reply?
nu stiu ce sa scriu
Ahoy! Ce as putea sa spun despre mine ? [...] mai joc un joc, mai vad un film , mai colectionez un comic, o figurina, o surpriza turbo ,mai trec pe la sala (nu doar pentru selfies ) ; si nu neaparat in ordinea asta . Din 2002, astept Detox a lui Dre.....
A trecut ceva timp de când m-am prezentat ultima dată într-o comunitate online. Obișnuiam să fiu teribil de activ pe forumuri între anii 2008-2013, cream diverse pagini web și conținut fanmade. Fun times.
Ce-mi place acum, în linii mari:
- Pe partea de jocuri, printre favorite se numără Red Dead Redemption 2, seria Mass Effect, Dishonored, Bioshock și The Witcher.
- Muzică (Rock, Metal, Power Metal, Indie, Alternative, Blues, Jazz, Folk, Country, merge orice. Aș aprecia ceva recomandări.)
- Filme / Seriale (Breaking Bad, Better Call Saul, Mr. Robot, The Good Place, primele sezoane din Doctor Who, The Americans)
M-am înregistrat pe forum cu mult înainte să-mi cumpăr o consolă - între timp am terminat cam toate jocurile PS exclusive și jonglez între PC gaming și console. Nice to meet you all!
Buna ziua,
Ma bucur sa va cunosc. Nu sunt un gamer infocat, nu am fost niciodata, dar mi-au placut jocurile
Am fost pot sa zic aproape de zona asta toata viata, cat mi-au permis vremurile.
Primul calculator un HC-91 chiar in anul 1991, un PC Pentium 166 MMX prin anii 98...acum am imbranit si nu mai tin la ultimele tehnologii
Am descoperit de curant consola originala Gameboy si as vrea sa experimentez un pic.
O zi frumoasa
Stefan
Salut,
Ma numesc Viorel Danciu si incerc sa repar consola PS4 Slim a fiului mei care are BLOD dintr-o data fara nici-un avertisment.
Numele meu este Daniel, am 21 de ani, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS4 Pro.
Salut,
Am contul de foarte mult timp.
Il folosesc pentru a achizitiona jocuri de PS.
O seara buna,
Va saluta un gamer parlit!
Joc cand apuc si cand ma lasa viata.
Nu am un gen preferat, imi place sa le incerc pe toate.
Sa aveti o zi excelenta!
Salutare!
Ma numesc Teo. M-am alaturat comunitatii pentru a fi la curent cu informatii despre jocurile ce urmeaza sa apara.
Salutare , ma numesc Ovidiu, 25 de ani și mare împătimit al jocurilor video bine făcute
Bookmarks