Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 19 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 366

Thread: Black Friday 2016

1. #141 SP
    Junior Member eyesburner's Avatar
    pacat ca nu avem pe nimeni de pe C.G care sa lucre la Emag sa ne deie si noua gamerilor o veste buna un zvon, o besina sau ceva de genu.
    EDIT:Status nou la Emag

2. #142 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Asta mi se pare o mizerie. Ma duc sa-mi fac o cafea, ca nu mai am sanse sa ma culc la loc dupa ce vad promotiile.
    Este o mizerie.

3. #143 SP
    Member Hazer's Avatar
    Hey, it's ****ing nothing..

4. #144 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Pe aplicație deja am făcut comenzile. It's live

5. #145 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Samsung S7 Edge la emag era 2699 acum 2 sapt, acum e 2899

Cu 200RON mai scump.

6. #146 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Le-a picat site-ul in cateva secunde. Sa vedeti acum ce laude pe ei, ca au avut mai multi vizitatori online decat populatia tarii. Jenant. Atat pot ei...

7. #147 SP
    Member renatoman's Avatar
    la emag e bataie de joc site-ul....

8. #148 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Cat mi-am dorit sa cumpar un TV, urmaresc preturile de 2-3 luni, nimic nou sub soare. Vrajeala ieftina exact ca in fiecare an, nu stiu de ce imi tot fac sperante false. Am zis ca prind si eu un smart de 80 pana in 1.000 lei pentru dormitor, vezi sa nu..

9. #149 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Doar aaa informativ. Aveam puse in fav toate consolele ps4 si un tefal. Am dat refresh la aplicatia mobila de la 7 fara 5 minute pana a intrat live. Am pus produsele in cos in cateva secunde. Am vrut sa finalizez comanda si timp de 10 minute am primit: "ooops a aparut o eroare. Da refresh sa nu pierzi oferta" sau "conexiune de internet slaba" (as if). Dupa vreo 10 minute de dat refresh simultan pe 2 telefoane a disparut consola din stoc.

10. #150 SP

Black Friday 2016

tarani p**** iar au facut-o nimic nu se poate cumpara ca sunt niste tampiti

11. #151 SP
    Member renatoman's Avatar
    pai este vre-o oferta buna la ps4?

12. #152 SP
    Member swenkyk9's Avatar
    Cică au investit milioane de euro si nu merge nimic, culmea ca exact când dai să vezi coșul îți dă eroare si atunci cum rahat să cumperi ceva?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

13. #153 SP
    Admin MonkY's Avatar

Doar atat pot ei...

14. #154 SP
    Member Sherwood's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    Doar aaa informativ. Aveam puse in fav toate consolele ps4 si un tefal. Am dat refresh la aplicatia mobila de la 7 fara 5 minute pana a intrat live. Am pus produsele in cos in cateva secunde. Am vrut sa finalizez comanda si timp de 10 minute am primit: "ooops a aparut o eroare. Da refresh sa nu pierzi oferta" sau "conexiune de internet slaba" (as if). Dupa vreo 10 minute de dat refresh simultan pe 2 telefoane a disparut consola din stoc.
    la fel si la mine

15. #155 SP
    Member b615dub's Avatar
    Mi-am bagat produsele in cos dar nu pot sa dau Finalizare comanda Acum cred ca se duc toate stockurile.

16. #156 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E distractie mare. Eu aveam multe produse in cos, ca am zis ca daca e ceva redus ori ba, cand oi intra, sterg ce nu vreau si gata. N-am nevoie sa ma uit peste oferta, stiu ce imi trebuie. Valoarea totala din cosh era pe la 15000RON, adica 150 mil vechi.

Nimic din ce era in cos nu era redus, dar nimic, insa SSD-ul la 200RON se pare ca era alt model decat alesesem eu, l-am pus in cos si desi aparea doar el acolo, suma totala de plata era peste 15000RON. Am zis hell, e cv eroare.

Am dus comanda pana la capat, nu am platit online, dar nu mi s-au sters produsele din cos si in loc de 199RON comanda, e 153199RON

17. #157 SP
    mio scos din cos placa video si nu ma lasa nici cum sa finalizez comanda printr-o nici o metoda

18. #158 SP
    Member Sherwood's Avatar
    pai e clar....acum e doar pt "vipuri"....pt noi....cand se lumneaza mai bine afara si raman doar ciurucurile.

19. #159 SP
    Member swenkyk9's Avatar
    Îmi place că ei au live update cu oferte noi, în colț în dreapta jos, dar tu nu poti să cumperi nimic.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

20. #160 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    A reusit cineva sa comande? Daca dau click pe trimite comanda ma redirectioneaza catre homepage-ul cu filmuletul enervant

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 19 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast