Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 44 of 71 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #861 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Si eu tot Iona, sper ca am facut bine, nu am mai intalnit pe nimeni sa faca Iona
    Am redactat in tocmai ca in cartea dupa care am invatat , unele lucruri se mai repetau, cred ca am scris de 3 ori ca nu respecta normele teatrului clasic, bine in diferite ipostaze nu am reptat ca boul.

2. #862 SP
    Junior Member Kazumo's Avatar
    Wow, ce subiecte, nu v-ati simtit aiurea stiind ca sunt camerele pe voi si jandarmii afara? E adevarat ca se face puscarie pentru copiat...sau?

3. #863 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Cum sa se faca puscarie pentru copiat? O_o au fost camerele puse, dar cred ca erau degeaba. Iti dai seama ca nu verifica nimeni mii si mii de ore de clipuri video. Deja au fost dati afara vreo 10 de la examene ca au incercat sa copieze, daca ai copiat si nu te-a dat afara pana acum, nu ai treaba .

4. #864 SP

5. #865 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    booon... am tras un pui de somn si m-am apucat de mate . Sper ca si acolo sa ma descurc.

La romana ma asteptam sincer sa fac mai bine da totusi is multumit. Sper la un 9. Am ales sa scriu despre " O scrisoare pierduta". Fix 3 pagini am scris. Cred ca daca punem un punct in plus deja ajungeam pe pagina a 4a . Cred ca am punctat tot ce trebuia. Sa speram ca aceeasi chestie crede si corectorul. Ce mi ciuda e ca am inceput cu un scris foarte mare si frumos numa ca la ultima pagina sa bag un scris urat si mic ca sa imi inca toate restul ideilor.

La subiectul 2 am dat la dume Si eu m-am speriat ce misto am scris. Sa speram ca am stiut cu totii. 1 down, 2 to go!

P.S. ii greu sa ma hotarasc cam cat as merita sa iau avand in vedere ca la romana 10 raspunsuri diferite pot fi corecte. Asa ca am spus un 9 ca sa fie la mijloc . Ma gandesc ca am facut cel putin de un 9 . Sa vedem cat de darnic o sa fie corectorul.

6. #866 SP
    Eu sunt realist. Iau sigur 8 . Matematica e moartea mea, dar trec cu bine peste asta, sunt sigur de tot .

7. #867 SP
    sper sa iau si eu cel ptuin 8 la mate si atunci o sa fiu safe. La fizica cel putin 9,50. Singura sansa sa iau sub 9,50 ar fi ori sa ma loveasca o prostie (da dinaia mare..ditamai namila )ori sa fie un subiect greu de doamne ajuta. Facem cu profu termo si electro de 3 ani. Drept ca eu nu am fost niciodata un exemplu bun la orele de fizica da anu asta am invatat hardcore... ma rog la fizica la inceputuk anului am invatat hardcore si de 3 luni incoace nu am mai facut fizica . Da oricum recapitulez cu colegii toata materia miercuri si joi dupa proba la mate.

Deci la mate fingers crossed . Succes sa avem cu totii. Mai ales noi astia cu M1 . Daca o sa se poata discuta ca la romana atunci eu zic ca o sa iau o nota destul de mare .

P.s. nu o fost nesimtire dusa la extrem la romana. Mai schimbam o idee ceva da nu urlam sau atrageam prea mult atentia. O fost ok . Da in orice caz se pare ca a depins de profesori. un coleg zicea ca unii urlau dintr-un capat al clasei in celalalt sa ceara raspunsurile in timp ce o colega se plangea ca nu ii lasau nici sa intoarca capul...that's harsh

8. #868 SP
    Off, BAFTA LA M1 BAIETI . Asa, ca am scos asta din sistem, acum sa incep. @Tudoran, la mine in liceu, a fost ok, dar a fost si nasol. Am o fosta colega, care a nimerit intr-o clasa cu niste supraveghetori foarte stricti. Au strans oamenii bani, s-au dus sa-i dea si femeia a inceput sa tipe, dar nu ca a inceput sa tipe..a inceput sa TIPE! Nu i-a lasat nici macar sa se miste....La mine in sala a fost destul de ok, s-au dat bani, dar eu nu am pus pentru ca nu aveam de ce, atata timp cat nu-mi faceam griji la romana, de ce as contribui? Pacat ca am fost inconjurat de tatici si bunici. O femeie fara obraz, mai avea si tupeul sa-mi zica la sfarsit ca nu le-am dat si lor si ca nu le-am lasat ciornele. Omului din fata mea, i-am dat ciorna sa copieze putin, nu a inteles, mi-a dat-o inapoi, mai mult nu am ce sa fac. Bunicul de langa mine ma intreba, domne ce sa zic la figuri de stil? Pai epitet si i-am zis o structura de cuvinte, la care el, aaa EPIC. Am ramas masca . Ma mai intreaba o data, auzi, dar ce zic la aia cu notiuni? Ce notiuni? Sunt locutiuni, zi ceva legat de Gand " Are gand rau/ Fuge ca gandul si ca vantul" etc. Bine bine, notiuni cu gandul. Si exact asta a scris . Intr-un fel, il inteleg, omul avea 50 de ani, nu a facut niciodata asa ceva, a muncit la viata lui, si-a intretinut familia, nu a avut el timp de figuri de stil, poezii, romane etc.

Miercuri sper sa fie OK la M1. Eu niciodata nu m-am dat inapoi de la munca. Atata timp cat pica LA FEL, nu mai zic sau mai usor ca incep sa cred ca Tray are dreptate, este imposibil sa ne dea mai usor, asa, revin, atata timp cat pica LA FEL ca la olimpici, eu nu am de ce sa-mi fac griji. Pe mine cel mai mult ma scoata din rahat subiectul 2. Stiu sigur ca la subiectul 1 scot 20 de puncte, stiu sigur ca la subpunctul 6 o sa pice trigonometrie, iar eu sunt bata la asa ceva. Subiectul 2, Doamne, daca ar pica un polinom, sa facem horner, un Viette si un S1^2-2S2 ar genial. Ma astept SIGUR la o matrice M3. Det A, sa aflam inversa lui A si probabil A^2011=A^3 or W/V!!!!!! Ma astept la Subiectul 3 de la o functie crescatoare/descrescatoare, la o convexitate, la o integrala USOARA ( <3 ) sau o derivata si mai usoara ( <3 ), heheee viseeee!!!! Cat despre cea de a 3a proba, no comment. Scot peste 9 la Biologie 11-12.

9. #869 SP
    da eu am dat cu oameni care aveau 30 de ani si
    "la initiala tatalai scriu tot numele?"
    "romana se scrie cu a din i?"

Eu la mate sper sa fac partea 1 si 2 PERFECT. dupa ma descurc eu

10. #870 SP
    Member zNowkid's Avatar
    @ andreicristian9
    Sa speram ca va fi asa usor .La informatica da cineva?

11. #871 SP
    Da, eu

---------- Post added 28-06-2011 at 01:43 PM ----------

Wild guess: maine va fi greu, usor cat sa scoti un 6-7 dar atat

12. #872 SP
    Sa te auda Dumnezeu tray. Eu mai mult de 5 nu am nevoie. Chit ca in ultima perioada am invatat o tona la matematica si sunt stapan pe sine, tot imi este frica ca o sa pice ceva greu si nu o sa stiu mai nimic. Profesorul de la meditatii imi spune ca iau sigur bac-ul la matematica, persoane cu care am mai facut teste/variante, exercitii imi spun ca iau sigur, dar e frica asta . Eh ma rog, ce e bine e ca am picat in clasa cu aproape toti colegii mei din liceu, macar mai vad o fata cunoscuta, nu ca la romana, unde cunosteam o singura persoana si aia la 2 randuri distanta, iar in dreapta si in fata mea erau numai persoane batrane.

BAFTA MAINE!

13. #873 SP
    stie cineva sa faca cu formule problema asta? ca nu stiu nimic matematici financiare
    un produs se ieftineste cu 40%, dupa un timp se scumpeste cu 40% sa se comp pretul initial cu cel final

14. #874 SP
    Asta e economie. In principiu in intervalul T0-T1, avem: P0=100%; P1=60%P0 -> T0, dupa intervine T1, unde P2=100%P1, dar nu inteleg. Ce ai mai exact de facut? Ca ceea ce am spus eu este mai mult in general.

15. #875 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Ieftinirea inseamna x-(40/100)x. Adica (60/100)x. Scumpirea inseamna pretu' intermediar+ (pret intermediar)*40/100 adica: (60/100)x*140/100 => pret final=60/100 * 140/100X=(84/100)X
    LE: Cum o zis si Andrei. Pretu final ii 84% din ala initial. Banuiesc ca asta ar fi raspunsu' daca tre sa le compari.
    Sper ca n-am gresit

16. #876 SP
    Doamne ce varianta brutala , bine ca scot intre 60-70 de puncte, dupa calculele mele, sunt multumit oricum daca iau 50+.

17. #877 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce v-a picat?

LE: le-am gasit
    Attached Images Attached Images 60499536.jpg

18. #878 SP
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Doamne ce varianta brutala , bine ca scot intre 60-70 de puncte, dupa calculele mele, sunt multumit oricum daca iau 50+.
    brutala? i hope that's sarcasm . Eu sper la un 9.. 9 si ceva. Ma enerveaza ca in unele locuri o fost greseli din viteza: la inversa matricii am calculat tot ce trebuia da am inversat coloanele cu liniiile , sau la problema cu aria mio dat aproape identic atata ca am pus +2ln(2) in loc de -2ln2. Singuru punct la care nu am stiut nimic a fost ultimul de la Sb 3 . Acolo numa am copiat ceva peacolo si am tot invartit da nu mi-a dat nimic sa imi pot face o idee.

Oricum sper la un 9 . Acuma mi-am facut un calcul cat as lua daca ar fi foarte foarte mare strictetea. Ar fi ceva in jur de 8,70-8,80. Da sper sa am corector indulgent . Oricum o fost mai usor decat ma asteptam. Singura chestie ce m-a dat pe spate a fost o parte din problema cu polinomul si punctul c) de la ultima problema (aia cu ditaiami suma de intregrale )

19. #879 SP
    Mie mi s-a parut extrem de grea comparativ cu anii trecuti
    peste 7 iau insa, comparativ cu ce s-a dat la olimpici mi se pare nu neaparat greu, ci cu multe capcane, greseai usor

Teapa a mai fost si ca ne-au luat banii supraveghetorii si nu a putut sa copieze nimeni

20. #880 SP
    Teapa mare a fost ca nimeni nu se astepta sa dea atat de greu, sincer. @Tudoran, ma bucur ca iei peste 9, dar pe unii ii incurca matematica. Nu mi se pare normal ca bac-ul sa fie atat de greu, mi se pare mai normal sa conteze admiterea la facultate mai mult, sa fie acolo mai greu, ca daca iei bac-ul, nu prea te angajeaza nimeni, dar daca iei fraudulos examenul de licenta la facultate o sa faci cat mai mult rau. Pacat ca avem un nenorocit ca ministru al educatiei, care nici macar nu stie ce e ala genul neutru/masculin/feminin si baga peste tot camere si cat mai multa securitate la bac. Stiti ca nici el nu a luat din prima bac-ul? Pfff, ce ...ce..tara.. Si da, mi s-a parut ca a fost de n ori mai grea varianta de anul acesta comparativi cu anii trecuti. Si sa fim seriosi, s-a dat la olimpici ATAT DE USOR si la sesiunea normala s-a dat atat de greu...e..e..

Pe mine, spre exemplu, nu ma ajuta cu nimic bacalaureatul la matematica, pentru ca eu ma duc la Universitate la Drept. Probabil ganditi ca aaa, esti M1, pai asta e, ti-ai facut-o cu mana ta. Dar ganditi-va putin, in primii 2 ani, a fost usor la matematica, nu aveam probleme. Din clasa a 11a a inceput greul, dar nu am crezut ca o sa fie asa macel, iar motivul pentru care nu m-am mutat a fost unul mai mult social. Nimeni nu vrea sa plece dintr-o clasa unde are prieteni, se intelege bine cu ei, si sa se duca intr-o clasa unde nu prea te integrezi asa de bine. Ar trebui sa ia si asta ca un factor. Ce s-a dat anul acesta e pentru avansati. Am prieteni care nici macar 5-ul nu-l scot, si pe buna dreptate, majoritatea exercitiilor nici ca le-am facut in liceu. La romana nu mai zic, Jocul Ielelor nu ne-a fost predat si ni s-a spus ca a fost scos din programa. Anul asta tin sa cred ca s-a axat pe capcane si cat mai greu...pacat...au distrus viitorul unor copii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 71 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast