Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 158 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 3152

Thread: Ce fel de tara este Romania?

 1. #281 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Boc, huiduit pe centură. Premierul se plânge că au fost strigături aranjate

  Praf, huiduieli, flacăra violet, promisiuni şi ceva aluzii la Bercea Mondialu'. Cu aceste ingrediente a fost condimentată vizita pe care au făcut-o ieri Berceanu şi Boc pe şantierul centurii Capitalei............
  Pe o vreme capricioasă, cu nori care ameninţau din clipă în clipă să reverse ploi torenţiale, limuzinele de la Palatul Victoria s-au oprit ieri după-amiază, într-un nor de praf, lângă pilonii unui pasaj neterminat de la Chitila, care va prelua traficul de pe centura de nord a Capitalei, trecând peste DN7.
  Cum era joi, premierul Emil Boc a coborât din maşină îmbrăcat cu o cămaşă violet, dornic să vadă cum merg lucrările de lărgire la patru benzi a centurii. Din altă maşină, la costum, a ieşit ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Cu doar câteva minute înainte de sosirea delegaţiei guvernamentale, jandarmii au "curăţat" zona, gonindu-i pe cei câţiva cetăţeni care dădeau la peşte pe malul lacului din apropiere, iar directorul responsabil cu centurile ocolitoare din cadrul CNADNR, Ovidiu Barbier, se plângea că va fi nevoit să întrerupă circulaţia pe DN7 toată luna august, pentru a putea monta tablierul metalic al pasajului, deja fabricat la Vulcan.


  Sursa : Boc, huiduit pe centur?. Premierul se plânge c? au fost strig?turi aranjate - VIDEO - Gandul

 2. #282 SP
  Senior Member Krusht's Avatar
  Quote Originally Posted by Donely View Post
  Boc, huiduit pe centură. Premierul se plânge că au fost strigături aranjate - VIDEO
  Praf, huiduieli, flacăra violet, promisiuni şi ceva aluzii la Bercea Mondialu'. Cu aceste ingrediente a fost condimentată vizita pe care au făcut-o ieri Berceanu şi Boc pe şantierul centurii Capitalei............

  Sursa : Boc, huiduit pe centur?. Premierul se plânge c? au fost strig?turi aranjate - VIDEO - Gandul
  Strigaturi aranjate?
  Cand naiba o sa realizeze tampitii astia ca tara asta este cu foamea in gat ?

 3. #283 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Primit astazi pe e-mail:

  Jurnalul premierului Boc


  Ora 7:00 - Suna ceasul. Cobor pe scaunelul de langa pat, apoi de pe scaunel sar jos. Am uitat sa opresc alarma. Ma urc pe scaunel, de pe scaunel in pat, de pe pat pe noptiera si opresc ceasul. Vreau sa sar de pe noptiera, dar cand ma uit in jos ametesc. Cobor exact cum am urcat.

  Ora 7:15 - Ma duc la baie. Nu ma barbieresc nici azi ca nu ajung la oglinda.

  Ora 7:30 - Ma urc pe calorifer si ma uit pe geam. Astazi nu ploua. Ma bucur enorm.Si asa nu ajungeam sa iau umbrela de pe cuier. Incep sa ma imbrac. Imi pun bretele la pantalonii de costum fiindca iar nu imi gasesc cureaua de la ceas. Imi pun papionul. Nu mai port cravata fiindca ieri era sa cad pentru ca am calcat pe ea.

  Ora 7:45 - Suna cineva la usa. E SPP-istul. Nu i-am vazut fata pentru ca nu ma pot uita pe vizor. Ma uit pe gaura cheii si il recunosc dupa ceas.

  Ora 8:00 - Plec de acasa. Ajung din bratzele SPP-istului in masina. Astazi stau in spate. Ieri am stat in fata si mi-au ramas urme pe obraz de la centura. SPP-istul conduce. Eu nu conduc pentru ca nu pot sa apas pe pedale, si sa ma uit peste volan in acelasi timp.

  Ora 8:30 - Ajung in fata guvernului. Sar din masina si trec strada. Cad intr-o groapa de pe sosea. Il sun pe Berceanu sa vina sa ma scoata. Daca nu era el, nu era nici groapa asta.Daca ma mai enerveaza odata il demit. Inca nu am uitat ca la inaugurarea autostrazii Turda-Gilau, cand a vrut sa taie panglica mi-a taiat motzul.

  Ora 8:45 - Intru in sediul guvernului. Astazi avem petrecerea de sfarsit de an. Canta Cleopatra Stratan. Vreau sa danzez. Udrea nu mai danseaza cu mine fiindca e suparata ca la bluesuri, cand stau aproape de ea ii pot vedea pe sub fusta. Dansez cu Cleopatra. Apoi canta Adrian Minune. Deja ma simt mai bine pentru ca pot privi si eu pe cineva "de sus".

  Ora 13:00 - Mi se face sete. Ma duc la bar si vreau sa comand. Il sun pe barman pentru ca nu pot sa il vad fiind de cealalta parte a tejghelei. Beau cateva pahare si ma ametesc.

  Ora 18:00 - Plec de la petrecere cu Basescu cu loganul. Sunt deja cinci si ma ia in portbagaj.

  Ora 19:00 - Ajung in fata blocului. Urc in lift, apas butonul etajului 3. Apoi mai urc pe scari inca trei etaje. Eu stau la 6, dar in lift nu ajung sa apas decat pana la butonul etajului 3. E intuneric pe scara blocului si iar ma lovesc cu capul de clantza. Desi avem lumina cu senzori, nu inteleg de ce la mine nu se aprinde niciodata.

  Ora 20:00 - Termin cina si ies putin sa plimb cainele. Am un bishon pe care l-am luat de curand. Ciobanescul l-am vandut dupa ce m-a luat in gura si a incercat sa ma ingroape in gradina blocului.

  Ora 21:30 - Ma pregatesc de culcare. Nepotelul se razbuna pentru ca iar i-am purtat pantofii si imi piteste scaunelul de langa pat. Adorm pe covor.

  Noapte buna!

 4. #284 SP
  Senior Member Csander's Avatar
  Romania este tara in care unii primari nu au luat inca examenul de Bacalaureat dar au veleitati de arhitecti:

  Primarul comunei Prajesti, din judetul Bacau, este varianta masculina a Elenei Udrea. Acesta a decis sa construiasca la primarie o cupola inspirata de piramida din fata muzeului Louvru.
  In plina criza, primarul din Prajesti a facut o investitie halucinanta: 180.000 de lei pentru constructia unei primarii dotate cu o piramida de sticla, amplasata pe cladire. In acest timp, comuna cu 3.000 de locuitori nu dispune inca de canalizare.
  Trebuie subliniat faptul ca acea comuna nu are canalizare dar... are piramida!!!

  RUSINE

 5. #285 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Băsescu se transformă într-un “Putin al României”, potrivit presei germane.

  Într-un articol intitulat sugestiv "Pe urmele lui Putin", o publicaţie din Germania "Sudwest Presse", îi face preşedintelui Traian Băsescu un portret nedemn pentru un lider al unui stat de drept, democratic, cum se doreşte a fi România.
  Preşedintele ţării acaparează întreaga putere în stat, nu se teme de măsuri nepopulare şi nici nu-i pasă de regulile jocului, notează "Sudwest Presse". Regulile politice nu-l interesează pe preşedintele român Traian Băsescu care, deşi are doar un rol reprezentativ, deţine practic întreaga putere, fiind comparat de unii observatori cu Vladimir Putin
  Publicaţia „L'Espresso" îl taxează dur pe Băsescu şi îl numeşte „Berlusconi din Balcani“ într-un articol cu titlul „România sunt Eu"
  Totodată, articolul din "Sudwest Presse", notează că Traian Băsescu şi-a atras numeroase antipatii, prin adoptarea controversatelor măsuri de austeritate care afectează pensiile şi salariilor cetăţenilor români.
  Publicaţia menţionează ca populaţia este nemulţumită mai ales de corupţie, pe care Traian Băsescu vrea să o combată. Însă preşedintele a construit în jurul său o structură de putere care abia dacă este controlată. Omul de încredere al lui Băsescu, Elena Udrea, controlează ca ministru pentru dezvoltarea regională un sfert din fondurile venite de la Uniunea Europeană, de care profită ţara. În cazul în care ministerul ei va fuziona, aşa cum se intenţionează, cu Ministerul Transporturilor, ea va controla majoritatea fondurilor.
  Unii critici presimt în spatele campaniei anticorupţie a lui Băsescu lupte de putere de natură partinică. Lupta lui Băsescu pentru putere nu s-a terminat. Criticii se aşteaptă ca el să elimine prin referendum Senatul şi să reducă numărul de deputaţi din camera inferioară a Parlamentului. Mesajul este, potrivit Renatei Weber: "Ce mai mai aveţi nevoie de partide şi Parlament dacă mă aveţi pe mine?"

  Sursa: Presa german?: Traian B?sescu, pe urmele lui Putin | Romania Libera
  In Putins Fußstapfen - Südwest Presse Online

 6. #286 SP
  The Chip Master Donely's Avatar

  130 de suflete agăţate de o scară

  Un articol halucinant despre un sat din Romania in anul 2010.

  "Zeci de turişti români şi străini urcă în fiecare an, pe o scară din lemn, la peste 1.000 de metri altitudine pentru a petrece câteva zile în satul Scărişoara din Munţii Cernei. O expediţie în această localitate reprezintă o veritabilă incursiune în Evul Mediu: fără curent electric sau alte utilităţi, condus doar de legile muntelui. Aventura are însă un preţ. Pe care-l plătesc cei 130 de localnici care trăiesc, zi de zi, lipsiţi de condiţiile de viaţă civilizate.

  Cel mai rău e iarna. Satul pare atunci încremenit. Stratul de omăt depăşeşte un metru pe culmile munţilor, din câte ni se povesteşte. Tocmai de-asta localnicii îşi fac provizii serioase pentru sezonul rece, când bătrânii, mai ales, nu ies din casă cu zilele. E ca şi cum oamenii ar intra la hibernare, ca urşii. Nu mai poţi să cobori nici pe scări, nici pe varianta ocolitoare, prin pădure. „S-ar putea face un drum de acces, să pornească de la kilometrul 25, pe şoseaua de la Herculane". „Ar străbate toate cătunele Scărişoarei". „Drumul ar avea 15 kilometri lungime", spun oamenii.

  Dacă nu accepţi să trăieşti din troc, pleci în lumea largă, aşa cum a făcut unul dintre fiii satului, Nicuşor. Tânărul din faţa noastră s-a născut la un hotar din istoria ţării, chiar pe 22 decembrie 1989. Ce-i drept, aici, la mare înălţime, în Scărişoara, nu s-a simţit nimic până azi, nici măcar o pală de vânt, ca un posibil efect al marilor schimbări petrecute cu peste 20 de ani în urmă la Bucureşti. „Nu s-a schimbat nimic", e mâhnit tânărul, care venise în vizită la familia Cionca - bunicii lui. Nicuşor a învăţat doar în primele patru clase la şcoala din sat, apoi a plecat la oraş. „Nu mă mai întorc, n-am din ce să trăiesc. Păcat că e atât de frumos aici, dar nu poţi trăi doar privind peisajul!", conchide cu maturitate proaspătul absolvent de Bacalaureat.

  Lumina putea să vină tocmai din Germania pentru satele cu opaiţ din Munţii Cernei, încă din 1996. A fost atunci un proiect al guvernului de la Berlin, dispus să plătească 70% din costul operaţiunii, în timp ce statul ar fi trebuit să pună restul de bani. Numai că românilor li s-a părut cam scumpă treaba asta cu scoaterea din beznă a cătunelor aruncate de soartă şi de istorie prin tot felul de coclauri, drept care au lăsat-o baltă. Dacă au văzut aşa, germanii şi-au luat şi ei „jucăriile" şi au plecat acasă, după cum spune Ion Lazea, primarul comunei Cornereva (de care aparţine Scărişoara)"

  Cititi articolul intreg in link-ul de mai jos.

  Sursa: 130 de suflete ag??ate de o scar? | Romania Libera

 7. #287 SP
  The Chip Master Donely's Avatar

  România s-a mai împrumutat azi cu 1,213 miliarde de euro

  Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a vândut miercuri certificate de trezorerie în euro cu scadenţa la un an, în valoare totală de 1,213 miliarde de euro, de trei ori mai mult decât valoarea programată, de 400 de milioane de euro, la o dobândă de 4,9% pe an.
  Valoarea totală a cererii pentru titluri din partea băncilor comerciale a fost de 1,369 miliarde de euro. Operaţiunea de miercuri este prima licitaţie din acest an în cadrul căreia Finanţele au vândut titluri de stat în euro pe piaţa internă. Sumele atrase vor fi folosite pentru finanţarea deficitului bugetar şi refinanţarea datoriei publice scadente.
  De la începutul acestui an, Ministerul Finanţelor a împrumutat prin vânzarea de titluri de stat 22,14 miliarde de lei de la băncile comerciale.
  În ultima perioadă Ministerul Finanţelor a vândut constant pe piaţa internă titluri de stat sub valoarea programată, în condiţiile în care a încearcat să menţină randamentul sub 7%.

  România mai vrea un credit de la FMI. Statul are nevoie de 13,5 miliarde de euro

  Sursa: România s-a mai împrumutat azi cu 1,213 miliarde de euro - Gandul


  ---------- Post added 29-07-2010 at 07:59 AM ----------

  De astăzi, turiştii străini vor fi invitaţi să exploreze "grădina carpatină", prin noul brand turistic. Lansat la Shanghai, brandul va fi prezentat simultant în 100 de locaţii din lume

  Pe un vapor de croazieră, pe râul Huangpu ce străbate Shanghaiul, Elena Udrea a făcut ieri, alături de Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, ultimele repetiţii înaintea anunţării brandului turistic al României, care va avea loc astăzi.

  După ce anul trecut a fost "Land of choice", de acum înainte "Explore the Carpathian Garden" (Explorează grădina carpatină) este noul slogan turistic al României, care va fi lansat azi la Expoziţia Mondială de la Shanghai. Elementele brandului au fost dezvăluite la Bucureşti "pe surse", iar Udrea nici nu a confirmat dar nici nu a dezminţit informaţiile, spunând că preferă să păstreze suspansul.

  "Este bine că există atâta interes pentru promovarea brandului turistic. Oricum, existau peste 100 de persoane din ţară care aveau acces la informaţie. Să aşteptăm până mâine (azi - n.red.), când vom vedea dacă acesta este brandul sau altul", a declarat Elena Udrea, întrebată de Gândul.

  Cât despre noul logo turistic, acesta va avea ca element principal "frunza", despre care se spune că reprezintă simbolul primordial al naturii, al prospeţimii şi al creşterii. Noul logo este plasat pe un fond albastru care face trimitere spre turismul balnear şi de întreţinere (sau de wellness, sintagmă utilizată destul de frecvent de Elena Udrea).

  Noul brand turistic al României - "Explore the Carpathian Garden". Udrea: "E bine că există atâta interes pentru promovarea brandului"

  Potrivit studiilor de piaţă comandate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, principalele produse turistice ale României sunt turismul în natură, pachetele tip city break, turismul rural, circuitele culturale, turismul activ şi de aventură, turismul balnear şi turismul religios. În promovarea brandului turistic nu se va pune accent pe litoral. Motivele pentru care turiştii ar veni în România sunt peisajele virgine din Munţii Carpaţi şi Delta Dunării, siturile arheologice cu elemente bizantine şi latine şi tradiţiile păstrate de români din cele mai îndepărtate timpuri.

  Plimbarea cu vaporul

  Îmbrăcată sport, cu blugi pe care erau prezente imprimeuri asemănătoare celor de leopard, Elena Udrea a încercat ieri să profite de plimbarea cu vaporul, oferită cadou delegaţiei României de firma chineză care a construit pavilionul în formă de măr al ţării noastre, pentru a pune la punct ultimele detalii. Împreună cu consilierii săi, a identificat toate întrebările care i s-ar putea pune astăzi, pentru a nu fi prinsă pe nepregătite. Dacă cei trei foşti sportivi s-au mulţumit cu sucuri, Elena Udrea a comandat o bere, pe care însă nu a terminat-o.

  Discuţiile cu cei prezenţi erau întrerupte din când în când de telefoane date la Bucureşti, pentru a afla ce s-a mai stabilit la şedinţa de Guvern.

  Brandul, afişat la meciul de fotbal

  Ministrul a anunţat că brandul va fi afişat simultan în 100 de locaţii din lume, inclusiv la meciul din Ştefan cel Mare dintre Dinamo Bucureşti şi Hajduk Split.
  Astăzi, Elena Udrea şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, vor petrece, potrivit programului oficial, mai mult de opt ore în pavilionul României de la Shanghai. În afară de lansarea propriu-zisă a brandului, festivităţile vor cuprinde concerte şi expoziţii culinare.

  1,5 milioane de euro până în 2013

  Iniţial, brandul turistic era programat să fie lansat la Vatra Dornei, apoi a fost anunţat ca locaţie Bucureştiul şi în cele din urmă s-a optat pentru Shanghai. Anul trecut a mai avut loc o tentativă de creare a unui brand turistic, sub sloganul "Land of choice", pentru care s-au cheltuit de la bugetul statului 1,5 milioane de euro. Campania de promovare din acest an va fi finanţată din fonduri europene, până la finele anului 2013 fiind alocată o sumă de peste 75 milioane de euro.

  Brandul este realizat de asocierea THR - Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA - Taylor Nelson Sofres. Pentru realizarea brandului, asocierea de firme a primit suma de 894.970 de euro. Consorţiul de firme europene a realizat, timp de şase luni de zile, o cercetare în opt ţări considerate a putea furniza turişti pentru România: Austria, Franţa, Germania, Italia, Ungaria, Rusia, Marea Britanie şi Statele Unite. În aceste ţări, au avut loc peste 10.000 de interviuri telefonice şi 91 de interviuri detaliate. În urma cercetării, a rezultat faptul că există 83 milioane de turişti care ar putea vizita România, iar pentru mai mult de 40 de milioane dintre aceştia ţara noastră reprezintă chiar o destinaţie prioritară.

  Sursa: Ce vor face turi?tii str?ini în ?gr?dina? României. Brandul lansat din Shanghai pân? în ?tefan cel Mare ? reportaj din China - Gandul


  PS. Nu avem infrastructura, autostrazi, sosele pe care sa se poate circula civilizat, dar avem un nou brand "Explore the Carpathian Garden" si multe milioane de Euro aruncati degeaba.

 8. #288 SP
  The Chip Master Donely's Avatar

  Elena Udrea și noul logo furat, de această dată de la o companie britanică

  Elena Udrea după ce că are probleme serioase de copyright cu fostul brand turistic, ”România, land of choice”, iată că și noul logo e tot de furat, de această dată de la o companie britanică.

  Noul afis publicitar al turismului romanesc, parte a unei campanii uriase, de peste 70 de milioane de euro, seamana perfect cu cel al unei companii britanice de transport, a descoperit Inpolitics. Numai brand-ul turistic -adica frunza din poza de mai jos- a costat 850.000 de euro. !!!
  Frunza mioritica este insa aproape identica cu cea folosita intr-o campanie de promovare de catre o firma britanica. Change Transport este un proiect englezesc, de autobuze ecologice.
  De fapt, frunza respectiva poate fi cumparata cu cativa dolari de pe Internet, dupa cum arata blogger-ul Cristian Francisc Dorombach. O imagine identica cu cea de pe logo-ul Romaniei poate fi cumparata, la 250 dolari, de pe site-ul shutterstock.com, arata Piticu.ro.


  Explicatia Ministerului Turismului !!!!!

  "Contractul de servicii pentru realizarea brandului de turism al Romaniei a fost adjudecat, in cadrul unei licitatii internationale, de catre asocierea THR-TNS, una din cele mai prestigioase firme de branding din lume. Aceasta a construit branduri de turism pentru tari ca Argentina, Spania, Croatia", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii si Turismului remis joi Ziare.com.

  Ministerul condus de Elena Udrea mai precizeaza ca, in obligatiile contractuale, este prevazut clar faptul ca "prestatorul garanteaza ca elementele manualului de brand sunt originale si nu incalca dreptul de autor, drepturile conexe sau alt drept de proprietate intelectuala".

  "Noi am cumparat acest produs, ne-a fost predat cu toate drepturile de autor. Din punctul meu de vedere, cred ca ministerul este intr-o situatie legala", a mai precizat ministrul.
  Ce nu inteleg Realitatea Tv si Antena 3 este ca brandul turistic nu este al Elenei Udrea si ca, dupa ce voi pleca din fruntea MDRT, nu-l voi lua acasa. El reprezinta inceputul unei campanii de promovare de succes. E un prim pas catre o industrie turistica profesionista", scrie Udrea pe blog.

  Sursa: http://www.ziare.com/udrea/ministrul...n-logo-1032107

  Furat de la Change Transport
  Attached Images Attached Images logo_ministerul_turismului-300x225.jpg logo_minister_turism_furat-300x180.png

 9. #289 SP
  Senior Member Razvan's Avatar
  Mda, bine ca da Udrea atatia bani pe un brand cu un logo furat cand in Romania inca mai exista multe localitati fara canalizare. Udrea este Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului dar se pare ca uita de prima parte....

 10. #290 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Nu e logo furat... e bataie de joc. E inspirat din stock photos... ceea ce pt. o firma care se ocupa de brandul unei tari e jenant. Insa la noi "nu conteaza dom'le, ca e din bani europeni"... Dar, asta este Romania ! Mereu surprinzatoare
  Attached Images Attached Images stock-vector-ecology-logo-set-12372523.jpg

 11. #291 SP
  Senior Member Razvan's Avatar
  Search "green leaf logo" on Google. E chiar pe prima pagina....
  L.E: Sau mai simplu Change Transport

 12. #292 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Baconschi scuză absenţa lui Băsescu de la lansarea brandului turistic al României la Shanghai


  "Aceşti bani nu puteau fi transferaţi în domenii sociale", a spus Udrea, venind în întâmpinarea oricăror speculaţii pe această temă. Însuşi preşedintele Traian Băsescu era aşteptat la "Ziua României". Potrivit ministrului de Externe, Teodor Baconschi, Băsescu a lipsit "din motive de austeritate economică, a vrut să nu fim prea cheltuitori".

  Preşedintele român ar fi trebuit să prezideze, astăzi, un forum economic româno-chinez, desfăşurat în incinta pavilionului de la Expo 2010. Manifestarea se va ţine, dar nu la cel mai înalt nivel, din cauza absenţei preşedintelui care, adesea, a trasat dezvoltarea relaţiilor economice cu China drept un obiectiv prioritar al diplomaţiei româneşti"

  Si acum tineti-va bine sa nu va ia ameteala :

  "România nu poate practica turism de masă"

  "Ministrul Elena Udrea spune că "România nu poate practica turism de masă", pentru că "aceasta înseamnă litoral". Acest gen de turism "nu poate fi competitiv în România", crede Udrea, din cauza infrastructurii "insuficiente", a lipsei de bune practici în materie de urbanism din partea autorităţilor, a calităţii serviciilor şi a preţurilor".lollol

  Si acum urmeaza dementa :

  "Ministrul Elena Udrea: În schimb, noul brand turistic se va adresa aşa-numiţilor "discerning travelers" (turişti avizaţi, cu discernământ). Pentru ei, România reprezintă o nişă adecvată, a reieşit din studiile efectuate de firma de branding. Este vorba de oameni între 25 şi 34 sau peste 54 de ani, fără venituri foarte mari, care vor să experimenteze cultura unei ţări, sunt interesaţi de natură, au o viaţă activă. Lor li s-ar potrivi circuitele culturale, explorarea peisajelor puţin străbătute de turişti, aventurile în natură, turismul balnear sau câteva zile petrecute într-un oraş ("city breaks"). Carpaţii şi Delta Dunării, tradiţiile bine păstrate sau obiectivele din patrimoniul UNESCO. Este vorba de locuri care "nu pot primi un număr mare de turişti", a spus Udrea, adăugând că ar fi iluzoriu să sperăm la o creştere semnificativă de turişti chinezi în România. Aceştia nu vor veni în Europa doar din ţara noastră, ci ar trebui să li se ofere circuite în mai multe ţări vecine."

  ....."discerning travelers" (turişti avizaţi, cu discernământ)lollollollol

  Doamne, astia care "guverneaza" tara asta sunt normali la cap ??

  Sursa: http://www.gandul.info/news/cum-au-e...asescu-6743506

 13. #293 SP
  Senior Member Razvan's Avatar

 14. #294 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  DA comandante, asta este Romania in anul 2010....

 15. #295 SP
  Member playgame's Avatar
  Asa se rezolva problemele si in conducerea Romaniei: 16. #296 SP
  Junior Member B1labong's Avatar
  Romania este o tara in care toata lumea duce lipsa de bani. lol

 17. #297 SP
  Senior Member Razvan's Avatar
  Quote Originally Posted by B1labong View Post
  Romania este o tara in care toata lumea duce lipsa de bani. lol
  Isn't that cute....BUT IT'S WRONG!

 18. #298 SP
  Junior Member B1labong's Avatar
  Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
  Isn't that cute....BUT IT'S WRONG!
  Really? Poate ca nu inca... Deja nu mai primim imprumuturi si suntem ingropati in datori. Cat crezi ca o sa mai dureze pana o sa traim din economii?

 19. #299 SP
  Member LeGenD's Avatar
  sincer...ma doare inima cateodata cand vad care-i situatia defapt la noi in tara....si la tv frate cata tiganeala....se sapa unu pe altu....dar VAI!

 20. #300 SP
  Junior Member B1labong's Avatar
  Ai totala dreptate. Singura noastra speranta ramane DD si PPR .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 158 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast

Similar Threads

 1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
 2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
 3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
  Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts