Mai bine urmăm sfatul unui �nțelept care a lăsat un comentariu
lol...am 7 clase , din a VII am plecat la munca in strainatate si acuma am firma de constructi , pe fratemio care a gatat liceu nu la ajutat cu nimica iam zis sa renunte la scola de mult dar nu a vrut VA DAU UN SFAT LASATIVA DE SCOLA APUCATIVA DE MUNCA PE UNDE APUCATI ,SCOLA NU VA AJUTA CU NIMICA ii pierdere de vreme ,
Am o presimtire ca o sa pice romanul realist obiectiv la romana ( ex: Ion de Liviu Rebreanu).
sa nu va luati dupa zvonuri, inainte de proba de la romana. imi amintesc ca inainte cu 2 zile de examen, umblau tot feluri de zvonuri si liste cu posibile opere. in seara dinainte de examenului toti eram ferm convinsi ca ne va pica enigma otiliei, multi au invatat doar aceast opera. pana la urma a picat basmul, care nu se afla pe nicio lista sau zvon![]()
cel de-al saselea simt al meu spune ca la noi o sa pice Enigma Otiliei...ori asta ori Morometii
. Orice ar fi, atata timp cat e opera epica sau comdia atunci o sa fiu pe val
. Imi fac griji mai mari de scrisul meu decat de continutul eseului
. Is destul de optimist la toate probele. O sa vedem de maine intr-o saptamana cat de bine am stiut si daca am avut motiv sa fiu optimist
.
@andreicristian9 daca o sa ne pice Ion atunci o sa imi fie greu sa ma incadrez in 3 pagini. Si ala ar fi un Win
. Atata timp cat nu e liric sau Iona atunci o sa fie ok. Mi se pare absurd sa scrii un eseu de 2 pagini dintr-o poezie de 2-4 strofe si mai ales daca nu ai poezia in fata. Acuma vorbeam cu un coleg si zicea ca incearca sa memoreze "Din ceas dedus"... restu le stie. Eu ma invatat un fragment, maxim o strofa.. i don't plan on going bananas
L.E. nu stiu de ce o parte din scris a fost ingrosat![]()
Meh, oricum, bafta, noroc, chestii chestii. Sunt sigur ca toti o sa trecem cu bine peste examene. Apropo, ce calificative total stupide se dau la competente, mai exact la Engleza; eu am primit B2-B2-B2-B2-B2-Experimentat
.
Riga Crypto si lapona Enigel este mult, dar mult mai usor, daca citesti rezumatul nu ai cum sa nu scoti 2 pagini jumate.
---------- Post added 26-06-2011 at 01:40 PM ----------
View image: bac romana
Pff, intre 7:30 si 8:30 se face intrarea in sali, iar la 9:00 incepe. Noua in sali ne-au pus camere de filmatFML!
succes tuturor. Sa stim, sa luam nota mare si sa mergem fiecare unde vrea la facultate. Va tin pumnii si sper ca ii reciproca treaba![]()
Vai ce a putut sa pice. Am terminat in 2 ore, iar la partea 3a am ales Iona de Marin Sorescu Drama-Postbelica( altii s-au apucat sa scrie Dramaturgie, Comedie: O scrisoare pierduta, asta am vrut sa scriu si eu prima oara, dar nu eram sigur daca era bine), particularitati de constructie a personajului, am scris vreo 2 pagini si-un pic...In total 5 pagini scrise, hehe, ce o fi, o fi. La partea 2a am scris 25 de randuri, iar partea 1 a fost super usoara, intr-o oarecare masura.
Bravo.
Sursa: BACALAUREAT 2011: Subiectele la proba scris? la limba ?i literatura rom�n? - caracterizarea unui personaj dintr-o oper? dramatic? de I.L. Caragiale, Camil Petrescu sau Marin Sorescu - GandulAstfel, ar fi trebuit să aleagă un personaj din "O scrisoare pierdută" (I.L. Caragiale), Jocul ielelor (Camil Petrescu) sau Iona (Marin Sorescu).
cum era formulata cerinta la sub 3? nu scria ceva de genul "eseu de două-trei pagini privind particularităţile de construcţie a unui personaj dintr-o operă dramatică de I.L.Caragiale, Camil Petrescu sau Marin Sorescu." ?
By MonkY in forum GSM
By RonanN1 in forum Console Club
By MonkY in forum Concursuri
By Malach HaMavet in forum Offtopic
By OlBlueEyes in forum Jocuri PC
Bookmarks