Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 290

Thread: Dead Space / Remake

1. #161 SP
    Junior Member turok2755's Avatar
    inca putin si al termin si pe hard sant la chapter 10 ,

2. #162 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by turok2755 View Post
    Pfiu man da bine poti juca, esti rapid daca deja a 2-a oara il dai la pamant.Nu cred ca as fi putut juca pe hard, prea multi nervi trebuiesc iar eu nu prea stau bine la categoria asta, haha. Sper ca nu ai regretat achizitia si daca au fost acei km in plus, wuof.

3. #163 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In ce consta dificultatea la DeadSpace ? Mai putina munitie, monstrii mai greu de ucis, mai multi monstrii, preturi mai mari la munitie/arme, sau toate cele la un loc ?

4. #164 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Greu de ucis,atat.Daca pe normal mostrii din primele capitole ii omorai cu un glont in brat si unul in picior,pe imposible ai nevoie de 4,5,6 gloante,cu plasma gun,asta fiind si singura arma la inceput.La monstrii din celelalte capitole poate deveni neplacut...

5. #165 SP
    la level imposible am ajuns acuma la cahpter 7 si nu stiu cum o sa ma descur cu monstri astia ca am ramas aproape fara munitie si vin din ce in ce mai multi si mor mai greu .

6. #166 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    la level imposible am ajuns acuma la cahpter 7 si nu stiu cum o sa ma descur cu monstri astia ca am ramas aproape fara munitie si vin din ce in ce mai multi si mor mai greu .
    te hotarasti si tu la ce lvl esti? sau vb doar ca sa te afli in treaba. Daca ai ajuns la level 10 pe impossible, esti masochist!

7. #167 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mazochist loooooool

8. #168 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Doar ce am terminat de vazut prequelul ( Dead Space Downfall ) si trebuie sa spun ca are o poveste destul de interesanta ( cel putin din cate am vazut pana acum ). Abea astept sa joc si eu Dead Space.

9. #169 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

Talking

Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Doar ce am terminat de vazut prequelul ( Dead Space Downfall ) si trebuie sa spun ca are o poveste destul de interesanta ( cel putin din cate am vazut pana acum ). Abea astept sa joc si eu Dead Space.

sa te uiti si la issues

10. #170 SP
    stie cineva ce trebuie sa fac in joc ca sa deblochez military suite?

11. #171 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    stie cineva ce trebuie sa fac in joc ca sa deblochez military suite?
    ...să termini jocul pe orice nivel de dificultate.

12. #172 SP
    lam terminat pe toate 4 dificulyati (easy , medium , hard , inposible) si nimic nici alea 10 nodes , 50000credits .... nu mi lea dat

13. #173 SP
    lam terminat pe toate 4 dificulyati (easy , medium , hard , inposible) si nimic nici alea 10 nodes , 50000credits .... nu mi lea dat
    ...oki, păi hmmm, ai primit un pop up message, după ce ai terminat jocul, �n care scrie că ai deblocat costumul + credite + nodes? dacă da...atunci după asta a urmat să salvezi jocul. Ai salvat peste salvarea anterioară? sau ai salvat �ntr-un slot nou?

(�n funcție de răspuns �ți zic ce să faci)

14. #174 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

...and pigs fly...

15. #175 SP
    am salvat intr un slot. ex: cleared game diff : impossible... , cleared game diff : hard .... , cleared game diff : medium , cleared game diff easy .... asa am salvarile in ps3 si costumul mai mult de level 5 nu pot sa al duc pana la level 6 unde e suit military

16. #176 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ieri mi a ajuns dead space (ps3) tot ieri lam si terminat pe easy level .. la suite am ajuns la level 5,acuma vreau sa al termin pe norman level ..jocul e bestial
    Ce iei? Paracetamoale? Aspirine? Opreste-te cu minciunelele ca nu iti fac bine...Si nu o sa iti mai creasca cocoselul.

17. #177 SP
    ...oki, deci ai mai multe salvări. Ai �ncercat să dai load game la ultima salvare (clear save) și apoi să �ncepi un joc nou (run 2) ?

Cel puțin pe X360 este un minibug la Impossibile. Odată ce ai terminat jocul (indiferent de dificultate) automat primești costumul + credits + nodes + Impossibile difficulty. Ei bine...daca nu dai load la clear save game...nu-ți vede impossibile difficulty, poți să-l termini de 100 de ori.

Vezi �ncearcă ce ți-am zis mai sus...daca nu merge...sorry.

18. #178 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    sa te uiti si la issues
    Acum o fac.

19. #179 SP
    impossibile difficulty vede numai dupa ce termin jocul pe unul din dificultati (easy , ..........) iar daca ai dau resert la joc fara ca sa incep sa joc pe impossibile difficulty pe care lam deblocatcand am terminat jocul nu mai vede impossibile difficulty vede numai easy , medium , si hard

20. #180 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Acum o fac.
    Era bine sa joci jocul intai daca vroiai sa te mai surprinda ceva. Downfall contine spoilere majore despre ce se intampla pe USG Ishimura cu echipajul....parerea mea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast