Mo, eu propun ca sa facem toti un efort... si sa jucam x etape in aceeasi zi, astfel incat sa-l terminam mai repede ! Eu cu florynd vom da tot ce putem ca sa-i exterminam cat mai repede (5-10 minute per game usually)![]()
Mo, eu propun ca sa facem toti un efort... si sa jucam x etape in aceeasi zi, astfel incat sa-l terminam mai repede ! Eu cu florynd vom da tot ce putem ca sa-i exterminam cat mai repede (5-10 minute per game usually)![]()
Ar fi o idee excelenta, sa jucam toate meciurile intr-o seara, sau doua. Mai avem 4-5 meciuri de echipa, si ar fi pacat, mai ales daca tot am inceput ceva... Sau asteptam sa-si gaseasca coechipier Shtan...
...oki
Nu vreau să mă �nțelegeți greșit sau ceva...nu vreau să aud faze de genu că - cine ești tu de impui reguli - , etc. Nu impun nimic, doar vreau să citiți și evetual să folosiți/aplicați ce-am propus.
Propun un sistem de reguli (reguli de bun simț) apoi de competiție. Este regulament standard ce se aplică la orice campionat eSport on-line (că e 4 fun, că e cu premii �n valoare xyz$+, etc).
...hmmm (regulamentul propus este ăsta) e foarte bun!
Evident că nu trebuie folosit tot ce scrie acolo...doar punctele forte (ca să zic așa). Am selectat c�teva puncte...le pun mai jos, (care cred eu că-au dus la suspendarea acestui campionat). - lipsa lor -
Wildcard-urile
Zilele si orele oficiale de concurs sunt stabilite de catre organizatori si nu pot fi schimbate de catre echipele participante decat in situatiile exceptionale.Meciurile NU se pot devansa, toate echipele sunt obligate sa isi desfasoare meciurile la data si ora stabilita in program.O echipa poate amana un meci in PGL doar de trei ori pe parcursul unui sezon. In cazul in care o echipa foloseste un wildcard impotriva unei echipe care a fost declarata defuncta pe parcursul sezonului, sau a fost exclusa, acesta se va anula.In cazul in care o echipa nu poate desfasura un meci oficial in PGL la data si ora stabilite de catre PGL, iar aceasta echipa si-a folosit anterior privilegiul enuntat in Art. 11.3., echipa respectiva va pierde meciul la scorul general de 30-0.ForfeitWildcard-urile se pot da cu minim 24 de ore inaintea disputarii meciului. Exceptii de la aceasta regula pot fi facute cu maxim 1 ora inainte doar in cazul in care motivul este de o importanta maxima.
In cazul in care o echipa nu se prezinta la meciul din cadrul PGL la data si ora fixate de catre PGL si nu informeaza in prealabil supervizorul diviziei din care face parte asupra faptului ca doreste sa-si foloseasca privilegiul enuntat la Art. 11.3., echipa in culpa va pierde meciul la scorul general de 30-0....astea le cred de maximă importanță. Mai sunt și altele (citiți link-ul atașat că merită).In cazul in care o echipa si-a folosit privilegiul enuntat la Art. 11.2 la un meci din cadrul PGL si nu se prezinta la data si ora fixate de acordul intre cele doua echipe, atunci echipa in culpa pierde meciul la scorul general de 30-0.
Campionatul de Gears of War 2 a mers pe �ncredere și pe cuv�ntul omului (ca să zic așa). Nu vorbesc �n numele organizatorilor dar cred că așa a fost...
...ei bine �ntr-o competiție nu există așa ceva. Trebuie format un regulament (care să sufere mici modificări pe aprcurs...) care trebuie aplicat!
Ăla nu poate...că hai să jucam m�ine, că hai să jucam mai t�rziu...că n-am timp acum... - nu frate, nu există așa ceva.
Te-ai �nscris - joci! - și de mori l�ngă controller.
Ai �nceput meciul - joci! - n-ai prieteni, n-ai familie, n-ai timp de telefoane și alte prostii. Ești tu și wingman-ul tău. - c�t durează? 15 minute (maxim).
Am simțit nevoia să scriu acest reply...
...sper că n-am supărat pe nimeni (așa-s eu mai extremist) și sper că...nu știu...sper ca să fie aplicate unele pasaje din regulament că e păcat de gameri).
***later edit***
...și se miră lumea că: noi de ce n-avem așa ceva...cum au străinii? - etc.
Păi avem...doar că trebuie prețuite!
Este corect ce scrii tu, dar am spus sa nu fim asa drastici. Se pare ca nu ne-am invatat minte de la Concursul de Forza 2.
Monky, cu tot respectul man, noi avem un meci restant cu voi de vreo 3 saptamani. Nici macar nu v-ati ostenit sa imi dati reply la friend request. No offence.
cu tot respectul pentru cele afirmate mai sus. Desi iti impui si spui ca nimeni si nimic nu mai poate sta in calea campionatului respectiv, ok ti-ai luat angajamentul ca il duci pana la capat... Uite ca apar situatii neprevezute, pe plan personal care nu suporta delay. Pur si simplu apare ceva si nu mai poti fi online la ora respectiva. Uite ca exista si apar situatii neprevazute. Asta este. Nu vad ceva foarte grav in chestia asta atat timp cat se rezolva intre echipe meciul respectiv si totusi se joaca. Ca m-am retras ca prostul si nu mai vreau sa joc asta e cu totul alta poveste. Asta e de neiertat, corect. Dar situatii neprevazute pot aparea, no offence.
Uite ca poate mi-as fi dorit sa mor langa controller, dar totusi in viata de zi cu zi apar chestii care, fie si ironic, sunt mult mai importante decat sa stau sa ma impusc cu unii online, fie el si campionatu' ma-si. Ronan nu ma intelege gresit, din ce vad eu si am citit de altfel, tu te joci foarte foarte mult. Poate nu ai obligatii & s**t, e viata ta si tot respectul pentru tine ca te vad gamer inrait. Foarte inrait.
Sper sa nu ma intelegeti gresit, insa va spun cateva chestii legate de campionatul asta: m-am certat cu prieteni ca de ce nu ies cu ei, le-am explicat de ce, prea putin important ca au inteles sau nu. Este o chestie doar a mea. Am trecut peste prietena mea, ca am campionat de GoW si ca vine din an in paste acasa si ca vrea sa fiu cu ea in weekend. Neimportant. Am trecut peste parinti care ma sunau ca sa ma intrebe ce mai fac,daca sunt bine..nu le-am raspuns ca ma luptam cu voi online. Ei nu inteleg. Si nu vor intelege niciodata. Toti astia. Prietena, prieteni, familie. Am trecut peste toti pentru un simplu joc, un simplu campionat. De ce? Pentru ca imi place si pentru ca este pasiunea mea. punct.
salut, imi pare rau ca a ramas shtan fara coechipier , am discutat cu shtan si este de acord sa facem echipa inpreuna, mi s-ar parea corect daca a-ti fi de acord sa luam meciurile de la inceput, daca nu se poate 'asta e ' dar ar fi fairplay din partea voastra . as aprecia chestia asta din partea echipelor care au jucat deja cu shtan si condoe.mersi
Perfect de acord. Se poate sa nu poti chiar la ora aia, sau sa se intample ceva neprevazut intre timp. De ex. mie mi-a rasturnat cainele consola si mi-a facut discul praf la 2 ore de meciul cu MonkY. Am facut pe dracu in patru, si mi-am luat alt joc, cat am putut de repede. Nu vreau sa vorbesc despre cum am convins-o pe nevasta-mea ca 370 RON nu sunt bani aruncati degeaba!
Nu sunt de acord cu regulamentul restrictiv propus de Ronan , insa as vrea ca cei care au promis ceva la inceputul concursului sa se tina de cuvant, macar din respect pentru ceilalti participanti.
Pentru campionatul asta:
- Mi-am cumparat de 2 ori GOW1
- Am plecat de la ziua celei mai bune prietene ale mele chiar dupa ce a fost ceruta in casatorie, ca sa fug pana acasa, sa joc meciul si sa ma intorc la party.
- A trebuit sa suport ironiile prietenilor mei si familiei mele care aflau de la nevasta-mea ca eu ma ocupam cu campionate de gaming!Incercati sa explicati despre ce e vorba cuiva care nu are nici in clin nici in maneca cu jocurile, si veti intelege!
Capac peste pupaza, imaginati-va cum reactionau cand le spuneam ca nu am castigat nici un meci!
- Mi-am inchis cainele pe balcon de cateva ori, si plange de mama focului 15 min. ca nu-i dau drumu' inauntru, sa traga de fire!
So please work it out and let's get on with it!![]()
Daca echipele care au jucat cu I condoe I / Shtan, vor sa repete meciurile cu noua echipa (colonelu / Shtan), sunt rugate sa posteze aici.
colonele....daca imi trimiti si mie o sticla daia buna de vin de la tine ....rejucam de cite ori vreti voi....
acum serios....nu e nici o problema....inca 20 de minute de joc nu strica nimanui....
si echipa Greyhound2k7 / I Dj Mo I va rejuca. Propun sa ne luati pe rand astazi ca sa incheiem repede.
ok, mersi pentru amabilitate, noi dupa ora 16 suntem disponibili, momi la oferta asta tre sa-l omori pe halo de citeva ori .
lol
By Spike in forum Sony PlayStation 3
By GreyhounD in forum Hot Story
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks