Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9
Results 161 to 165 of 165

Thread: Resident Evil Village

  1. #161 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Doar acum am apucat sa-l jos si termin, supriza placuta Village! A fost cu mult mai bun decat 7 care a fost jucabil asa de plictiseala. Grafica la Village surpinzatoare, gameplay si bossi faini!

  2. #162 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai ca dupa cat hate am avut pentru jocul asta dupa ce am incercat toate 3 demo-urile, atat ca gameplay cat si dpdv grafic, am zis totusi sa-i dau o sansa, asa ca l-am luat la reducere pentru PS5 si....

    L-am jucat pe nerasuflate pana l-am terminat

    Pe scurt, este un joc surprinzator de bun overall, un pachet foarte bine inchegat si care cu siguranta merita achizitionat.

    Grafic, desi din demo nu m-a dat nimic pe spate, pot spune ca aproape exceleaza. De ce spun aproape? Pentru ca se vede ca este un joc facut pentru old gen si apoi facut cross gen, dar cat timp te uiti de departe, paleta de culori aleasa, faptul ca este mai desaturat, foarte atmosferic si foarte bine texturat, dar mai ales ajutat de luminile pre-baked senzationale - tot pachetul asta arata fenomenal in majoritatea timpului
    Asa ca da, este o surpriza placuta si clar unu din cele mai frumoase jocuri de anul asta.

    Ca gameplay, mi-as fi dorit niste puzzles mai grele intr-un mod mai smart. Overall, slabut pe partea de puzzles, singurele momente in care m-am blocat a fost in continuarea drumului, intrucat e nevoie de foarte mult back tracking si nu te ajuta prea multe lucruri in joc, nici pe harta sau pe hud, asa ca daca nu ai memorie destul de ok, vei pierde foarte mult timp cu backtracking-ul.

    Dar imi place faptul ca avem si sectiuni de explorat, avem si puzzles destul de dese, avem si sectiuni mari de shooting sau de fugit de inamici si nu simti niciun moment ca te plictisesti sau sa nu mai vrei sa continui. Iar totul se intampla, asa cum am zis, intr-un decor familiar si foarte bine realizat dpdv grafic.

    Din punct de vedere atmosferic, atat partea grafica, partea de sunet cat si partea de gameplay mi se pare ca se intrepatrund perfect, ca atunci cand faci un puzzle d-ala de lemn, care pare imposibil, dar odata ce l-ai facut, parca nu mai vezi dungile care delimiteaza obiectele si pare totul o singura bucata.
    Astfel ca avem aproape mereu castelul in fundal, care este acoperit de ceata, avem acel sat romanesc din jurul castelului impanzit de iarba si zapada, de strazi inchise si treceri prin cladiri, de elemente pe care nu le puteti debloca/folosi pana nu avansati in joc si reveniti in zona respectiva. de grupuri de inamici care mor destul de greu si de tensiunea constanta realizata prin lipsa gloantelor sau a loot-ului necesar pentru crafting.

    Sunetul este iar un capitol la care jocul exceleaza - de la sunetele normale de pasi sau tras cu armele, pana la sunetele de fundal, mai ales cu 3D sound in casti, cand nu stii daca se aude din joc sau de la tine din camera...absolut superb realizata partea asta

    In continuare consider un mare minus alegerea sunetelor care ruleaza cand interactionezi un un obiect sau cand deblochezi ceva - sunt sunete puternice care te scot din atmosfera si devin deranjante.

    O chestie super enervanta este lipsa saritului, cand aveam super nevoie de asa ceva aici, sau lipsa unui buton pentru pornit lanterna, pentru ca in majoritatea locatiilor este foarte intunecat... Iar asta in conditia in care avem un buton () complet nefolosit (chiar scrie in meniu ca este Empty )

    O alta chestie care m-a deranjat putin a fost la boss fights, unde mi-as fi dorit un fel de bara de viata sau ceva indicator, pentru ca inafara de cele 3 fete de la inceput, la restu a fost de ajuns sa trag de nebun pana i-am doborat, fara vreo logica anume si fara sa incerc sa inteleg vreun tipar sau animatie.
    Astfel ca de multe ori imi era ca epuizez munitia aiurea si ma asteptam sa fie alta rezolvarea, cand de fapt oponentul moare brusc si gata...

    Iar lupta finala...


    Nu stiu exact ce coerenta am avut in ce am zis, dar mi-a super placut jocul si ma bucur ca i-am dat o sansa, dar mai ales, ma bucur ca au rezolvat miscarea camerei in FPS prin optiunea de motion sickness, lucru care in 7 nu ajuta aproape deloc, dar care aici a schimbat radical jocul si mi-a dat voie sa-l joc si sa ma bucur de el.

    Overall, asa cum am zis, un joc excelent, care nu ar trebui sa fie ratat de niciun fan al jocurilor de gen, mai ales ca este un Resident Evil veritabil si pentru mine, unu din cele mai bune jocuri de anul asta

  3. #163 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Dupa mine s-au reintors la stilul care a facut Resident Evil un adevarat must have. Au inceput cu RE 4 si au continuat cu RE 5.

  4. #164 SP
    Manager paul's Avatar
    PS VR2:

  5. #165 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Baga 3rd person mode

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9

Similar Threads

  1. Resident Evil 4 Remake By memwarrior in forum Console Club
    Replies: 61 Last Post: 15-09-2023, 05:08
  2. Resident Evil 2 Remake By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 38 Last Post: 15-06-2023, 12:56
  3. Resident Evil 6 By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 203 Last Post: 03-04-2016, 21:50
  4. Resident Evil: Revelations By Nash in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 10 Last Post: 22-01-2013, 22:24
  5. Resident Evil 5 By istrategie in forum Console Club
    Replies: 539 Last Post: 29-08-2012, 18:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts