Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 93 of 93

Thread: Ce semnificatie are nickname-ul tau?

1. #81 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Un joc de cuvinte, inventat de o minte de 15 ani.

Cum am fost intotdeauna un fan al mitologiei egiptene, am zis sa includ ceva in nickul meu.

Kra( Cara este o bucata din numele meu de familie)
    Ra( zeul soarelui)
    Rezulta Kragod, nick folosit pt tot ce inseamna nick pe net( gamertags, nick in jocuri and so on).

Ititial era K-ra-god, dar am renuntat, mi s-a parut mai ok fara liniute.

2. #82 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Nick-ul vine de cand jucam MU Online(un Diablo MMO)

prin 2005-06 am inceput sa-l joc impreuna cu un coleg de gimnaziu si aveam de ales intre 4 clase printre care se gaseau si dark wizard si dark knight. ei bine ne-am facut fiecare cate un dark wizard si ptr ca suna atata de tare(credeam noi atunci) eu l-am numit darkpaul iar el darkmihnea(n-ati ghicit cum il cheama asa-i ?)

prin urmare de la asta vine darkpaul iar 13 este ziua in care m-am nascut.

ar trebui sa mai spun ca atunci cand am intrat pe forum prima data(dec 2009) trecusem de muuult timp de etapa asta si l-am pus mai mult la intamplare..aveam neaparata nevoie de ajutor vis-a-vis de "O problema mare"...n-aveam de unde sa stiu ca voi sta atat de mult pe aici

3. #83 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si eu jucam MU tot cu un prieten Mihnea

Aveam un Magic Gladiator cu armura portocalie si manusi din aur

4. #84 SP
    Junior Member Chitilina's Avatar
    Asa ma alinta strabunica cand eram mic (5-10 ani), 'Chitilina'. Nu avea dinti in gura si imi dadea niste ventuze pe obraz de imi sugea sufletul

5. #85 SP
    Banned nurv's Avatar
    nurv - [for those who remember ANTITRUST] vine de la N.U.R.V. - Never Underestimate Radical Vision

6. #86 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Angel of Death (Malach HaMavet) or Devil of Death or the angel of dark and light stemming from the Bible and Talmudic lore. The Bible itself does refer to "The Angel of Death" when he reaps Egypt's firstborns although he is not connected to Satan. There is also a reference to "Abaddon" (The Destroyer), an Angel who is known as the "The Angel of the Abyss". In Talmudic lore, he is characterized as archangel Samael
    wikipedia

7. #87 SP
    Member Link's Avatar
    Link - numele meu de familie, prescurtat

8. #88 SP
    Member chesterb's Avatar
    Chester - Așa mi se zice i.r.l.
    B - Inițiala numelui de familie

9. #89 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Numele meu este Marin. Am vrut sa fie ceva de genul Marin "AKA" Insert Nickname Here dar am vazut ca suna ok Marinake so, this is it.

10. #90 SP
    Junior Member Ker0Sen's Avatar
    "Ker0Sen" Imi place sa vad focul cum arde. Ma linisteste

11. #91 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Not cool, man... not cool.

12. #92 SP
    Junior Member Wyzy's Avatar
    Wyzy - de la wiesana...alb ca ea...dar sunt brunet...

13. #93 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Primul meu nick name a aparut prin 2003 prin salile de joc, mai exact Toto66 in CS 1.6. Multi spuneau ca am luat numele de la acele oua de ciocolata Toto dar defapt era de la Totodile (pokemon), iar 66 de la Route 66. Cu timpu am evoluat si am trecut la Croco66 (Croconaw). Dupa am inceput si eu cu heroglife, ~Fr33._.StYla~ si prostii de genu.

Dupa am inceput sa ma inscriu pe diferite site-uri, forumuri si imi trebuia ceva stabil si universal. Am inceput cu djdanny, djdanny66 si tot asa. Danny simplu am doar pe CG. Acuma folosesc Skyll3x ca nick name in toate jocurile de pe steam si origini. Gamertagul a ramas DJay Danny.

Sky=Cer
    L3x= Lex Luthor

P.S: Habar nu aveam de Skrillex cand mi-am ales nick name-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5