Cum le înflorești tu pe toate, un fel de Bivolaru de le știi pe toate.
Pe mine nu mă interesează că sa scumpit PS5 am bani din monede să îl cumpăr.
Cum le înflorești tu pe toate, un fel de Bivolaru de le știi pe toate.
Pe mine nu mă interesează că sa scumpit PS5 am bani din monede să îl cumpăr.
Ura, ca un bombardier manelist ai grait.
Da, cheltui mai multi bani pe o consola next-gen sau pe o placa video decat costa inainte. Because ****ing logic! Si peste 7 ani o sa dai si mai multi bani, si mai multi bani, si te intrebi de ce naiba avem inflatie.
Mai lipsea din postarea ta un videoclip cu Guta si versuri " am valoare si bitcoini, castig bitcoini pe moka fara sa muncesc, doar scot Placa Video la produs, cikalaka ciki cea, sa moara sarakii si dujmanii de ciuda, mancati-as ", si era completa.
Sper sa va iasa bitcoinii aia pe nas intr-o zi.
---------- Post added 07-05-2021 at 17:56 ----------
Glumesc, sper sa va iasa bitcoinii din fund.
Ca gasca cu ouale de aur.![]()
Rima era defapt "Am Bitcoin, am valoare și dolari în buzunare să sară pesecinciurile în aer" îți compun și versurile că nici la asta nu te descurci.
Nu cred ca e potrivit termenul de inflatie atunci cand creste pretul doar la o anumita categorie de produse, care nici macar nu e de baza![]()
Spune-i ce vrei.
Important e ca de la an la an vor deveni tot mai scumpe si mai rare incat ca vor deveni obiecte de lux. In final, smecherii care au minat vor muri mai saraci decat au fost inainte.
E exact ceea ce merita crezand ca se pot imbogati pe cai rapide si usoare, fara sa munceasca.
La fel ca si in jocurile unde trisorii sunt pana la urma prinsi si pedepsiti, la fel si ei o vor pati. Capitalismul pare nedrept in aparenta, dar sunt perioade cand mai si "corecteaza" niste erori. Ceea ce o sa urmeze dupa pandemie va fi exact "corectura" de care va avea nevoie civilizatia moderna dupa 40 ani de corporatism neoliberal cu multe elemente corupte.
Astia care se lauda acum ca sunt bogati, maine ii vezi rupti de foame ca au pierdut tot si in ce au investit si-a pierdut valoarea din cauza suprasaturatiei si pentru ca s-au ingramadit multi la pomul laudat.
Amintiti-va de asta, si a fost acum 400 ani!
https://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania
---------- Post added 07-05-2021 at 18:09 ----------
Ce, nu e destul ca furi curent, acum furi si internet? S-o crezi tu ca o sa fie asa.
Hai treci inapoi pe ignore ca ma plictisesti.
M-am distrat destul pe seama ta pe ziua de azi.
Stiu ca ai glumit, dar e doar o chestiune de timp. Deja se intampla in China.
Amazon Offers Mining In The Cloud
Chiar sunt curios cum vor intra ei pe serverele cloud ale lui GeForce Now si Stadia sa le mineze fara sa se trezeasca cu politia la usa.
Nu stiu care dintre voi e mai troll: Initiatorul sau toti cei care-i raspund? Daca nu aveam de invatat imi faceam si un lighean cu floricele
P.S.: @Alex Khan, imi aduc aminte ca te-ai basicat zilele trecute ca te-a jignit un coleg de forum. Vad ca si tu arunci cuvinte grele si acuze inspre unele categorii.
Trebuie sa raspund cu aceeasi moneda.
Dupa cum se vede, pe userii astia vechi,care ma jignesc, care ma ataca la persoana ,stau nesanctionati, ca au imunitate sau sunt prieteni cu adminii.
Numai pe mine ma sanctioneaza ca am cont de 4 ani si sunt nou.
Doar suntem in jungla capitalista, iar forumurile sunt toate reflexia societatii romanesti de azi.
Stii care-i diferenta? Ei si daca te ataca, o fac atat de inteligent incat nu-i poti sanctiona pentru ca nu incalca nicio regula.
In schimb tu, pana nu aberezi, injuri, ataci direct, scrii cu rosu bolduit si font mare, incat e efectiv imposibil sa nu-ti sara in ochi si sa nu sanctionezi.
Si ca de obicei, dai vina pe orice altceva, oricine altcineva, baba yaga, bad djudju, sfantul duh, somnanbulism samd, toti au ceva cu tine si toti suntem in cardasie, inclusiv Ubisoft, EA, eMag, Altex, ca sa-ti facem tie viata grea.
Cred ca ar trebui sa te opresti o secunda, sa tragi aer in piept, sa te uiti in oglinda si sa realizezi ca poate esti tu ala dificilul...
https://www.digi24.ro/stiri/economie...-honda-1519811
Si abia si-a permis o Honda la second hand.![]()
Weekend Update: Financial Expert Lloyd Ostertag on Cryptocurrency - SNL
Dogecoin is crashing while Elon Musk is on Saturday Night LiveOriginally Posted by The Verge
Asta dovedește cât de volatilă e piața de criptomonede. Un singur tweet și zbang, 365 miliarde dolari cădere. Și asta după doar vreo 12h de la anunțul lui Elon Musk: Tesla nu mai acceptă plata în bitcoin. Piața criptomonedelor pierde 365 de miliarde de dolari după anunțul lui Elon Musk.
P.S. M-am uitat in wallet-ul unui client, și de ieri până azi i-a scăzut valoarea portfolio-ului cu 25%.
Bookmarks