Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 30 of 35 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 697

Thread: Medal of Honor

1. #581 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Here we go again...

Wickyz joaca Medal of Honor cu ochii inchisi, mainile legate la spate si cu controllerul de Xbox.

Cand se sfarseste runda, toti oamenii mor pentru ca le a dat Wickyz cutit.

Wickyz a zis ca vrea un joc care sa combine BC2 cu COD...si l a primit.

Wickyz cu o mana mananca mancare chinezeasca si cu una se pisa. Toate in timp ce iti da un headshot.

Dupa fiecare glont tras, Wickyz isi restarteaza consola de 3 ori, face 4 ture de Herastrau si il suna pe MSK de 4 ori. Mentionez ca sunt necesare in jur de 3 gloante bine plasate ca sa omori un om.

PS: Nu mai jucati fratilor pentru un cac*t de trofeu ca va stresati degeaba. Jucati relaxati, destinsi, calculati si trofeul va veni instant.

2. #582 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Eu zic să-i trimiți un bilețel �n prin care să-i ceri prietenia

3. #583 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Cine zis-o pe aia cu br�nza bună �n burduful de c�ine, mare dreptate avea!
    I did

In alta ordine de idei, as vrea sa incerc si eu sa fac diseara trofeul cu offensive bull**** si as vrea sa joc intr-un squad de romani /consider ca asa am mai multe sanse/. O sa intru pe la 9 jumate asa si stau pana la vreo 12. As prefera sa jucam Sector Control sau Combat Mission. Deci, mai am nevoie de inca trei voluntari

Mariusik, in principiu ai dreptate tu. De cand am PS3-ul n-am jucat niciun joc gandindu-ma prea mult la trofee /mai ales la FPS-uri, doua in cazul meu - KZ2 si BC2/. Dar vreau si eu sa fac prima platina la jocul asta. Dupa aia ma potolesc

4. #584 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    sau macar asteptati pana face prima platina si dupa-aia stresati omul cu ridicarile in slavi. . Pt cine zicea ca si-ar dori COD pe mobil , da un search pe youtube cu Gameloft: Sandstorm. Sa vezi shooter pe mobil.

5. #585 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Aveti careva idee cat costa online pass-ul pe store UK?

6. #586 SP
    Walky, banuiesc ca in jur de 10 lire

7. #587 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Hărțile mari tocmai au devenit raiul camperilor frustrați care nu sunt �n stare să joace cu arme normale, s-au adunat aici toți mucoșii din alte FPS-uri și stau să asculte cum crește firul de iarbă. Se campează EXTRAORDINAR de mult, nu cred că ma mai ating de alte moduri de joc �nafară de Team Assault și Sector Control, sunt singurele �n care p�ndacii sunt c�t de c�t mai rari.

8. #588 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Rabdare prietene, rabdare.

Cand apare Black Ops dispar toti camperii.

9. #589 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    SVD + Combat Scope + ~Open Tip Ammo + Max Sensetivity = 2x Tomahawk intr-un meci

10. #590 SP
    Member Downshifting's Avatar
    L-am pus la vanzare dupa mai putin de o saptamana. Dupa o impresie initiala pozitiva, lucrurile s-au schimbat radical. Cred ca ceea ce s-a intamplat este ca la inceput m-a bagat in servere de `incepatori` ca si mine, cu skill mic. Adica oamenii nu cunoasteau hartile si explorau mai mult, se miscau mai mult. Pe masura ce mi-a crescut skillul, m-a bagat in jocuri cu oameni experimentati, care stiau spawn-pointsurile, cele mai bune linii de tragere si cele mai bune locuri de campare. Adica stiau pe unde iesim din spawn, pe unde plecam spre obiectiv si stateau cu red dotul atintit in directia respectiva. Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata.
    Adaugati la asta greutatea de a juca cu prietenii in aceeasi echipa si greutatea de a schimba serverul (ma baga in acelasi joc si de trei ori la rand).
    Impresia mea finala e ca MoH e un shooter tactic, nu e facut pt run and gun. Asta pt ca se doreste unul realist (si in realitate soldatii nu alearga pe campul de lupta, ci incearca sa domine zone cheie din el) si in plus nu exista kill cam, tocmai ca sa fie prietenos cu camperii.

11. #591 SP
    Member ramusg's Avatar
    Am tot citit parerile voastre despre joc si ma felicit ca am anulat precomanda pt el. Mi-am dat seama inca din Beta ca o sa fie un joc ce nu o sa dureze o perioada indelungata ca prima alegere, de aici a venit si hotararea de a nu mai da bani pe ceva ce nu da satisfactie. Singurul meu regret este ca nu pot sa joc alaturi de multi dintre voi cu care am "petrecut" ore bune in Kz2, MW2 , Bc2 ,cu unii dintre voi si in MAG.

M-am hotarat sa nu mai joc( cumpar) jocuri tip "clona" care au in plus sau in minus, depinde, fata de original ,"parul" vopsit blond sau 2 butoni in loc de trei la manseta, intelegeti ce vreau sa spun.

Astept aparitia KZ3 sau Brink pt a intra din nou in "gasca nebuna" si pt a avea satisfactia unui joc reusit alaturi de prietenii consolisti. Multa bafta in kilareala asta a camperilor si jocuri cat mai reusite .Bafta

12. #592 SP
    Member justamodel's Avatar
    L-am pus la vanzare dupa mai putin de o saptamana. Dupa o impresie initiala pozitiva, lucrurile s-au schimbat radical. Cred ca ceea ce s-a intamplat este ca la inceput m-a bagat in servere de `incepatori` ca si mine, cu skill mic. Adica oamenii nu cunoasteau hartile si explorau mai mult, se miscau mai mult. Pe masura ce mi-a crescut skillul, m-a bagat in jocuri cu oameni experimentati, care stiau spawn-pointsurile, cele mai bune linii de tragere si cele mai bune locuri de campare. Adica stiau pe unde iesim din spawn, pe unde plecam spre obiectiv si stateau cu red dotul atintit in directia respectiva. Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata.
    Exact impresia mea.

13. #593 SP
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Adaugati la asta greutatea de a juca cu prietenii in aceeasi echipa si greutatea de a schimba serverul (ma baga in acelasi joc si de trei ori la rand).
    Impresia mea finala e ca MoH e un shooter tactic, nu e facut pt run and gun. Asta pt ca se doreste unul realist (si in realitate soldatii nu alearga pe campul de lupta, ci incearca sa domine zone cheie din el) si in plus nu exista kill cam, tocmai ca sa fie prietenos cu camperii.
    Branza buna in burduf de caine

14. #594 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Aveti careva idee cat costa online pass-ul pe store UK?
    7.99

---------- Post added 26-10-2010 at 06:44 PM ----------

Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Total aberant ce spune omu asta aici si sa nu-l credeti ca nu are dreptate."Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata. "(deci depinde de ce tip de meci jucati banuiesc,el a jucat ca un frustrat Sector Control si in sector control...o echipa ataca cealalta apara obiectivul...si deci prin urmare E CEVA NORMAL...ca echipa care apara sa reuseasca sa inchida echipa care ataca sau viceversa cea care ataca sa reuseasca sa o domine pe cea care se apara printr-un camp bun al sniperilor si un joc inteligent al celorlati...apoi nu ai sa vezi inchidere la Team Assault acolo unde e un free for all doar ca in echipa cu random spawn...deci am ar putea o echipa sa o inchida pe cealalta la spawn avand in vedere ca e RANDOM )

P.S: puteti sa verificati Youtube-ul pentru video despre toate tipurile de meciuri care le puteti disputa si o sa vedeti ca nu e chiar asa

15. #595 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ba cam are dreptate, se campează �n draci și se stă la p�ndă pe punctele de spawn, indiferent de modul de joc, cum am putea să nu-l credem din moment ce ni se �nt�mplă chiar nouă, jucătorilor, lucrurile astea?

16. #596 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    7.99

---------- Post added 26-10-2010 at 06:44 PM ----------

Total aberant ce spune omu asta aici si sa nu-l credeti ca nu are dreptate."Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata. "(deci depinde de ce tip de meci jucati banuiesc,el a jucat ca un frustrat Sector Control si in sector control...o echipa ataca cealalta apara obiectivul...si deci prin urmare E CEVA NORMAL...ca echipa care apara sa reuseasca sa inchida echipa care ataca sau viceversa cea care ataca sa reuseasca sa o domine pe cea care se apara printr-un camp bun al sniperilor si un joc inteligent al celorlati...apoi nu ai sa vezi inchidere la Team Assault acolo unde e un free for all doar ca in echipa cu random spawn...deci am ar putea o echipa sa o inchida pe cealalta la spawn avand in vedere ca e RANDOM )

P.S: puteti sa verificati Youtube-ul pentru video despre toate tipurile de meciuri care le puteti disputa si o sa vedeti ca nu e chiar asa

Mosule esti cam arogant si te cam aventurezi Sa ne spui si noua cu ce cont joci ca te-am cautat cu asta Ro97Gr493d aici : Search | Medal of Honor - Available Now si nu te-am gasit . Suntem si noi curiosi sa vedem ce skill ai , ratie ...alea alea alea .... ca sa ne putem da si noi cu parerea de cat de valabila este expertiza facuta de tine . Iar pana atunci eu zic sa incerci sa-ti formulezi si altfel parerile ..ca sa nu-ti pui lumea-n cap

LE : Am gasit : http://www.medalofhonor.com/stats/pe...d&platform=ps3

LLE : Vad ca ai rupt sniperu in doua

17. #597 SP
    in sector control...o echipa ataca cealalta apara obiectivul...si deci prin urmare E CEVA NORMAL
    Pai si la Combat Mission ce se mai face atunci?

Eu am jucat la greu SC /e modul meu preferat/ si te asigur ca orice jucator inteligent captureaza obiectivu, daca are ocazia, si merge mai departe. Cei care stau si campeaza langa stegulet sunt carne de tun. Ca poti sa faci ture pe langa obiectiv, pe rutele pe care anticipezi ca o sa vina adversarii, asta e cu totu altceva.

LE: Thx de link maweryck, chiar vroiam sa vad si eu ce branza am facut si nu stiam cum

18. #598 SP
    Member Downshifting's Avatar
    el a jucat ca un frustrat Sector Control ...apoi nu ai sa vezi inchidere la Team Assault acolo unde e un free for all doar ca in echipa cu random spawn...
    Nu inteleg de ce sunt frustrat pt ca am jucat SC?! Si evident, spawn-ul in TA nu e random.

Uite, am verificat chiar acum cel mai recent clip cu MoH MP pe care l-am gasit azi in casuta postala de YT si il postez mai jos. Omul face un scor fenomenal pandind cu red dotul dupa primul colt pe care il da dupa ce iese din spawn. In a doua jumatate a clipului violeaza spawn-ul inamic cu air support. Toate astea in Team Assault, de care ziceai tu, eronat, ca are random spawn.

19. #599 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    pai nu va mai plangeti de camp atunci...ca in orice shooter online campatul e la ordinea zilei si apoi tu singur ai spus ca erai frustrat

---------- Post added 26-10-2010 at 08:07 PM ----------

Quote Originally Posted by maweryck View Post
    LLE : Vad ca ai rupt sniperu in doua
    pai trebuia sa fac un anume trofeu si am fost nevoit sa folosesc sniperul...desi ma descurc si cu celelalte clase

---------- Post added 26-10-2010 at 08:14 PM ----------

Quote Originally Posted by boga View Post
    Pai si la Combat Mission ce se mai face atunci?
    imi cer scuze dar la Combat Mission ma refeream nu la sector control si e ceva normal ca sniperist sa stai sa campezi doar nu o sa fug cu sniperu sa plantez eu bomba pentru "road block" lucru ala il face un rifleman care in timp ce arunca un smoke grenade planteaza bomba...iar eu cu sniperul de pe ultima linie ii ofer conditiile necesare sa o planteze...

20. #600 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    pai nu va mai plangeti de camp atunci...ca in orice shooter online campatul e la ordinea zilei

Nu e deloc asa. Depinde de skill-ul developerilor, de dedicarea acestora, balansarea jocului etc. Intr-adevar devine frustrant din cauza acestor nenorociti care campeaza. Aseara m-am enervat destul de tare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 35 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast