Rezultatele etapei a IV-a, clasamentul general si meciurile etapei a V-a:
LE: Am uitat sa postez cine hosteaza meciurile din etapa a V-a:
Meciul 1: Shtan
Meciul 2: Alfamonk
Meciul 3: ShpioOn
Meciul 4: Momitze
Meciul 5: Abymix
Dragi prienteni, va anunt ca din motive personale, ma voi retrage din concurs, si chiar de pe XBL, pe o perioada nedeterminata. Imi cer scuze tuturor pentru dificultatile pe care le voi produce in desfasurarea tournamentului. Sper ca organizatorii sa-i permita lui Shtan sa-si aleaga alt wing.
Bafta tuturor!
Mah Shtana, "babula" nu o sa joace. Dar promit ca o sa-l chem pe HECTOR sa joace cu tine![]()
Credeam ca stie mah de HECTOREu zic ca trebuie initiat !
Shtane o sa incerc sa-l prezint intr-un cadru restrans![]()
Cu parere de rau va anuntam ca acest campionat este suspendat. Multumesc celor care "au tinut cont" de ce am scris cu rosu in primul post si "au ramas" in concurs pana la final. Felicitarile mele merg catre ei.
Cred si eu. Au fost ceva nereguli. As avea rugamintea Mo sa detaliezi daca se poate. Thx!
Detaliat: Am rugat in primul post ca cei inscrisi SA RAMANA PANA LA FINAL. Probabil ca de obicei in Romania, culoarea rosie este ignorata. Nu stiu, posibil ca au crezut ca acest concurs este o gluma si tot asa au si tratat. Hai ca jucam putin apoi ne retragem si ne bagam picioarele in ea de organizare. Nici nu a inceput bine si a trebuit sa refacem tot. S-a mai mers putin, iar trebuie refacut tot. Refacem acum tot si ne trezim spre final ca iar trebuie sa refacem.
By Spike in forum Sony PlayStation 3
By GreyhounD in forum Hot Story
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks