Semnificatie ? Nici una, cu numele asta m-am nascut.![]()
Uziwood, hunter-ul lui Locke din reviewul de WoW din revista Level, pe vremea aia eram mic si aveam nevoie de un nick, mai folosisem inainte Mentoru si DarkStar, dar mi-a ramas Uziwood. Mai folosesc si Alex dar e prea comun si uneori ma deranjeaza ca sunt confundat cu alte persoane.
Rockstar
hmm, imi place mult melodia Rockstar by Nickelback + ca imi pare destul de original (lasand la o parte firma Rockstar*)
Am telefon Sony ericsson w810 i walkman.si cand mi-am creat accountul pe un tracker acum 2 ani am privit telefonul si mi-a venit ideea de walkman.si asa am ramas peste tot
aaa, mkay, a fost o vreme cind mergeam cu IQz3r0 pentru ca mi-am dorit sa ma ridic deasupra nickului si lumea sa ma cunoasca dupa ceea ce debitez sau scriu, nu dupa ceea ce reflecta nickul meu. am reusit asta, zic eu, moment in care am simtit ca e nevoie de o schimbare. intimplator, in perioada respectiva am inceput sa fiu cenzurat pe 'alalalt' (nu dau nume aici) si atunci mi-am spus ca e cazul sa intorc foia. the best defense is offense, deci am devenit ostil, ceea ce sunt si azi. sunt ostil, incomod si provoc lumea din jurul meu, insa cred ca numai asa voi reusi sa ii trezesc si pe altii la realitate, sa ii determin sa isi foloseasca materia cenusie sau sa le distrug prejudecatile. crezul meu e ca progresul sta in conflict, asa ca de ce sa nu il provoc eu? daca altii cred in armonie, intelegere, world peace, etc, eu cred ca fiecare om e diferit, ca fiecare trebuie sa se ridice deasupra conditiei de oaie, membra cu drepturi depline a societatii de consum, si ca fiecare trebuie sa invete sa aiba propria opinie la care e indreptatit(a) indiferent de context si de ceea ce cred ceilalti. so, h0stile 43v3r!
PS 0 din h0stile este o reminiscenta a vechiului nick![]()
Asta-i o parte.
SiCKtertainment on deviantART
"sekhemet" are legatura cu zeita sekhmet care este zeitza razbunarii in egiptul antic
sekhmet este varianta feminina a numelui
Dunno=Nu stiu
L-am intrebat pe un prieten ce trupa de rock asculta si mi-a zis Dunno, lol credeam ca-i o formatie![]()
Raskolnikov - personaj principal al romanului "Crima si Pedeapsa" de Fiodor Dostoievski.
pai jucam counter strike inainte si imi trebuia un nick ,ma gandesc eu ..vad dictionarul de engleza langa mine il deschid si vad venom ...gata asta a fost . Dupa aceea a devenit vnM si dupa venomelNu e de la spider-man
![]()
Bookmarks