La noi, culmea o profesoara a facut crize , " ca de ce am venit ,trebuia sa stam acasa "
La noi, culmea o profesoara a facut crize , " ca de ce am venit ,trebuia sa stam acasa "
Am fost la scoala pe la ora 10 , a venit diriga la noi sa vada ce faceam dupa care am plecatlol.
Azi diriga ne'a dat 20 RON sa luam bomboane.Asa de ziua copilului.Eu strigam prin clasa: ''Luati tigari baaa!Tigari!!!''
P.S:Nu fumez.Ziceam doar asa.
ce stiti despre greva?
la liceu la mine ieri si azi nu s-au pus absente...s-au facut maxim 2 ore...
ei probabil vor sa impace si capra si varza...
ei fac greva da defapt nui fac..
nu ne-a zis nimeni sa stam acasa dar la scoala nu s-au pus absente...ore facute...
mai stiti ceva despre greva asta?e si maine..?
Nu ai citit ciresarii ?WTF?!
Ce clasa esti ? (Nu te intreb in bataie de joc,doar de curiozitate )
Gata.Am dat si teza.Am venit acasa ca nu mai aveam chef de ore.Am la toate materiile note.Mai mult ca sigur incheieie mediile.
la mine a venit deja vacanta
medii incheiate la toate materiile...totul super bine
a fost frumoasa clasa a 10-apacat ca s-a terminat atat de repede
![]()
Eu gat a8a si maine am banchetul
Mediile au fost incheiate si tinand cont ca nu am invatat nimic tot anul mi-a iesit totusi 9.16
Se pare ca Dumnezeu mi-a dat totusi un dar pe care nu oricine il are![]()
Vineri a lipsit profesoara noastra de desen... A venit si diriginta si ne-a spus sa nu facem galagie, sa ne gasim alte ocupatii si sa stam linistiti. In zece minute eram cu totii in parc. Ne-am intors pe la 17 fara cinci minute, ca aveam Ed. Fizica. M-am mirat cand am vazut cat de usor a trecut neobservata o gasca de vreo 24-25 de elevi si pe bulevard si prin fata scolii
.
Aoleu,eu ma gandesc cu groaza ca termin a 11a ca stiu ca la anu' ma asteapta bacu'.Care da bacalaureatul anul acesta sa ne zica(imi zica) si noua(MIEEE!!) daca au invatat pe rupte sau a fost usor'ish.Thanks.
Ohh ce tare! Am dat manualele , nu avem teme... de cand astept sa se termine scoala sa merg la plaja cu prietenii
By MonkY in forum GSM
By RonanN1 in forum Console Club
By MonkY in forum Concursuri
By Malach HaMavet in forum Offtopic
By OlBlueEyes in forum Jocuri PC
Bookmarks