Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 71 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #261 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Poate vorbeste de greva. Chiar, ce se mai aude cu greva ? Pe unde se mai face ?

2. #262 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Eu am auzit ca se face greva generala de 22 aprilie.

3. #263 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Nu imi pasa de nici o greva. Nu ma mai duc in ultima saptamana.

4. #264 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Mai avem saptamana asta de scoala si dupaia : vacantaaaaa .Sper sa zboare astea 5 zile . Vacanta asta ii de o saptamana sau de doua ?

5. #265 SP
    Member HawK's Avatar
    O saptamana.

6. #266 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Daa, din pacate..

7. #267 SP
    Maine la biologie trebuie sa joc rolul unui bolnav incurabil care este contra clonarii, si trebuie sa aduc argumente.

Sugestii ?

8. #268 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Maine la biologie trebuie sa joc rolul unui bolnav incurabil
    Sugestii ?
    act normal

9. #269 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Mai avem saptamana asta de scoala si dupaia : vacantaaaaa .Sper sa zboare astea 5 zile . Vacanta asta ii de o saptamana sau de doua ?
    Eu sunt deja in vacanta
    Desi clasa a 12-a e nasoala...f*ck it!

Oricum sapt asta ma tir in italia....
    Adios Romania! ( tare as vrea sa fie 4 ani in loc de 1 sapt) , Buongiorno Italia!

10. #270 SP
    Member Snoopz's Avatar
    "w0w" am luat 4 la muzica cu o scoala de arta(orga electronica) in spate.. +anul 1 chitara .. i'm proud
    Am 10 la mate si 4 la muzica ..just wow

11. #271 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Noi nu facem sc vineri... si lol toata clasa (si eu) are 4 la biologie si lol , noroc pe noi ca nu-l trece

p.s:am 10 la muz si 9 la mate

12. #272 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ieri , o profa , o enervau uni pe hol si cand deschid aia usa " Fu***e-n ... " dupaia n-a mai zis nimic cand si-a dat seama ca noi eram acolo . Daca mai ma intreaba careva de unde am invatat sa injur spun ca de la profa aia .

13. #273 SP
    De ce ar da cineva un test, mai ales la fizica, in ultima ora din ultima saptamana dinainte de vacanta ?

14. #274 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Si eu am astazi fizica si profesoara cand se enerveaza ne da cate un test.
    Cand am facut recuperare(intr-o sambata) ne-a dat test .

15. #275 SP
    V-a dat test intr-o sambata. lol

16. #276 SP
    Member verde's Avatar
    gie asta e si mai tare: am si eu 4 la muzica ,dar am si 3 la desen profa e dusa rau

si inca o faza buna: ora libera ,ce sa facem? hai sa mergem la un coleg sa bem ceva.nimeni de la mine din clasa nu fumeaza iarba.ma rog.si ajungem la el.surpriza.n-are tirbuson .ne plimbam vreo jumate de ora cu sticla in mana prin oras sa gasim un tirbuson.pana la urma ne-am decis sa bagam inauntru dopul.eram 6 baieti si am baut impreuna o sticla de vin .nu destul incat sa ne imbatam dar destul cat sa mirosim bine.buun.mergem la scoala.incepe ora de romana.intra profesoara si primu lucru care il zice: pfuu aici la voi pute a tuica ,sau a vin ceva.miroase a alcool foarte rau! noi: noi nu stim ,noi am avut ora libera si am iesit afara.poate vine deafara (geamurile erau deschise larg pentru ca era deja destul de cald)

LE: mi-am adus aminte de ceva: eram tot la romana ,ma ridica profesoara ,eram mort.nu stiam nimic.ii dau un picior la colegu de banca ,asa finut ,sa nu se vada si a inteles ca trebe sa-mi zica el tot.toate raspunsurile mi le-a zis el.fiecare cuvant cu cuvant.am luat 9.apoi ma pun jos.si imi zice: "zi mersi ma" si ma ridic si ii zic la profesoara "multumesc!" si ma pun jos.dupa care zice: "mie ma nu ei!" si ma ridic si spun: "a scuze ,nu dumneavoastra ,lui andrei"

17. #277 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by kagula_89 View Post
    gie asta e si mai tare: am si eu 4 la muzica ,dar am si 3 la desen profa e dusa rau

si inca o faza buna: ora libera ,ce sa facem? hai sa mergem la un coleg sa bem ceva.nimeni de la mine din clasa nu fumeaza iarba.ma rog.si ajungem la el.surpriza.n-are tirbuson .ne plimbam vreo jumate de ora cu sticla in mana prin oras sa gasim un tirbuson.pana la urma ne-am decis sa bagam inauntru dopul.eram 6 baieti si am baut impreuna o sticla de vin .nu destul incat sa ne imbatam dar destul cat sa mirosim bine.buun.mergem la scoala.incepe ora de romana.intra profesoara si primu lucru care il zice: pfuu aici la voi pute a tuica ,sau a vin ceva.miroase a alcool foarte rau! noi: noi nu stim ,noi am avut ora libera si am iesit afara.poate vine deafara (geamurile erau deschise larg pentru ca era deja destul de cald)

LE: mi-am adus aminte de ceva: eram tot la romana ,ma ridica profesoara ,eram mort.nu stiam nimic.ii dau un picior la colegu de banca ,asa finut ,sa nu se vada si a inteles ca trebe sa-mi zica el tot.toate raspunsurile mi le-a zis el.fiecare cuvant cu cuvant.am luat 9.apoi ma pun jos.si imi zice: "zi mersi ma" si ma ridic si ii zic la profesoara "multumesc!" si ma pun jos.dupa care zice: "mie ma nu ei!" si ma ridic si spun: "a scuze ,nu dumneavoastra ,lui andrei"
    Ce n-as da si eu ptr. o clasa de genu...la mine numai idioti si proaste,n-au nici o treaba cu lumea asta.

18. #278 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

bla bla bla, sunt smecher, fumez, beau etc.
    Oaai, ce bazat esti. Si dupa aia te-ai trezit asa-i ?

19. #279 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Ce n-as da si eu ptr. o clasa de genu...la mine numai idioti si proaste,n-au nici o treaba cu lumea asta.
    idiotii=copii cu capul pe umeri,asta inseamna pentru voi?
    Voi n-ati fost batuti ma lol

20. #280 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    bla bla
    V-a luat jumatate de ora la 6 oameni sa va decideti sa bagati dopul inauntru? lol Si mergeati prin oras sperand sa gasiti un tirbuson pe jos?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 71 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast