Si eu azi am chiulit de la georafie impreuna cu un coleg.... am luat un 8 la mate si dupa vacanta dam test la romana pfaai ...
Si eu azi am chiulit de la georafie impreuna cu un coleg.... am luat un 8 la mate si dupa vacanta dam test la romana pfaai ...
nu pe jos.am mai fost pe la alti colegi ,da nici eu nu aveau sau nu-l gaseau.Am vrut odata s-o desfacem in magazin ,da nu ne-a lasat cu sticla inauntru.
ce sa-ti fac daca nu crezi? treaba ta..Quoteriginally Posted by kagula_89
gie asta e si mai tare: am si eu 4 la muzica ,dar am si 3 la desen profa e dusa rau
bla bla bla, sunt smecher, fumez, beau etc.
Oaai, ce bazat esti. Si dupa aia te-ai trezit asa-i ?
Azi am dat test la fizica. Defapt colegele mele au dat. Eu am dat foaia goala... Voi avea primul 2 din viata mea.![]()
Eu am luat 1 in catalog pentru soptit.
Nu pentru ca i-am soptit ce trebuia...ci ii sopteam prostii care nu aveau nimic de-a face cu lectia.
Era prin a 5-a sau a 6-a...
eram odata beat la ora de mate(srsly)
si i-am zis colegei de la tabla ca nu e bine cum a scris...ca e defapt alta formula.
Tipa a sters ce scrisese si apoi a scris total altceva de ce ii spusesem eu.
A trecuto profu' la loc si i-a dat 4 si era bine ce scrisase prima data!![]()
la mine la biologie in clasa a 6-a, un fost coleg nu stia sa continue propozitia: tesuturile sun grupari de... si unul i-a soptit testicule si ala a zis si a inceput sa planga pentru ca nu stia de ce radem![]()
V-ati dus azi la scoala ? Noi aveam ore scurte si incepeam la 10:50, si cum eu stau la o ora distanta de scoala, am lasat-o balta.
Eu o sa am cele mai grele saptamani din viata mea de pana acum.
I sapt. - teza geogra
a IIa - teza romana
a IIIa - teza mate
a IVa - examen romana
a Va - examen mate
Va dati seama ce timp de gaming&stuff am
.
oh fudge...
sapt viitoare parca avem proba la informatica (clasa a 12-a)
Bafta multa astazi la scoala!
:cheers:
Bookmarks