Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 177 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 168 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2341 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Devorat zici: Uncharted 2 AT

+

* Grafica
    * Povestea
    * Gameplay-ul
    * Sunetul (in totalitate)
    * MP-ul
    * Atentia pentru detalii, experienta cinematica -> cutscenes-uri geniale, momente palpitante
    * Diversitatea
    * Naughty Dog
    * CELL

-

* AI-ul e putin inconstant, pe partea de stealth pare subdezvoltat (bine, si cu intentie), iar uneori are un aiming de invidiat.
    * Cateva bug-uri care m-au facut sa dau restart la joc, ca intra Mr. Dreic prin nu stiu ce pereti/obiecte si nu mai puteam sa ies nicicum din ele, norocul ca nu s-a intamplat de prea multe ori.
    * SP-ul putea fi ceva mai lung, insa prefer 12-13 ore de joc unice decat 40 repetitive, plus ca are si MP deci totul e

Nota: 9.95/10

2. #2342 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Dead Nation - Platinum

[+] Grafica
    [+] Atmosfera
    [+] Gameplay antrenant
    [+] Zombie, zombie si iar zombie
    [+] Armele si armura
    [+] Atentia la detalii
    [+] Diversitatea inamicilor
    [+] Scarlett Blake
    [+] CO-OP offline si online (bravo Angelic! Nu stiu ce te faceai fara mine. )
    [+] Mos Craciun zombie

[-] Lipsa voice-chatului online (dar sunt bune si semnalele luminoase cu lanterna, nu Angelic? lol)

NOTA: 9.8 / 10

Unul dintre cele mai bune jocuri de PSN. Buy it now!

Romero Would Be Proud
    Attached Images Attached Images 9d48cfb11763fedfb8060a95ac35803a96569d33.png

3. #2343 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Maniacule! xD

Stai ca trebuie sa vina si Angelic..vad ca si el a facut platina. xD

4. #2344 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Dead Nation @ PS3 - PLATINA :X

Am postat mai sus +/- , jocu e o nebunie totala si au fost super atenti la detalii baietii.Am stat de la ora 2 pana la ora 11 noaptea ieri sa facem platina,nu stiu ce te faceai fara mine slabule

PS : THE CORNER IS NOT A LIE.

5. #2345 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Assassin's Creed: Brotherhood @ - 9/10

+ Story /poate mai putin ultimul capitol, care lasa senzatia, dar numai un pic, ca a fost cam grabit/
    + Personaje /nici nu stiu de unde sa incept /
    + Sunet /voice acting grozav + Jesper Kyd - you really just can't go wrong with Jesper Kyd/
    + Grafica /de zile mari, intotdeauna mi-am dorit sa vizitesc Coloseumul/
    + Gameplay /bun de tot, diversitate si mai buna/
    + Side quests/missions/activitiesc - unele dintre cele mai bune pe care le-am intalnit in vreun joc - ever - cu o mentiune speciala pentru Borgia Towers
    + MP -> hidden gem

- bug-uri; nu m-au deranjat in mod deosebit numarul sau gravitatea lor, ci faptul ca au ramas, in mare parte, aceleasi ca in AC 2
    - finalul - nu zic ca e rau, dar nu mi se pare ca s-a ridicat la nivelul restului jocului

To sum up, cum zice englezu', mi-a placut mult Pe partea de SP, mi-a placut sa caut marul lu' peste prajit, sa vizitez Roma, sa fac kill streakuri, sa omor inamici cu arbaleta, cu otrava si cu matura. Mi-a placut sa il revad pe maestru Leonardo /misiunile cu inventiile lui sunt absolut geniale - toate/ si sa escaladez Castel Gandolfo ca sa ma dau dupa aia din varf cu parasuta. Ar mai fi si armura lui Romulus si ghilda asasinilor, dar chiar sunt prea multe. Mi-a placut mai putin sa fac training sessions si sa caut steaguri si pene, dar, cel putin astea doua din urma, au devenit un fel de traditie. MP e surprinzator si o gura de aer proaspat. Nu stiu daca o sa prinda pe toata lumea, dar, daca jucati jocu, incercati neaparat si oleaca de multi. Stunning cocky opponents never got old for me
    Attached Images Attached Images assassins-creed-brotherhood-pre-order-bonus-character-revealed.jpg

6. #2346 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Dante's Inferno:
    +armele-ma refer nu doar la coasa
    +skilluri si combo-uri cu nemiluita
    +dante, costumurile lui
    +challenge-urile de la final
    +ultimul boss
    +to be continued...
    -blasfemie, nu urmeaza actiunea ca in cartea 'Comedia Divina'
    -2-3 bug-uri ici colo
    Nota:9-9.5(nu ma pot hotari)

7. #2347 SP
    Member Outblast's Avatar
    The Orange Box : 8,5/10

Platforma XBOX360

Excelente: ca si grafica, gameplay, sunet
    Mai putin ok:
    Anost:

8. #2348 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sunt curios ce nota ai da unui CoD sau unui Halo, daca The Orange Box merita 8.5 (mai ales la cat continut are).

9. #2349 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Fallout :New Vegas

10. #2350 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Sunt curios ce nota ai da unui CoD sau unui Halo, daca The Orange Box merita 8.5 (mai ales la cat continut are).

Sunt putin mai exigent, recunosc. Stima.

11. #2351 SP
    Member MateRiaLLo's Avatar
    Quote Originally Posted by Outblast View Post
    Sunt putin mai exigent, recunosc. Stima.
    Exigent? Asta se numeste apreciere incorecta, dar ma rog, "gusturile nu se discuta".

12. #2352 SP
    Member thegame's Avatar
    Call of Duty - Black Ops - XBOX360
    Story: 10
    Gameplay: 10
    Grafica: 10
    Sunet: 10
    Impresie: 10
    nebuniee

13. #2353 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by thegame View Post
    Call of Duty - Black Ops - XBOX360
    Cumva primul joc jucat?

14. #2354 SP
    Member thegame's Avatar
    @consol3 nu , nu e primul joc jucat am mai terminat si MW , MW2 , WaW dar nu prea postez

15. #2355 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by thegame View Post
    @consol3 nu , nu e primul joc jucat am mai terminat si MW , MW2 , WaW dar nu prea postez

...ai ceva in spate....

16. #2356 SP
    Junior Member Schizoid's Avatar
    @Raskolnikov1944:
    exista cumva un minim de jocuri pe care trebuie sa le termini inainte sa ai dreptul sa-ti deschizi gura pe forumul asta si nu stiam?

Bine ca instinctul tau e sa-l iei la misto pentru ca are putine jocuri la activ in loc sa-i recomanzi titluri (mai) bune.

17. #2357 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Nu, dar cand dai 10 pe linie Black Ops-ului inseamna ca e primu' joc pe care il vezi si esti lasat masca.. Altfel n-ai cum nene sa ii dai 10, jocul fiind de maxim 7.

18. #2358 SP
    Junior Member Schizoid's Avatar
    1/ Si ce daca e primul lui joc? Are dreptul la o opinie chiar daca nu e la fel de elevata ca a acelora cu zeci de titluri la activ. Cata vreme respecta minimul impus de angelcrying nu inteleg elitismul asta ca doar nu te obliga sa cumperi jocul mentionat de el.

2/ Nu e primul si cu siguranta nu ultimul care-i va da lui Black Ops sau oricarui alt joc 10 sau 9.5. Pe acesti useri cum de nu i-a luat nimeni la misto?

19. #2359 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nu, dar cand dai 10 pe linie Black Ops-ului inseamna ca e primu' joc pe care il vezi si esti lasat masca.. Altfel n-ai cum nene sa ii dai 10, jocul fiind de maxim 7.
    ce vorbesti acolo nene, jocul e de 10 ... ah, pardon, versiunea de xbox e de 10

20. #2360 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am terminat si eu BO in vacanta de iarna pe PS3 si m-a impresionat foarte mult, mai ales ca pe forum majoritatea userilor aveau o parere proasta despre el. am jucat majoritatea COD-urilor (fara COD1 si COD2) dar campania SP din BO mi-a placut cel mai mult de pana acum, iar in MP timp de 6 zile, cat am avut consola, nu am avut probleme decat o zi, in rest a mers perfect si MP din BO e cu mult peste MW2. poate nu e de nota 10, dar de un 9 este sigur, nu maxim 7

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 177 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 168 ... LastLast