Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 437

Thread: ConsoleGames.ro - Gears of War 2 Championship

1. #41 SP
    Member Bokolino's Avatar
    din cunostintele mele "vaste" in photoshop a iesit asta :
    Attached Images Attached Images 5531.jpg

2. #42 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    as vrea sa intru si eu, tocmai mi-am luat gears 2 de cateva zile si daca se poate sunt disponibilsa joc si eu...

3. #43 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    ma bag si eu dar sa fie pana in 24 concursul ca imi expira LIVE-ul...

4. #44 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by sebah_fit View Post
    as vrea sa intru si eu, tocmai mi-am luat gears 2 de cateva zile si daca se poate sunt disponibilsa joc si eu...
    Pai si cine te opreste, spune care este componenta echipei tale, mai citeste odata primul post si inscrie-te.

Quote Originally Posted by teodor15 View Post
    ma bag si eu dar sa fie pana in 24 concursul ca imi expira LIVE-ul...
    Da, si dupa 24 nu il mai poti reinnoi. Vezi ca o sa te consultam in privinta zilelor si orelor de concurs, sa fie in regula cu tine, adica sa pice cand poti tu sa joci. Sheesh.

5. #45 SP
    poi si unde trebuie ca sa intru sa ma pot inscrie...ca nu stiu...help pls

6. #46 SP
    Quote Originally Posted by sebah_fit View Post
    poi si unde trebuie ca sa intru sa ma pot inscrie...ca nu stiu...help pls
    Postezi aici: sunt cutarescu, gamertag-ul meu este asta, joc in echipa cu xulescu, gamertag-ul lui este asta.

7. #47 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Postezi aici: sunt cutarescu, gamertag-ul meu este asta, joc in echipa cu xulescu, gamertag-ul lui este asta.
    Imi pot alege pe cine vreau in echipa???
    PS: Nu pot juca intre intervalele 7-15 ,pentru ca abia pe 15 imi vine cardul

8. #48 SP
    Quote Originally Posted by yoshimitsu View Post
    Imi pot alege pe cine vreau in echipa???
    PS: Nu pot juca intre intervalele 7-15 ,pentru ca abia pe 15 imi vine cardul
    Mai, ce-i asa greu. Este concurs pe echipe de cate doi, repet pe echipe. Deci inscrierile se vor face pe echipe. Poti sa joci cu cine vrei tu, atat timp cat ne precizezi si noua componenta echipei.
    In primul post vezi cine s-a inscris deja.

9. #49 SP
    Member Zaktan's Avatar
    As vrea sa fac echipa cu Monky
    PS: Doar daca vrea.

10. #50 SP
    Se pare ca nu ne intelegem, vorbeste cu cine vrei tu, cand v-ati hotarat, postati aici componenta echipei. Nu este thread de matrimoniale.

11. #51 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Se pare ca nu ne intelegem, vorbeste cu cine vrei tu, cand v-ati ,hotarat postati aici componenta echipei. Nu este thread de matrimoniale.
    Aha,ok acum am inteles

12. #52 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @yoshimitsu... poate anul asta, ca abia a inceput, te hotarasti si tu daca participi sau nu... o pagina in urma scrii ca participi, primul post de pe aceasta pagina este al tau si scrii ca nu participi, acum scrii ca vrei sa participi si ca ai dori sa faci echipa cu Monky... peste cateva zile scrii iar ca te retragi? nu te supara ca iti spun dar... in puii mei... joci bambilici cu noi? reciteste te rog ce scrie cu ROSU in primul post

13. #53 SP
    eu nu am un coleg de echipa trebuie sa caut... oricum,acum incepe scoala si ma rezolv eu...

14. #54 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    @yoshimitsu... poate anul asta, ca abia a inceput, te hotarasti si tu daca participi sau nu... o pagina in urma scrii ca participi, primul post de pe aceasta pagina este al tau si scrii ca nu participi, acum scrii ca vrei sa participi si ca ai dori sa faci echipa cu Monky... peste cateva zile scrii iar ca te retragi? nu te supara ca iti spun dar... in puii mei... joci bambilici cu noi? reciteste te rog ce scrie cu ROSU in primul post
    Eu mai am doar 2 zile Live,si sunt cam disperat
    Am citit ce scrie in primul post.

15. #55 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    RonanN1

16. #56 SP
    Member I condoe I's Avatar
    Quote Originally Posted by yoshimitsu View Post
    Eu mai am doar 2 zile Live,si sunt cam disperat
    Am citit ce scrie in primul post.
    Parerea mea e ca ne oferi prea multe detalii din "viata ta personala", iar pe threadul asta nu cred ca este nimeni interesat. Daca vrei live! se poate cumpara, daca n-ai wingman...spectate! Cat despre GOW, se pare ca habar n-ai cu ce se mananca (GoW1 - 10G/GoW2 - 30G) si totusi faci 100 de posturi pe aici - inutil.

17. #57 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Domnilor imi pare rau sa va zic dar eu ma retrag din motive tehnice cu consola. RROD si Wrong DVD Firmware din 2 console. Bani sa iau alta nu am. Imi pare foarte rau. Dark Matinee va juca cu altcineva. Multumesc

18. #58 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Of of... Sacaluka... hai ca vorbim cu Donely poate ti-o rezolva de urgenta. Sorry, ce sa zic...

Legat de cei fara teammates, eu zic sa facem un thread separat si sa ne "amestecam" prin tragere la sorti or something. Nu de alta, dar toti vor sa joace cu cel mai bun (aka MonkY the locust master ).

19. #59 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    am vorbit deja cu donely. nu se mai poate face nimic. asta este

20. #60 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Imi pare rau, Sacaluka, erati echipa mea preferata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast