deja destul de cald)
LE: mi-am adus aminte de ceva: eram tot la romana ,ma ridica profesoara ,eram mort.nu stiam nimic.ii dau un picior la colegu de banca ,asa finut ,sa nu se vada si a inteles ca trebe sa-mi zica el tot.toate raspunsurile mi le-a zis el.fiecare cuvant cu cuvant.am luat 9.apoi ma pun jos.si imi zice: "zi mersi ma" si ma ridic si ii zic la profesoara "multumesc!" si ma pun jos.dupa care zice: "mie ma nu ei!" si ma ridic si spun: "a scuze ,nu dumneavoastra ,lui andrei"
By MonkY in forum GSM
By RonanN1 in forum Console Club
By MonkY in forum Concursuri
By Malach HaMavet in forum Offtopic
By OlBlueEyes in forum Jocuri PC
Bookmarks