Si eu il dau dupa ce il gat.
Revin la jocurinoi pentru precomenzi.
Asta e.
Din pacate, nu am deschis coletul in fata curierului. I-am contactat pe cei de la gamers.ro (probabil nu voi primi un raspuns). Voi face si o sesizare la firma de curierat.
Poate din lipsa de personal au angajat un catel ca sa impacheteze coletele care ocazional mai musca din ele. Lasand gluma, Jesus Christ, horror.
Din pacate foarte dezamagitoare experienta cu Gamers.ro.
Am comandat Gotham Knights Special Edition si The Dark Pictures : volume 2 pe 16 noiembrie 2022.
Mi-a venit abia azi iar :
Gotham Knights Special Edition a venit in poloneza, iar The Dark Pictures a venit ciuruit, pachetul de carti de joc are ambalajul rupt, am gasit in carcasa jocului rupta o balama de la primul disc, trebuie sa am mare grija cum inchid carcasa.
Am discutat cu ei si mi-au propus sa imi dea 10% reducere la urmatoarea comanda si transport gratuit. Pai cine mai comanda de aici?
Penibil, nu recomand.
Voi reveni si cu pozele ca sa nu fie discutii.
Eu am cumparat un controller de PS5 negru, 205 lei cu tot cu transport. Sigiliul parea desfacut, dar in rest nu am remarcat nicio problema in cateva ore de testat. Am descarcat special Astro pt el si toate functiile sunt intacte.
Inclusiv ambalajul a fost ok. Singura parte negativa a fost ca nu au citit detaliile de la note (dar nu e ca si cum altii o fac). I-am rugat sa intarzie comanda putin (2 zile) dar au trimis-o facand abstractie de ce am scris.
Era cel putin desigilat si vandut ca nou . Este inselatorie) ma lasi te rog cu gunoaiele astea de aprozare? Ma duc duminica in bazar , piata daca vreau controller sh
)
Controllere mai vin desigilate si de la magazine mai mari. Am primit de la Emag un dualshock acum ceva timp desigilat ca nu a putut distribuitorul sa isi îndese fițuica cu garantia altfel.
Eu am expus ce am vazut si care a fost experienta mea, fie ca iti convine sau nuasa ca eu te las pe tine ,,cu gunoaiele,, astea. Am specificat ca cel mai probabil e un produs desigilat vandut ca nou. Asta nu inseamna ca nu cumpar resigilate cu alte ocazii pentru un discount. Pretul a fost imbatabil, nici pe olx nu gasesti produs intr-o stare atat de buna cu 205 lei cu transport inclus.
Daca era desigilat trebuia mentionat f clar , altfel ai fost inselat . Daca tu te complaci in situatia asta sa fii sanatos. Dar nu mai bate toba ca e ok ce ai patit , pt ca nu este si nu faci nimic doar promovezi niste escroci de 2 lei si niste gunoaie de oameni care calca in picioare legile statului.
Cu oamenii astia se intampla ceva, nu stiu ce, dar este de noaptea mintii...
Pana la un anumit punct T0 au fost super ok, super responsive, apoi brusc refuza orice fel de comunicare si sunt imposibil de contactat prin orice mijloace...
Cel putin bizar...
Bookmarks