Sal.
Ma gandeam sa ne scriem nick-ul si imediat dupa aceea sa spunem ce semnificatie are acesta sau ce ne-a determinat sa ni-l alegem.
Incep eu:
SAY-provine de la initialele numelui meu
Al vostru?
Sal.
Ma gandeam sa ne scriem nick-ul si imediat dupa aceea sa spunem ce semnificatie are acesta sau ce ne-a determinat sa ni-l alegem.
Incep eu:
SAY-provine de la initialele numelui meu
Al vostru?
Mereu cineva da vina pe "alalalt".
Tu ai spart geamul? Nu eu, alalalt.
Tu ai taiat vaca? Nu eu, alalalt.
Basically, nickul meu vine de la cel vinovat. Mai exact, alalalt![]()
Donely - asa il alintam pe DON, dobermanul care mi-a fost cel mai bun prieten timp de 9 ani.
este porecla ramasa de cand eram pustiulica ca eram fan Turtles Ninja si raf vine de la caracterul Raphael
Arslany-ArslanTedy.
Cand eram mai mic imi placeau super mult napolitanele alea cand tineam post.
Sepet-e un film pe care l-am vizionat intr-un moment "cheie",si o mica descriere ->-("A look at how two young lovers from totally different background cope with family and social pressure")
Im the Mentorthe Game Mentor
glumesc poveste lunga .Cand am facut prima retea de cartier pe Borg chat avean nick TheMentor asta acum 7 ani
Mentorica e nickul de la prista mea din wow
![]()
Khan. In 1999 cand a inceput nebunia si-mi trebuia nick, numele ales de mine era Shadow Khan. Un fel de conducator al umbrelor as Genghis Khan sau Kublai Khan. Cu timpu a ramas Khan pentru ca asa se obisnuise lumea cu mine pe net.
In MK era Shao Kahn si portaru de la Bayern Oliver Kahn si de obicei ma confundau cu astia. Ma enerva la culme. H-ul e invers!
Eu imi facusem la un moment dat o sigla cu un M pe o cheie
La citire libera dadea "M on key". Dupa ce m-am apucat de alte nebunii, imi ziceau unii Monk, altii Monkey... asa ca am zis sa-i impac pe toti, si sa iasa Monky. Scriu MonkY ca sa sara omului in ochi ca e calugaras, nu maimu'![]()
nick'ul meu? paaaai... cand era moda irc trebuia sa imi gasesc un nickname si eu, ca tot omul. dupa ceva cautari pe gugal am ajuns la trickz. de atunci asa a ramas, fie ca e pe forumuri sau pe mess. De asemenea, mai am urmatoarele nickuri: tricks, trickz, tricksnoodle, trickznoodle
Bookmarks