Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 2 of 25 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 489

Thread: Propuneri.. again :)

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    Salut MonkY am si eu o propunere ,nu ar fi bine daca ati face si aria GSM pentru telefoane , deoarece la Diverse e prea mare haos. mersi
    Salut, arie GSM avem separat: GSM - Console Games Forum.
    Presupun ca vroiai sa spui arie separata pe Vanzari... cred ca ar merge creata o arie separata de Electronice... stai sa vedem daca trecem hopul cu site-ul. Daca nu, n-are rost

2. #22 SP
    Member octav's Avatar
    salut. monky, nu exista posibilitatea banarii dupa un thread?

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    salut. monky, nu exista posibilitatea banarii dupa un thread?
    Nu, nu avem asa ceva. La noi, ori te porti frumos cu toti consolistii/forumistii, ori...

4. #24 SP
    Member octav's Avatar
    scuze ca sunt insistent, dar nu s-ar putea face aceasta banare doar pentru threadurile cluburilor steaua si dinamo?

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    scuze ca sunt insistent, dar nu s-ar putea face aceasta banare doar pentru threadurile cluburilor steaua si dinamo?
    Cred ca acolo ar fi frumos o inchidere a threadurilor complet

6. #26 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Monky , u little devil ... atat ti-ar trebui , sa ne inchizi thread-ul unde ne mandrim cu Cea mai titrata echipa din Romania

7. #27 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Pai eu vad ca vorbiti mai mult de Dinamo acolo,nu de Steaua...

8. #28 SP
    Member octav's Avatar
    uita-te tu atent....poate vorbesc khan si mika mai mult de dinamo

9. #29 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Pai da,dar voi le sariti in cap,nu mai bine ii ignorati ?

10. #30 SP
    Member Cata25's Avatar
    De ce nu putem pune imagini �n semnătură? Le-am putea găzdui pe alt site, ca să nu umplem hardul de la server și ar putea fi pusă default opțiunea de a nu afișa aceste semnături, dacă X are net slab. Sau e pentru că astfel s-ar folosi mai multă bandă?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns

LE: Ah, scuze, am găsit acum threadul celălalt.
    Dacă voi nu vreți... eu vreu.
    Bănuiesc că cine vrea poate să-și facă o imagine, să o publice pe un site, și să dea link spre ea.

11. #31 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...și eu, și eu!

Iar cui nu-i place...există opțiune de ascundere a semnăturilor. Gata, toată lumea fericită

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu sa existe optiune de "ascundere a semnaturilor"... Poti sa fii mai specific ?

Cat despre cum arata un forum cu imagini in semnatura... vai... Va rog sa vizitati cateva forumuri care au asa ceva, dupa care sa-mi spuneti pe o scala de la 1 la 10 cat de usor ati citit posturile respective. Eu la majoritatea dau nota 1 sau 2 cu indulgenta. Arata de obicei ca niste pomi de Craciun. Nu e vorba aici de spatiu pe server sau faptul ca dureaza mai mult incarcarea unei pagini... cat despre gusturile userilor cu acele semnaturi. Unele sunt imbecile, altele mult prea kiddie, altele prea obsecene, and so on. Yak.

13. #33 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu stiu sa existe optiune de "ascundere a semnaturilor"... Poti sa fii mai specific ?
    ...semnătură, avatar, imagini.

Am testat și merge
    Attached Images Attached Images signature22.jpg

14. #34 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nici mie nu imi plac forumurile unde se pot pune imagini in semnatura. lumea de obicei abuzeaza si devine fff greu de urmarit un topic.

15. #35 SP
    Member tsuby's Avatar
    Uhm,nu stiu sigur daca a fost facut sau nu,dar ar merge un promo-banner pe care sa-l ia userii si sa faca reclame pe forumurile/siteurile/blogurile pe care le au/le frecventeaza.De obicei ajuta,dar nu stiu cati gameri hardcore gasiti.
    Ma rog asta a fost o idee.Eu imi imaginez cum ar trebui sa arate ...

Anyhow,sustin ideea cu semnaturi. Mi se pare ca sunt coduri pentru size-restraints. Pe multe forumuri se dau warnuri,daca e ceva obscen sau rasist sau chestii de genu.O imagine acolo,plus un scris ceva si toata lumea e multumita.Cu ce te supara? trebuie sa dai cu 4 cm mai mult scroll down...

Poate un wallpaper cu sigla CG? ...(nu stiu de ce dar eu tin minte ca am vazut pe undeva ... sau am visat? chiar nu mai tin minte si de-asta zic)

Cheers

16. #36 SP
    Locatia fiecarui user sub numarul de post-uri ... E necesara , mai ales pe aria de Bazar ...

17. #37 SP
    Postez aici:

...erm, nu se poate implementa din nou - Location - (sub avatar)?

18. #38 SP
    erm uita-te mai sus , si eu am zis acelasi lucru ...

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    erm uita-te mai sus , si eu am zis acelasi lucru ...
    Ronan

20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca o sa va uitati cam ce au majoritatea trecut la Location, nu cred ca o sa va mai doriti. Mai peste tot la Location vad asa:
    "In neant"
    "Dupa linia orizontului"
    "Here"
    etc...
    Sunteti siguri ca ajuta pt. Bazar ?

+ Reply to Thread
Page 2 of 25 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast