Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 26 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 509

Thread: Elden Ring

1. #241 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Doar magii. Inteleg perfect ce zici cand vine vorba de nervi. Jocul e parsiv fara egal. Inamicii dau cu armele prin pereti si per total cum e construit special ca sa mori. Cica sa inveti din asta, cam asa e morala (ca toate jocurile Souls insa asta parca le intrece la marlanie).
    Dupa 50 de ore in Elden Ring trag urmatoarele concluzii:
    - este evolutie a jocurilor Souls, cu o sumedenie de arme si noi tehnici de lupta si tot soiul de inamici.
    - butonul de jump care in sfarsit a aparut si e util
    - faptul ca esti lasat de capul tau sa bajbai pe harta fara nici macar sa ai un pinpoint ceva care sa indice quest-ul principal, consider frustrant. Deja intru pe Youtube sa vad pe unde sa merg si pe cine trebuie sa bat pentru ca am descoperit aproape toata harta si efectiv nu stiu pe unde sa o iau. Cam aiurea asta comparativ cu Bloodborne si vechile Dark Souls.
    Cookbook-ul ala mi se pare "useless". O sumedenie de retete ce am gasit sau am cumparat si pot face 15 feluri de sageti si tot soiul de throwable insa nici acum nu am ceva sa ma pot vindeca de Scarlet Rot. Multe iteme care sincer nu le vad rostul. Asta ca sunt clasa astrologer probabil.
    A fost mult hype pe el facut. Pentru fanii genului, eu inclus, jocul e bun. Pentru ceilalti care nu se omoara cu jocurile souls nu pierd nimic daca nu-l joc. Stick to Horizon Forbidden west and be happy! Trebuie si mult timp la el comparativ cu majoritatea jocurilor. Sa nu mai vorbim daca vrei sa scoti platina pe trofee. Ai de umblat.

Acest comentariu este strict parerea mea. Sunt curios voi cei care il jucati cum il gasiti pana acum?
    legat de rot si de fapt de multe altele, iti mai trebuie cookbooks. si mai e si un spell care vindeca si rot si poison. daca ai rabdare maxima le gasesti, daca nu... nu e un bai daca dai un search dupa cookbookul specific pe google. legat de questul principal... exista acele dare luminoase dinspre sites of grace care te indreapta catre main path. altminteri e aceasi chestie ca in souls games, diferenta vine din faptul ca la alea spatiul era mai redus si erau multe ziduri care sa te tina inchis intr-un semi rail. te mai rataceai prin paduri sau mlastini mai deschise asa, dar mai devreme sau mai tarziu ajungeai la boss si de obicei erau max 1-3 bossi pe zona, 1 principal si 1-2 optionali. bateai principalul, treceai mai departe. acu ai jde bossi, dar stiind din toate materialele promotionale ca ai legacy dungeon (castelele/manors etc) si small dungeons si open field, mie mi-e destul de clar unde trebuie sa ajung. si mai zic si NPCs along the way. nu e ca alte jocuri open world, dar daca ar fi... nu ar mai fi souls like.

eu am alte probleme cu el: sunt bossi si enemies care sunt pur si simplu bull****. nu mai tine de skill in niciun fel. poate vor fi balanced la un mom dat.

sunt putin ofuscat de texture pop ins. nu e acceptabil pe un sistem ca ps5, in conditiile in care mie popinul imi apare la aproape fiecare fast travel la un site of grace in exterior.

a bit pissed off ca in ciuda numarului mare de bossi si enemies f puternici, primesti cantitati infime de rune la cam toti. inteleg ca e ptr balance si ca sa nu devii op prea rpd si sa eviti orice combat encounter prin a fugi. dar totusi.

cred si ca au exagerat putin cu "rapirile". i mean... it's nice from time to time, dar aici se intampla in fiecare sesiune. ok... ai chesturile alea cu smoke in loc de mimics. fine... ma pot feri sau pot risca, fine. mai ai acele portale. ok. dar erau necesare si virginele alea? si asa aduni f greu rune mai ales de pe la level 40-50 in sus ca sa cresti in nivel, mai dai si peste diversi... rapitori.

unele dungeons sau mini bossi sau encounters sunt trase la indigo si nu ofera reward conform cu challenge-ul.

alta chestie: au mai redus din impactul caderilor, dar situatiile in care iei sau nu damage, in care mori sau nu (fir pe cal, fie pe jos) atunci cand sari, cazi de la anumite distante sunt cam inconsistente. uneori sar cu calul cu double jump de la o distanta mai mare si nu mor, si alteori mor de la distante mai mici si eu si calul in full health si fara ca zona de aterizare sa fie out of bounds.

buguri suparatoare nu am intalnit multe, dar unul enervant era ca in anumite boss fights, mobii ma loveau prin fog door sau imi atrageau fantoma sumonata acolo si o omorau in timp ce fantoma mea nu le putea da damage.

inca nu am jucat in co op prelungit cu prieteni. dupa asta si dupa ce voi fi si invadat o sa imi exprim si pozitivele despre joc care sunt mai mult multe decat negativele.

PS: inca o chestie apropos de co op, nu inteleg de ce nu au lasat sa fie folosit steed-ul si in co op. e ca o alta piesa de echipament ptr mine, si mi se pare ca restrictioneaza f mult co opul. de altfel eu cred ca trebuiau sa renunte la limitarea co opului pe sub-zone unde bossul e in viata. la jocurile mai lineare gen dark souls sau bb mergea. aici e cam aiurea si segmenteaza f mult experienta. iar la ce se dorea cu acest open world... that is not ok.

PPS: legat de faza cu datul prin pereti cat si de ce am zis eu mai mult cu privire la bull**** enemies: unele chestii de genul au fost in toate jocurile lor. nu cred ca aici sunt facute toate intentionat. cred ca pur si simplu nu au optimizat bine asset-urile si regulile din joc. e primul lor joc open world si pare livrat destul de rapid dupa sekiro si cred ca de asta. spun asta ptr ca in anumite situatii vad ca intr-un spatiu inchis si inamicul da cu sabia in perete si ii da bounce back si e ametit putin, asa cum ar fi si normal daca mi se intampla mie. dar si destule situatii in care pur si simplu e stricat. ei pretind ca nu vor sa mai vada oameni are stau ca testoasele cu scutul sus si merg pas-pas cu frica. daca e asa atunci eu ca jucator ce plm sa fac cand nu mai sunt safe nici dupa un perete prin care arma mea aproape identica cu a mobului nu trece, iar a lui da? ah si bonus, jocul cu cea mai mare densitate de ambushes pe minut din toate jocurile lor, iarasi... putin exagerat.

2. #242 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Tips-uri:

---------- Post added 04-03-2022 at 15:00 ----------

De la level 90 in sus pot spune ca te simti bazat. Treci si tu un pod, un fort fara grija. Se mai gaseste cate o dihanie in special cate un ursoi din Harap-Alb sa sara pe tine si sa-ti faca felul

3. #243 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Elden Ring:

Series S:
    - Frame-rate mode: DRS 1792x1008 - 2560x1440 - blurry, low resolution shadows
    - Quality mode: 1440p

XSX:
    - Frame-rate mode: DRS 2688x1512 - 3840x2160 - up to 10fps lower than PS5
    - Quality mode: 4K
    - recomanda Frame-rate mode, consola setata pe 120Hz si VRR enabled

PS5:
    - Frame-rate mode: DRS 2688x1512 - 3840x2160 - 45-60fps
    - Quality mode: 4K
    - pentru 60fps recomanda varianta de PS4 in backward compatibility mode - 3200x1800 checkerboarded, lower grass draw distance
    - better loading times - 3x faster than Xbox

Frame-rate is unlocked - wavering 30-60fps, can go down to 20fps.
    Quality mode - motion blur switches on and off at different points - more often engaged on PS5 than XSX, rarely on Series S.
    In video la min 6:12 unde zice de resolution mode zice "fixed 4K", iar pe ecran avem textul "Typical resolution" (vezi imaginea 1 de mai jos) care se foloseste la rezolutie dinamica, cand spui ca sta tipical in x resolution dar mai scade, iar apoi cand discuta despre framerate mode, la 6:28 zice ca este "again dinamic 4K on PS5 and Series X" (vezi imaginea 2 de mai jos)
    Serios acum, cine-i mai ia in serios pe astia?
    Attached Images Attached Images screenshot-2022-03-04-17.16.29.png screenshot-2022-03-04-17.17.18.png

4. #244 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Doar magii. Inteleg perfect ce zici cand vine vorba de nervi. Jocul e parsiv fara egal. Inamicii dau cu armele prin pereti si per total cum e construit special ca sa mori.
    Bun si celelalte clase au ceva sa compenseze orb-urile? Am vazut ca dau damage mare si poti sta si mai la distanta!

5. #245 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Orice clasa ai juca la inceput pot sa dai respec sa joci ce vrei tu. Legat de jucat safe, cred ca daca joci cu arc/arbaleta e aceeasi chestie, ba chiar cred ca esti in avantaj pentru ca nu ai nevoie de potiuni de mana, ci doar de sageti.
    O alta chestie diferita fata de jocurile precedente, inca de la inceput scutul chiar face ceva , nu e doar pt parry. Asadar poti juca melee cu focus pe stamina si poise ca sa nu te dea jos dintr-o lovitura. Spunea un coleg mai sus ca assassinul sau cum i-o zice, e super bun chiar daca esti stealth tot timpul.
    Cred ca fiecare stil de joc are plusuri si minusuri. Poti sa fii si hibrid binenteles. Eu in toate jocurile precedente am jucat numai str si vigor, si a mers de minune.

6. #246 SP
    Le-am dat revansa la cei doi cavaleri. Normal ca nu m-am bagat sa ma bat cu ei de la egal la egal. Am fugit de ei la greu

7. #247 SP
    Le-am dat revansa la cei doi cavaleri. Normal ca nu m-am bagat sa ma bat cu ei de la egal la egal. Am fugit de ei la greu
    Nice. Cam asa voi fi si eu. Ce lvl esti si stafful la cat e? Intreb ca sa imi dau seama daca ma voi chinui mai mult sau mai putin.

PS: recomand Luthel the headless ca summon ash. E incredibil. Are ditamai scutul, sulita cu lightning si se teleporteaza. Also, foarte FOARTE bun ash of war: glintstone phalanx. Enemies slabi mor din cele 4 sabii proiectile, multi enemies cad in genunchi gata ptr critical dd la o serie de 4 proiectile si destui de multi bossi cad si ei in genunchi dupa doua serii. Testat pe multipli bossi din caves, dungeons, free roam etc.

8. #248 SP
    Aici eram level 92. Staff-ul este Meteorite Staff, nu se poate upgrada. Are scaling S pe dexterity si sunt multumit de el. Pentru Lusat nu am materiale ca sa-l fac la adevaratul potential. Mai trebuie sa experimentez cu ashes of war, momentan ce am ales nu m-a multumit.

9. #249 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    @Cristache07
    In caz ca nu stiai, poti folosi quick-use daca tii apasat + dpad .
    Eu am mapat acolo flask-urile, calul si lupii.

10. #250 SP
    Da, am alte chestii acolo. Ar putea fi Ashes, ai dreptate.

11. #251 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pe mine ma ajuta mult pentru flask-uri si cal.
    Ma enerveaza sa schimb intre ele cu dpad-ul si sa le folosesc cu , mai ales in bossfights .

12. #252 SP
    Stie cineva unde trebuie sa te duci dupa ce o bati pe Rennala, Queen of the Full Moon ? De asemenea am facut si quest-ul de la sorceress, am Comet Azur si alte vraji insa ma invart in loc, nu mai stiu pe unde sa merg. Mentionez ca mie nu-mi apare in afara portii unde te bati cu Rennala ca-n video de mai jos:

Am locuri nedescoperite pe harta si nu pot ajunge acolo. Sigur am ratat vreun NPC, cineva cu care trebuie sa vorbesc. Cineva l-a terminat si poate sa dea indicii?

13. #253 SP
    Stie cineva unde trebuie sa te duci dupa ce o bati pe Rennala, Queen of the Full Moon ? De asemenea am facut si quest-ul de la sorceress, am Comet Azur si alte vraji insa ma invart in loc, nu mai stiu pe unde sa merg. Mentionez ca mie nu-mi apare in afara portii unde te bati cu Rennala ca-n video de mai jos:

Am locuri nedescoperite pe harta si nu pot ajunge acolo. Sigur am ratat vreun NPC, cineva cu care trebuie sa vorbesc. Cineva l-a terminat si poate sa dea indicii?
    Manorul din Liurnia l-ai facut? Cele doua bucati de dectus medalion le ai? Also in Liurnia pe la mijlocul lacului e un gazebo din ala in care e o tanti care vrea sa o ajuti. All of these should take you to new areas.

14. #254 SP
    Da, medalionul il am si e facut, am folosit liftul. ( Altfel nu aveam cum sa ajung la Auriza Hero's Grave in capitala) Insa Manorul din Liurnia nu l-am facut nici nu am fost in gazebo. Multumesc !

15. #255 SP
    Member Mishy's Avatar
    Altfel nu aveam cum sa ajung la Auriza Hero's Grave in capitala
    Ppti ajunge si fara liftul ala, doar ca trebuie sa ocolesti putin prin Altus Plateau.

16. #256 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Am ajuns la halt cu jocul - nu pot sa trec mai departe daca nu il bat pe Radahn. Am si great rune activata si mult hp, stamina. Nimic. Ia damage minuscul. Oameni reali nu gasesc sa ma ajute, doar gusterii aia de NPC care nu fac nici ei mare branza

17. #257 SP
    Member SeCeX's Avatar
    SeCeX92a1 , da mi add si I can help a brother out.

18. #258 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    Am ajuns la halt cu jocul - nu pot sa trec mai departe daca nu il bat pe Radahn. Am si great rune activata si mult hp, stamina. Nimic. Ia damage minuscul. Oameni reali nu gasesc sa ma ajute, doar gusterii aia de NPC care nu fac nici ei mare branza
    Ce level ai la Radahn?

19. #259 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Damn, abia acum am aflat de Rennala. Imi trebuie mai o Great Rune ca sa deschid usa de la Draconic Tree Santinel. Banuiesc ca ala e next step in the game. Cel putin pentru moment. Pesemne cand am ajuns la Raya Lucaria Academy am abandonat jocul sau m-am dus la masa rotunda sa mai fac niste upgrades si am uitat complet de partea asta de harta. We good boys Red Wolf of Radagon e facut praf. Next in line - Rennala

Sunt level 78 daca tin bine minte, insa ma trage in jos faptul ca am ramas cu o singura arma principala, o greatsword gasita pe la inceput. Cam 134 dmg si mai vreo 40 pe holy cand activez ash of war. Voiam sa o upgradez la maxim, dar nici nu stiu daca se mai adauga ceva atribute la damage initial sau doar pe holy. Poate o sa trec pe altceva, desi m-am obisnuit cu ea si e bine echilibrata cu damage decent plus putina stamina consumata.

20. #260 SP
    PHI ! Vezi ca gusterii aia ii poti ridica din nou. Important este cand boss-ul are 50 % din viata , de cade el ca un meteorit, atunci e important sa ai NPc-uri in viata pe langa tine. Altfel te omoara imediat Radahn. Hai sa ne dam intalnire la o ora si iti dau o mana de ajutor. Ii dau un comet azur in mufa lui Radahn ii ia direct 30 % din viata minim

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 26 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast