Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 71 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #721 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu pot sa cred. Imi iese media 10 la franceza. Mie. 10. Franceza. E ca si cum Einstein ar fi recunoscut in istorie pentru minunatii sai cartofi la cuptor.

2. #722 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu pot sa cred. Imi iese media 10 la franceza. Mie. 10. Franceza. E ca si cum Einstein ar fi recunoscut in istorie pentru minunatii sai cartofi la cuptor.
    Te pricepi la comparatii nu gluma. Prima data aia cu turul raiului si acum asta.

3. #723 SP
    Member iUser's Avatar
    Si mie mi-a iesit 10 semestrul trecut , iar semestrul acesta imi iese 9 (eu nu stiu decat Bonjour! + cateva propozitii).

4. #724 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    + cateva propozitii
    Propoziții de genul:
    • Voulez-vous coucher avec moi
    • Notre poules dans votre cour

5. #725 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdaN_RO View Post
    Te pricepi la comparatii nu gluma. Prima data aia cu turul raiului si acum asta.
    N-o stii pe-aia cu dovlecelul din ciorba

6. #726 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    N-o stii pe-aia cu dovlecelul din ciorba
    Dovlecel din ciorba? M-ai facut curios.

7. #727 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Mai da cineva bacalaureatul anul acesta? Eu sunt M1 si imi fac griji la matematica . Imi vine sa ma dau cu capul de pereti de ciuda ca am ales profilul acesta. Culmea culmii, iau la simulari la romana 9, 8.5, la biologie 8, 7.50 si la mate mai mult de 3.50, 4 nu pot sa iau. Ceva sfaturi de la cei care au dat anul trecut ?

8. #728 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Is confuz. Iei 5 din partea I. Singuru' sfat ii sa faci toate exercitiile odata, toate variantele. Cand nu stii te uiti pe rezolvari, le notezi alea ce nu le-ai stiut si dupa ce ai terminat toate variantele le refaci pe alea. O parte nu o sa le stii iar si te mai uiti odata.

9. #729 SP
    Partea I, a II si a III au fiecare cate 30 de puncte, iar 10 puncte sunt din oficiu. Trebuie sa faci perfect partea I ca sa iei bacalaureatul pentru ca mai scoti 10-15 puncte de la II si III.

10. #730 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Nu ca as fi eu foarte bun, probabil maxim de 8 pot sa fac singur la mate, insa tie ti-e frica ca nu treci? In 4 ani nu ai facut deloc mate? Incearca sa faci variante, unde nu stii te uiti la rezolvare si iti faci o fisa, fiecare problema cate moduri de rezolvare area. Spre exemplul la partea 2-a iti trebuie putine notiuni, in 2 zile le-ai invatat. Daca poti sa inveti la bio o sa poti si la mate

11. #731 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    si eu tot cele mai mari griji mi le fac la mate :-s. La fizica si la romana nu am cine stie ce emotii . Da la mate . Poate ca stiu sb 1 si 2 destul de bine, da la sb 3 is varza: mai faco integrala, o derivata, o axioma... da cam atat. Si totusi is optimist ca ma gandesc ca mai am o luna jumate ca sa inteleg odata problemele de la sb 3. Damn M1

12. #732 SP
    @ Tray, nu le am cu matematica deloc si in cei 4 ani de liceu, am avut media de 6-7. Nu e ca sunt prost si nu inteleg, nu am lucrat deloc tot liceul, iar acum nu stiu de unde sa o mai apuc....Apropo, uite modelul 2011: Variante bac 2011 matematica m1 | Variante Bacalaureat .

SB1: Scot 25 din 30 ;
    SB2: Scot 15 din 30;
    SB3: Scot 5 din 30;

25+15+5+10 OF = 55 pc...

Urasc legile de compozitie..daca mi-ar pica o matrice si un polinom - > iau bacul 100%, dar in rest..
    Momentan mi-am facut o lista: Bijectivitate, surjectivitate, injectivitate habar nu am ce sa le fac, trebuie sa invat formulele trigonometrice, iar in rest stiu mai tot...90% stiu...treubie sa fac doar exercitii. La subiectul 2 am vazut ca pica o matrice obligatoriu si un polinom sau o lege de compozitie. Matricea este incredibil de usoara, iar polinoamele le inteleg, dar daca-mi pica unu hidos cum mi-a picat saptamana trecuta la simulare ( f(x^2 + 3x +x ) = f^2(x) la 3f(x) +f(x) sa ma ia dracu daca stiu ce sa-i fac.

13. #733 SP
    bijectivitate : injectivitate + surjectivitate : injectivitate exista x1 x2 apartinand domeniului astfel incat f(x1) =f (x2) rezulta x1=x2
    surjectivitate exista y astfel incat f(x)=y, si scoti x din ecuatie, daca apartine domeniului este surjectiva
    la legi de compozitie este foarte usor zi-mi ce nu stii. la polinom nu am inteles ce se cere. si care e polinomul in sine?
    Ps: daca nu intelegi ce iti zice profesorul de mate intreaba un coleg care stie, uneori rezolvarea e mult mai simpla doar ca profesorii o zic ca la carte si pare grea

14. #734 SP
    Merci mult. Am adaugat in attachment polinomul, habar nu am ce sa-i fac, iar la legea de compozitie, este cea din postul anterior, dar o sa adaug varianta mai jos.

Legile de compozitie le-am uitat complet, trebuie sa le reiau de la 0, stiu ca erau ceva cu a0b0c=(a0b)0c=a0(b0c) unde a0b=A si vine A0c si trebuie sa il rezolv.

Polinomul este in V94, iar legea de compozitie in modelul 2011.
    Attached Images Attached Images www.variantebacalaureat.com_matematica-m1-model-2011.pdf d_mt1_ii_094.pdf

15. #735 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Firezu esti cumva in Sincai?

Da.
    Am onoarea cu cineva cunoscut?

16. #736 SP
    1.La legi de compozitie este calcul tot ce trebuie sa stii este
    element neutru x compus cu e = x si inlocuiesti in cerinta in loc de x compus cu y inlocuiesti y cu e si il calculezi pe e
    simetrizabil : x compus cu x prim = e si il afli pe x prim
    izomorfism f (compus dupa prima lege cu y) trebuie sa fie egal cu f(x) compus cu a 2-a lege cu f(y) si scrii f(xy supra 2xy -x -y +1) = (1/x) -1 inmultit cu (1/y) -1. Si tine cont de f(x) din cerinta C. adica 1/xy/2xy-x-y+1 = 1/x ori 1/y -1/x -1/y +1
    Si daca este IZOmorfism f(x) asta (1/x)-1 trebuie sa dem ca e functie injectiva + surjectiva, dupa cum ti-am zis mai sus

2.a ) f( -1) = f patrat de -1 + 3 f ( -1) + 1 = -1
    b) restul impartirii lui f la x-5 este f(5)
    x=0 f(1) = f patrat de 0 +3f(0) +1 =1
    x=5 f(5)= f patrat de 1 + 3 f(1) +1 =5
    la partea c este cam greu trebuie prin inductie

17. #737 SP
    Iti multumesc pentru raspunsuri. Daca ai vreodata nevoie de informatii in legatura cu gramatica limbii romane/ limba si literatura romana si chiar biologie, nu ezita sa ma contactezi .

18. #738 SP
    Mersi insa la romana stau cel mai bine , la mate stau cel mai prost , iar proba a 3-a dau la info.

19. #739 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Da.
    Am onoarea cu cineva cunoscut?
    Cunoscut..nu, dar si eu sunt in Sincai si eram curios.

20. #740 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vine cineva maine, azi, la simularea de la medicina? Simulare Admitere UMF eu voi fi supraveghetor in sala de anatomie, daca vreti sa ne cunoastem si sa vorbim ma puteti cauta pe acolo. voi avea un ecuson albastru cu numele: Corha Andrei. gata, acum trebuie sa ma culc, maine ma trezesc la 5

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 71 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast