pacat ca nu avem pe nimeni de pe C.G care sa lucre la Emag sa ne deie si noua gamerilor o veste buna un zvon, o besina sau ceva de genu.
EDIT:Status nou la Emag
pacat ca nu avem pe nimeni de pe C.G care sa lucre la Emag sa ne deie si noua gamerilor o veste buna un zvon, o besina sau ceva de genu.
EDIT:Status nou la Emag
Le-a picat site-ul in cateva secunde. Sa vedeti acum ce laude pe ei, ca au avut mai multi vizitatori online decat populatia tarii. Jenant. Atat pot ei...
Cat mi-am dorit sa cumpar un TV, urmaresc preturile de 2-3 luni, nimic nou sub soare. Vrajeala ieftina exact ca in fiecare an, nu stiu de ce imi tot fac sperante false. Am zis ca prind si eu un smart de 80 pana in 1.000 lei pentru dormitor, vezi sa nu..
Doar aaa informativ. Aveam puse in fav toate consolele ps4 si un tefal. Am dat refresh la aplicatia mobila de la 7 fara 5 minute pana a intrat live. Am pus produsele in cos in cateva secunde. Am vrut sa finalizez comanda si timp de 10 minute am primit: "ooops a aparut o eroare. Da refresh sa nu pierzi oferta" sau "conexiune de internet slaba" (as if). Dupa vreo 10 minute de dat refresh simultan pe 2 telefoane a disparut consola din stoc.
tarani p**** iar au facut-o nimic nu se poate cumpara ca sunt niste tampiti
Cică au investit milioane de euro si nu merge nimic, culmea ca exact când dai să vezi coșul îți dă eroare si atunci cum rahat să cumperi ceva?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Mi-am bagat produsele in cos dar nu pot sa dau Finalizare comandaAcum cred ca se duc toate stockurile.
E distractie mare. Eu aveam multe produse in cos, ca am zis ca daca e ceva redus ori ba, cand oi intra, sterg ce nu vreau si gata. N-am nevoie sa ma uit peste oferta, stiu ce imi trebuie. Valoarea totala din cosh era pe la 15000RON, adica 150 mil vechi.
Nimic din ce era in cos nu era redus, dar nimic, insa SSD-ul la 200RON se pare ca era alt model decat alesesem eu, l-am pus in cos si desi aparea doar el acolo, suma totala de plata era peste 15000RON. Am zis hell, e cv eroare.
Am dus comanda pana la capat, nu am platit online, dar nu mi s-au sters produsele din cos si in loc de 199RON comanda, e 153199RON![]()
mio scos din cos placa video si nu ma lasa nici cum sa finalizez comanda printr-o nici o metoda
pai e clar....acum e doar pt "vipuri"....pt noi....cand se lumneaza mai bine afara si raman doar ciurucurile.
Îmi place că ei au live update cu oferte noi, în colț în dreapta jos, dar tu nu poti să cumperi nimic.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
A reusit cineva sa comande? Daca dau click pe trimite comanda ma redirectioneaza catre homepage-ul cu filmuletul enervant![]()
Bookmarks