Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 93

Thread: Ce semnificatie are nickname-ul tau?

1. #61 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    ineedmoney - il chema pe unu in filmul How High(2001) si 93 e birth year

2. #62 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    lordsince - Nu eram foarte creativ cand eram mic si imi placeau hainele mele o'neill destul de putine pe vremea aceea, am vazut pe toate scris "since 1952". - since este nickul care il aveam la mirc prin '99 si era ceva de genul since84 anul de nastere. Dupa care a ramas porecla. Si una peste am pus si lord in fata sa ca simt cum imbatranesc in fata consolelor

3. #63 SP
    Banned nurv's Avatar
    tphase vine de la Tertiary Phase. Tertiary Phase sunt al 3-lea val de unde care se propaga in urma unui cutremur subacvatic.
    Prescurtarea tehnica de la Tertiary Phase este chiar asa: tphase

What is a T-phase?

Quote:
    What is a T-phase?

A "T-phase" or "T-wave" is an acoustic phase from an earthquake that travels through the ocean. The "T" stands for "tertiary", as in: P-waves are "primary", S-waves are "secondary", and T-waves are "tertiary", because they travel the slowest and so arrive 3rd. Basically, when an earthquake occurs in the earth's crust under the ocean, the usual crustal phases are generated (P and S waves), but in addition part of the energy goes into the ocean as acoustic energy, and that is the T-wave. It's basically the seafloor rumbling. Not all earthquakes generate T-waves (since they need to be near water). T-waves are typically recorded by hydrophones, but on some islands seismometers sometimes record T-wave signals that have been converted to crustal phases when they hit the island. Similarly, we sometimes "hear" big earthquakes located in Hawaii, because enough of the earthquake energy gets converted into T-waves on the island flanks.

4. #64 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Zaktan-Asa il chema pe un Bionicle
    Yoshimitsu-Un character din Tekken 5

5. #65 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Tiberiu este numele meu si sim e inceputul numelui de familie (este id care-l folosesc doar pentru forumuri).
    Nick-ul de gamer este Ragnor si inseamna "Rasboinic trimis de zei", mai este cunoscut si ca Rayner, a nu se face confuzie cu Ragnar care era un pirat.
    Am mai folosit Gunthar care e abreviat din Gunnar si care inseamna "Razboinic indraznet", folosit pentru un caracter secund sau acolo unde era nevoie si de nume de familie.

6. #66 SP
    Junior Member azraelle's Avatar
    azraelle e varianta feminina a lui azrael care este:
    1. ingerul mortii la ebraici
    2. un erou din Diablo

7. #67 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Cred ca stiti de la ce vine nickul meu..

8. #68 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

Cool Povestea din spatele numelui.

N-am vazut un asemenea thread si cred ca multi suntem curiosi de ce unii membrii ai forumului au nick-ul pe care il au . So, va invit sa postati cum ati ajuns voi la numele ala, chit ca unele sunt mai obvious decat altele (*cough* KingOfHate *cough*). Am sa incep eu

Acum vreo 4-5 ani, cand am jucat prima oara un joc online (F.E.A.R.) pe PC, jucam sub multe nick-uri fara sa ma hotarasc asupra unuia singur. Dar aveam un talent (zic eu) si anume ca aveam o tinta de invidiat (pe langa modestie). Si nu ma refer la tras cu arma, acolo eram mai slabut, dar puteam sa nimeresc orice gaurica cu grenada, puteam chiar sa ti-o bag si-n @%# din alergare, asa ca au inceput toti sa-mi zica eagle-eye, reputatie care ma urmareste si acum.

Your turn now!

9. #69 SP
    Member daredevil's Avatar
    *cough*"gaurica"*cough*

10. #70 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Taiam lemne la tara.

11. #71 SP
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Taiam lemne la tara.
    Cel mai creativ post pe care l-am vazut pe forum.
    E-P-I-C!

12. #72 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Povestea mea incepe cu baschetul ...mai exact streetball-ul.Mergeam pe strada si am vazut baietii cum jucau pe teren.M-am gandit...hai sa joc si eu sa vad cum este.De cum am prins mingea m-am simtit in largul meu pe teren.Nu am avut pe nimeni sa ma invete tehnica sau cum sa pasez, sa arunc etc(nici club nu prea avem).Dupa un an, doi am ajuns sa joc baschet foarte bine..mai mult streetball- in fine!
    Cine cunoaste cate ceva despre AND1 sigur a auzit de Hot Sauce.De atunci asa mi-a ramas porecla.
    NEXT:...

13. #73 SP
    Member ineedmoney93's Avatar

14. #74 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ops, n-am vazut... probabil si pentru ca ultimul post e din 2009 . Asta e, ori se inchide threadul asta, ori putem continua aici, nu cred ca e mare paguba

15. #75 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Asta e numele meu . Dupa ce am avut primul contact cu internet-ul, nu reuseam sa imi pun un nick pe care sa-l pastrez ( ma tot razgandeam), asa ca am folosit numele meu ( Paun Stefan -> PaunStefan -> paunstefan ).

16. #76 SP
    Junior Member master_raresh's Avatar
    hmmmmm....why did I Chose it......Acum vreo 10 ani cand miam facut primul cont de messenger...

17. #77 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...un taran care incearca sa gandeasca!(Eu)

18. #78 SP
    Member antifacat's Avatar
    pentru ca ma pot numi un Anti-Fa - Anti-hate Wiki si imi plac pisicile

19. #79 SP
    Imi place adrenalina
    Si imi mai place si......*drums playing*
    .........MARACIUCA!

20. #80 SP
    Ω Pira's Avatar
    Piranha (din real-life, porecla primita pe la 10 ani la bloc), intre timp devenita Pira (probabil ca la noi in ardeal e prea multa lene).
    Simply me...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast