Assassin's Creed 2...am admirat orase(Venetia pe timpul noptii)...am admirat tablouri...am reintalnit informatii pe care deja le cunosteam(conspiratii a.k.a Truth)...parere buna, nimic negativ...100% Auditore Vila...100%trofee(detalii)...Next!
![]()
Assassin's Creed 2...am admirat orase(Venetia pe timpul noptii)...am admirat tablouri...am reintalnit informatii pe care deja le cunosteam(conspiratii a.k.a Truth)...parere buna, nimic negativ...100% Auditore Vila...100%trofee(detalii)...Next!
![]()
Killzone 2
+ Grafica
+ Intro-ul
+ Unele parti din story
+ Personajele ( Sev, Garza, Natko, Templar, Radec, Visari etc...)
+ Controlul
+ Art-style
+ Decorurile
+ Armele
+ Destul de greu, dar nu enervant
+ Feeling-ul
+ Helghan
+ Helghast
+ ISA
+ PS3 exclusive
+ Ending-ul
+ Multe altele...
- Rico
9,9/10
Un FPS extraordinar, probabil cel mai bun FPS care l-am jucat vreodata. Totul in acest joc este facut cu foarte mare atentie la detalii si este o experienta de nota zece. Imi pare rau ca nu l-am jucat mai devreme. Daca aveti un PS3, e OBLIGATORIU sa jucati KZ2.
Resistance: Fall of Man
+ Story-ul
+ Personajele
+ Univers paralel foarte bine realizat
+ Poti lua cu tine toate armele care le intalnesti
+ Intel, majoritatea sunt descrise ca niste jurnale ale soldatilor, fata de cele din R2
+ Hale a fost un fel de Chuck Norris
+ Multe creaturi Chimera, diferite intre ele.
+ Nivelele in care conduci vehicule, pana si pe cele chimeriene
+ Ending-ul si mai ales ce vine dupa credits
+ Pentru mine campania a fost destul de lunga
+/- As fi vrut sa experimentez si campania Co-op si Mp-ul, dar din pacate serverele sunt goale.
+/- Grafica, chiar daca este din 2006, nu o pot descrie chiar foarte buna. Sunt shootere pe Ps2 care, remasterizate, ar arata mai bine.
- In tot jocul, Hale este mut, cu exceptia catorva cut-scene-uri in care foloseste 2-3 cuvinte.
- Aiming-ul este diferit, total diferit de cel din R2 sau de cel al shooterelor recente.
Overall, este un joc reusit, mai ales pentru varsta lui, si este un joc care ne introduce cum trebuie in universul trilogiei Resistance.
Doar ce am terminat si eu jocul si ai exprimat cam tot ceea ce vroiam sa spun si eu. As mai adauga doar urmatorul minus : in anumite portiuni ale jocului, ceva mai intunecate, am gasit cu greu calea, dar poate sunt eu de vina.
Cat despre aiming, cred ca tine mai degraba de "varsta jocului" si nu l-as trece neaaparat la bube.
inFAMOUS 2 - Hero
[+] Povestea
[+] Gameplay-ul
[+] "Being a hero is optional"
[+] Cole si Zeke
[+] Kuo
[+] Cinematics-urile care dau impresia unei povesti dintr-o revista de benzi desenate
[+] Finalul
[+] Misiunile secundare
[+] Cu mult superior primului joc
[-] Unele mici bug-uri care pot fi trecute foarte usor cu vederea
[-] Unii inamici (cei cu shotgun si RPG) sunt prea overpowered pe cand altii sunt prea usor de batut
9.9/10![]()
God of war: Chains of Olympus ps3
Singurul minus-8 ore pe hardcore in rest superb,il recomand cu cea mai mare plăcere.
Nota 9.5
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Portal @PC
+ PORTAL Gun
+ GLaDOS
+ Aperture Science
+ Companion Cube
+ Dialogurile
+ Scurt si la obiect
+ Muzica
+ Ending-ul
+ The Cake
+ TOTUL !
Portal e un joc pentru care n-am cuvinte sa-l descriu. Orice lucru in jocul acesta e superb. Cel mai bun joc de PC care l-am jucat in mult, mult timp.
And " The cake is a lie !"
Nota ?
10/10
5/5
100%
InFamous 2 ( Hero Side )
+Cole looks like a bad-ass ( mai mult decat inainte)
+Grafica imbunatatita
+THE IONIC POWERS arata devastatoare ( Ionic Storm anyone?)
+fiecare tip de putere are mai multe upgrade-uri ( normal bolt ---> bolt stream )
+vocile personajelor
+orasul arata mai " activ" si este mai diversificat
+povestea nu dezamageste
+alegerile pe care trebuie sa le faci
+the cutscenes
-bugs si glitches , de vreo 2 ori a trebuit sa reincep o misiune din cauza unei probleme cu camera
-in cateva misiuni jocul sare de la foarte usor la frustrant de greu in cateva secunde
Nota : 9.5/10
Killzone 3
+ Grafica superba
+ Un sentiment de razboi de mare amploare cum nu am mai vazut decat in Killzone 2
+ Armele, toate diferite si grozave
+ Noile melee attacks
+ Cutscene-uri dementiale
+ Brian Cox
+ Muzica buna
- poveste cam neinteresanta, nu m-a interesat prea mult
- doar un alt shooter cu grafica buna
- niste momente in cutscenes cand sunetul nu era sincronizat bine cu imaginea.
- mai usor decat Killzone 2
Nota : 8/10
Killzone 3
+ Grafica
+ Art-style
+ Personajele
+ Cut-scene-urile
+ Armele
+ Scenele epice
+ Helghan
+ Helghast
+ ISA
+ Petrusite
+ Sfarsitul
+ Etc...
- Story-ul in mare parte plictisitor
- Gameplay-ul mai slab decat in KZ2
9,5/10
Un FPS foarte bun, dar mi s-a parut mai slab decat KZ2, ma asteptam la mai mult. Dar per total a meritat, daca ati jucat KZ2 si va placut, nu ratati KZ3.
Resident evil 4
+Orice aspect al jocului
+Joc perfect dupa parerea mea
- S-a terminat si nu mai sunt alte jocuri cu Leon S. Kennedy![]()
Resident evil 2 e tot cu Leon si e mult mai fain decat RE4. Dupa Outbreak si seria principala care se opreste la 3 restul sunt **** eatters
Deus Ex Human Revolution @- 9/10
Mi-au placut asa.. povestea, personajele, elementele de gameplay, coloana sonora de exceptie si voice actingul bun in cazul personajelor principale si aproape tot ce tine de art design si atmosfera ingame. De laudat atentia la detalii /nu ma refer la cele grafice/.
Nu m-au dat pe spate.. grafica si AI-ul inamicilor. Cred ca si la boss fights se mai putea lucra umpic si as mai zice si ca, imho, taifunul e cam overpowered.
Nu mi-a placut.. faptul ca lasa pe alocuri impresia de joc nefinisat si ca nu au introdus si posibilitatea de a-ti reconfigura, contracost evident, praxisurile investite in augmentari.
Per total, un joc deosebit de bun, care merge pe principiul substance over style /mai rar in zilele noastre/. Poate fi acuzat si de slow start, dar dupa aia te cam prinde si nu iti mai da drumul pana la final. Mi-a adus aminte de filmul Surogate, cu mentiunea ca Adam Jensen il bate pe Bruce Willis la fundul gol, chiar daca nu reuseste sa salveze pe toata lumea. Doua sfaturi: NU cedati in fata tentatiei de a va face upgrade la biochipul din tartacuta si NU dati skip la ending credits /de fapt, nici nu vad cum ati putea face-o tinand cont de elementele care le insotesc/. Nu o sa fie GOTY, dar nu trebuie ratat.
Rage @ PC
+grafica excelenta
+optimizare aproape perfecta
+expresiile faciale
+environment
+personaje
+poveste
+controlul masinilor
+customizari
+revenirea celor de la IDSoftware
+ etc...
-scurt
-no newgame+ < big minus pt mine....
-replaybility
-etc.
N.P:....6.5...cu indulgenta hai sa fie 7/10...probabil o sa mai trec odata prin el...
Lightning Warrior Raidy @PC (adult RPG)
+sexiest monsters you ever faced.
+dungeon crawler, brings me back to the good old days of gaming.
+complexitatea treptata a jocului, daca ar fii sa dau o categorie pentru dificultatea primului etaj ar fi uptra easy, dar pe masura ce urci asta se schimba tot mai mult... la ultimul etaj m-am decis nici sa nu mai lupt am dat run de la fiecare lupta, desigur daca faci grind mult este mai usor dar este nevoie de mult grind in cazul ultimului etaj...
+stagiile complexe
+caracterele
- unele stagii in special etajul 4 prea haotice.
- cam limitat la potiuni, daca nu-ti joci cartile bine o poti pati.
Damn nu merge edit si atunci nu am verificat... ultra nu uptra... am uitat de virgule mai sus >.< la primul minus... am vrut sa spun: - unele stagii, in special etajul 4, prea haotice.
Bookmarks