+ Reply to Thread
Page 72 of 78 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 1548

Thread: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !

  1. #1421 SP
    Member party_man's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Tin să-i mulțumes lui party_man pentru calificativul negativ pe care mi l-a acordat!

    A spus că vrea un joculeț de la mine, s-a târguit să îl las la 50 lei și am zis că o să îl trimit dacă face plata în avans. A zis că nu are timp să o facă în aceeași zi, dar m-a rugat să trimit jocul urmând să depună bănuții după. Seara a venit cineva la mine să cumpere o consolă PS4 și a ținut să îi dau și jocul care era promis lui party_man. (în anunțul de pe olx se vindea PS4-ul la pachet cu COD AW)

    L-am anunțat seara că anulăm tranzacția.

    Mă gândeam că un om care se apropie de 50 de ani e mai înțelegător. Îl înțelegeam dacă îmi plătea jocul și dispăream, dacă îi trimiteam o cărămidă în colet.

    Eu dacă dădeam calificative negative de câte ori mi s-au anulat tranzacții, uneori achitate deja, probabil că aveam mai multe calificative negative acordate decât pozitie. În fine, să zicem că e vina mea și mi-o asum.

    Nu mă aștept să mi se anuleze feedback-ul, dar am zis să vă prezint situația.
    Sunt satul de acest tip de tranzactii anulate dupa bunul plac, cuvantul e cuvant, punct. N-ai avut niciun anunt pe nicaieri, era mirare mare sa nu ai acel anunt si aici mai ales ca e vorba de un site dedicat. Daca aveai anunt cum spui cu ps4 si cod aw nici nu intram. Pentru binevoitorii care sustin asemenea practici, i-as ruga sa nu se mai tanguie cand rateaza vreo superoferta de 10 lei jocul de ps4 si dupa aia sa ma blameze ca dau negative pentru cuvant nerespectat.

  2. #1422 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Nu vreau să mă cert cu nimeni, o să rog un moderator să lămurească situația.

  3. #1423 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu ma leg de situatia de aici, dar din punctul meu de vedere, cuvantul e cuvant. Eu personal am renuntat la 300 euro cand am vandut masina, doar pentru ca i-am promis-o cuiva care a venit din alt oras pentru ea, desi cine-mi oferea mai mult cu 300 euro venea pe loc sa o ia si nu mai pierdeam inca o zi asteptand persoana cealalta.

    Dar deh...cuvantul este cuvant.

  4. #1424 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Calificativul negativ implica mai mult decat un cuvant incalcat. Pentru viitoarele lui tranzactii acel negativ il va costa. Si nimeni nu va stii ca are negativ ca sa razgandit. Eu personal m-as gandi ca a tras teapa. Un neutru cu o mica descriere a situatiei mi se pare mai corect. Parerea mea.

  5. #1425 SP
    Banned Templier's Avatar
    ^ subscriu.
    si eu consider ca un TR neutru ar fi fost mult mai indreptatit, asta daca tinea musai. ce a facut party_man este prea aspru. in situatia asta la tzepe merge si ii da una in gura aluia.

  6. #1426 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Am modificat rating-ul in neutru, conform: http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ - IIa -3
    • Rating Pozitiv: este acordat in cazul in care persoana care a luat parte la tranzactie este multumita.
    • Rating Neutru: este acordat pentru a semnala o nemultumire (de exemplu nu s-a finalizat tranzactia sau nu s-a respectat rezervarea unui produs).
    • Rating Negativ: este acordat doar daca tranzactia s-a finalizat! Ratingul negativ se acorda pentru produse defecte sau care nu corespund descrierii vanzatorului.

    Tot conform regulamentului, party_man a primit warning pentru acordarea rating-ului negativ, daca se mai repeta acesta se va transforma in infractiune.

    Acestea fiind spuse nici eu nu sunt de acord cu situatiile in care se da cuvantul pentru o tranzactie si aceasta nu se respecta, dar trebuie sa aplic regulamentul acestui forum! Si eu am pierdut oferte mai bune pe parcurs, din punct de vedere al vanzatorului si al cumparatoruluii, dar mi-am respectat promisiunile.

  7. #1427 SP
    Member party_man's Avatar
    Chiar nu va inteleg, pe cei ce sustineti neutru, ati alergat prin trafic cumva vreo unul sa ajungeti la timp sa nu cumva sa inchida banca si cand ajungeti acolo si deschideti mesajul ce contine contul celui caruia trebuie sa-i trimiteti banii, gasesti mesajul cu anularea tranzactiei? Cum v-ati fi simtit? Mai ales ca e vorba de 2 persoane in 2 zile, mi s-a intamplat de prea multe ori, unul dintre ei, userul payperview, a raspuns cu aceeasi moneda, ratingul avand explicatia ca sunt dus cu pluta. Am pierdut timp si bani ca sa pot depune bani in avans in ambele cazuri si raspunsurile sunt departe de a fi de bun simt... si pentru ce, 5 lei in plus? Cam la asta se reduce cuvantul unor membrii plangaciosi de ratingurile primite. Prin neutru se incurajeaza acest tip de comportament, cum zicea cineva mai plastic jocul la mai multe capete...Am semnalat aici cazuri mai grave patite si tot am fost apostrofat de vinovati(primit consola defecta) si nu am dat negativ(am primit banii inapoi), insa in ultima vreme, acest tip de tranzactii anulate, m-au facut sa nu mai suport, repet au fost 2 tranzactii in 2 zile consecutive, uneori se mai umple si paharul...faptul ca unii nu se tin de cuvant e echivalent cu teapa pentru mine, mai ales ca am si alergat sa fac platile in avans...oricum vad ca in continuare cuvantul nu valoreaza pentru unii nimic.

  8. #1428 SP
    Banned Templier's Avatar
    party_man ceea ce spui tu este neplacut dar nu e cazul de TR negativ, este neseriozitate dar atat. una este sa iti trimita ceva nefunctional si alta este sa se razgandeasca.
    inteleg ca ti s-a umplut paharul dar nu trebuie sa pedepsesti automat

  9. #1429 SP
    Member party_man's Avatar
    Nu am citit acele prevederi ale regulamentului si am dat 2 ratinguri negative pentru acelasi tip de tranzactii anulate, prin urmare solicit stergerea negativului primit de la userul payperview si sanctionarea mea pentru incalcarea repetata a regulamentului.

  10. #1430 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Verific acum si revin cu un raspuns. Daca poti sa ne explici exact ce s-a intamplat ar fi perfect.
    EDIT: intre timp am trimis si un mesaj catre payperview sa ne explice si el.

  11. #1431 SP
    Member party_man's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Verific acum si revin cu un raspuns. Daca poti sa ne explici exact ce s-a intamplat ar fi perfect.
    Am avut o intelegere cu userul payperview pentru a-mi trimite niste jocuri de PS4, la fel ca in cazul precedent in timp ce ma aflam pe drum spre banca am primit mesaj ca tranzactia se anuleaza. Asta e topicul. Topicul userului Alexandru e aici.

  12. #1432 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Atata timp cat o persoana nu plateste in avans,nu se deplaseaza la o intalnire,nu vad de ce ar da negativ.E produsul meu si eu consider care este cea mai buna oferta,sau poate ma razgandesc si nu l mai vand.

  13. #1433 SP
    Banned Templier's Avatar
    Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata iar in spiritul asta nu cred ca ar trebuii sa isi mai ia o infractiune party_man

  14. #1434 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Am vorbit cu party man vineri sa i trimit niste jocuri prin posta.Jocurile urma sa le trimit luni probabil.
    Peste jumatate de ora am primit o oferta cu ce cautam eu la schimb aici in bucuresti.I am trimis mesaj lui party man ca imi cer scuze, dar n o sa mai pot sa i trimit jocurile.
    El a zis ca imi da negativ ca sunt neserios, etc.
    Nu stiu de ce as merita negativ sau neutru, atata timp cat eu caut ceva la schimb, e normal sa aleg ce ma avantajeaza.
    Si mie mi s a intamplat de multe ori sa se razgandeasca vanzatorul, si n am dat nici un fel de rating.
    Oameni buni, se gasesc jocuri pe toate drumurile.Nu cred ca merita atata tam-tam o situatie ca asta, dar unii exagereaza maxim.

  15. #1435 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Bun, am citit si eu toata discutia avuta cu el, payperview o sa primeasca infractiune pentru neseriozitate (mai ales ca a fost facut cu rea intentie) si o sa ii ramana rating-ul neutru. In cazul tau rating-ul o sa fie sters si se va adauga infractiune pentru nerespectarea regulamentului. Pentru cealalta ai primit deja si fiind facute exact in acelasi timp nu o voi dubla.

    Masurile administrative se vor lua in cursul zilei de azi pentru ai da o sansa si lui payperview de a spune cateva cuvinte.

    (decizia este finala, nu va fi afectata de explicatiile niciunuia)

  16. #1436 SP
    Banned Templier's Avatar
    daca si tie ti s-a intamplat asta nu inseamna ca e bine sau normal! hai sa mai promovam si lucrurile corecte, daca iti dai cuvantul il si respecti.

  17. #1437 SP
    Member party_man's Avatar
    Tin sa multumesc pentru aplicarea literei regulamentului(faptul ca nu cunosti legea, nu te absolva), ma supun, desi nu-mi convine... mai am o intrebare care ma macina putin, ca tot s-a discutat pe acest subiect, cum e tratata neridicarea coletului?

  18. #1438 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Oee, ce inseamna ca am facut cu rea intentie?Tu ai citit ce am scris?

  19. #1439 SP
    Banned Templier's Avatar
    eu zic ca merita TR - pt ca poti sa pierzi bani din transport

  20. #1440 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    @PayPerView am citit ce ai scris, inclusiv mesajele trimise catre party_man si ce a fost scris in rating-ul acordat.

    @party_man este intradevar o zona mai gri... Teoretic intra la neutru deoarece este vorba de o tranzactie neincheiata. Desi in acest caz, ca si in cel cu deplasarea in acelasi oras, un user a pierdut si timp si bani. Dar daca un user nu respecta a doua oara o promisiune/neridicare/rezervare, atunci el va intra pe recidiva si va primi ban.

+ Reply to Thread
Page 72 of 78 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts