Dau si eu teza la mate saptamana viitoare daca as lua nita care am luat-o anu trecut as fi!
La romana dau in ianuarie .
Dau si eu teza la mate saptamana viitoare daca as lua nita care am luat-o anu trecut as fi!
La romana dau in ianuarie .
Luni dau teza la mate si nu am invatat nimic tot anul,maine ar trebui sa vina o meditatoare si in weekend,sper sa-mi intre ceva in cap...
Care-i faza cu alocatie.ro ? Chiar a zis guvernul ca daca se strang un milion de semnaturi mareste alocatia, sau e iar vrajeala pentru trafic si reclame ?
Am dat teza la biologie si cred ca iau 6 sau 7.La mate iau 3 sau 4. 5 daca iau e bine.
Apropo, cum se calculeaza media si cu tezele ?
(Media + teza) / 2 ?
Media se calculeaza asa: --> Media pe oral ori 3 plus nota de la teza totul supra 4 <--
Scuze ca am scris in cuvinte dar eu nu am la tastatura plus sau minus![]()
Vai de capul meu daca am vazut profesor mai prost ca asta. Maine dau teza la matematica, si azi am avut doua ore de mate in care cica trebuia sa facem "recapitulare". Cica. In loc, ne-a ascultat, ne-a facut vreo doua probleme care nu au nici o legatura cu ce ne-a dat pana acum, ne-a predat si ne-a dat si tema pentru maine. Si peste o zi dau teza, care a zis ca va tine doar o ora. La MATEMATICA !
Ati mai auzit asa ceva in viata voastra ?![]()
Eu dau m�ine teză la mate... sper să iau un 9... de rezultatul ăsta o să depinda viata mea de games![]()
si eu voi avea o saptama plinaaa!! azi am avut teza la mate, miercuri teza fizica, vineri test fizica...si sigur nici maine si joi nu scapam de un test/ascultat....ca in perioada asta toti profi trag la note...![]()
V-a ascultat la matematică?
Nu e anormal să țină o oră teza la matematică. La mine mereu a durat o singură oră.
�n altă ordine de idei, vineri am dat teza la biologie. Am �nt�rziat 10 minute, dar nu a contat, că era teză mică. Un exercițiu grilă, unul de completat și un eseu. �n funcție de grilă �mi iau nota, care va fi probabil un 8. Mai mult dec�t suficient consider�nd că am �nvățat 20 de minute.
Miercuri dau teza la rom�nă, vineri la mate și la anu' , pe 12 ianuarie, la info.
La rom�nă mă aștept la un 7 sau 8, la mate la 5 sau 6, iar la info la 10.
Și ca să fie perfect, m�ine am olimpiada la info
Anul trecut a participat un coleg și a luat 1.40
Și asta la faza pe liceu
Ratat.
Anul ăsta m-a ascultat doar la psihologie.
Am �nvățat 5 minute și mi-a dat 9
Asta probabil și pentru că am fost primul care a zis că știu ceva, nu ca cei 4 ce au fost �naintea mea.
Peste c�teva săptăm�ni nu am mai avut at�ta noroc. Nu mi-am mai �nvățat și nu mi-am făcut nici tema, că doar aveam notă.
Ea: Cătălin.
Eu: Da.
Ea: Tema.
Eu: Am notă.
Ea: Știu că ai notă. Mai ai nevoie de una.
Eu: Nu mi-am făcut tema.
Ea: De ce?
Eu: Păi de unde să știu eu ce o să mă fac c�nd sunt mare? (g�ndită pe moment, era o temă cu ce simțuri trebuie să avem pentru slujba pe care o doream noi)
Ea: Am �nțeles... Atunci citește o temă din urmă.
Ups... Să mai spun că nu aveam nici o temă făcută?
M-am făcut că mă uit prin caiet, după care mi-a dat colegu caietul lui deschis la prima temă din an.
Am citit prostia aia și am luat 8.
Am luat la teza la romana 8.50 aprox. 9
Si,tot la romana, ne-a adus un test dat in octombrie. Pana acum nu stiu ce a pazit.
Am luat 9.80 aprox. 10
Azi dau Teza la mate.![]()
Bookmarks