Nu o sa mai fie cazul, iti dau ignore acum![]()
la mine deja se scad din zilele de vacanta
zilele astea se dau premii alea alea...nu e cazu la mine(si la inca 90+% din clasa mea)
Oho, e bine. Eu m-am chinuit mult pentru ca am avut 5 la matematica pe ambele semestre, am recuperat.
tie nu iti e greu??pe bunce acum...daca ziceai ca ai 10 pe linie mai hai...ori nu te credeam ori te ignoram
dar ai 9.20
prea te crezi superior...
eu am 8.50 in a X a...si nu imi e ciuda ca stiu ce am facut anu asta...
la ce profesori fixisti si comnisti(o parte)sunt prin liceu....
la fizica mi-a iesit tzintzi(5)...asa spune profu ala...![]()
Sa stiti ca notele nu reflecta deloc nivelul de cunostinte...asa ca nu va mai umflati in pene aiurea.
so true . multi elevi care au media 10 au foarte putine cunostinte de cultura generala : se scarpina la cap cand ii intrebi care e capitala Australiei . In schimb am vazut foarte multi colegi care au o medie sub 9,50 (like myself ) da stiu o gramada de chestii legate de geografie , istorie , politica , mecanica si multe alte subiecte care nu sunt predate in scoli . Deci nu , notele chiar nu reflecta nivelul de cunostinte![]()
tudorane
tu acolo ai dat definitia la tocilar
GS0Ls
pai tocmai de asta am zis si eu...
ai zis ca ti-ar fi rusine cu 9.16 dar tu ai 9.20
eu m-am legat de diferenta mic dintre tine si elnu de altceva...nu sunt in masura sa critic pe unu sau altu
cheers
O am ceva mai mare (acum m-am intors de la scoala), insa sunt in a IX-a si mi-am obtiunt nota pe meritul meu. Nu pe meritul colegului/colegei de banca.
Oricum, bine ca am mai terminat un an, acum e vacanta, sa ne bucuram de ea![]()
Daca esti la mate info e o medie extrem de buna...daca esti la uman e o medie mediocra...cel putin asa era la mine in liceu, la uman nu prea erau medii sub 9.20 si la real erau maxim 5 medii/clasa de peste 9.
Eu am terminat liceul cu putin peste 8 si bacul l'am luat cu 7.90. Si peste tot pe unde am fost nu a interesat pe nimeni media de bac nici cu cat am terminat liceul. Repet, notele chiar nu iti arata competentele...poti sa fii as la o materie dar sa nu te inghita profesorul si sa te lupti la limita corigentei, sau poti sa fii praf la o materie dar sa fii cuminte si simpatizat de profesor si sa termini cu 10...nota e ceva relativ...
ai dreptate nops...una e la mate info si cu totu alta la stiinte sociale...
8,5 la mate info e medie destul de buna...m-a disperat chimia ...desi am o profesoara care stie chimie mie nu imi place nici mort`...mi se pare total inutila...cel putin la profilu mate info
o chimie elementara e bine sa o cunosti dar nu toate reactiile de juma de pagina care n-au nicio noima
Bookmarks