Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 282 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #1741 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pentru cei care se plang ca harta e mica:

Btw, 7!
    Attached Images Attached Images 553523_431478546955973_55875549_n.jpg

2. #1742 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am fost suspicios la inceput, voiam sa te intreb ce certitudin ai dar chiar ca nu-i la scara, tot pare aproape de adevar. Comparam de exemplu aeroporturile, coincid.

3. #1743 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Nu numai ca aparut jocul (pentru unii) dar au inceput si giveawayurile . Eu am participat deja.. http://t.co/ZtCnKz3Vtj

4. #1744 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

5. #1745 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    offf, RonanN1, ai devenit si tu interesat de acest joc ?

---------- Post added 09-09-2013 at 09:27 ----------

Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Btw, 7!
    Cum sa fie 7 din moment ce azi suntem in 9 ? sigur nu mai sunt 8 ? sau locuiesti in US ?

6. #1746 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    offf, RonanN1, ai devenit si tu interesat de acest joc ?
    Nu dar am dat peste link-ul ala si am zis sa-l postez

7. #1747 SP
    Member proto's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Nu numai ca aparut jocul (pentru unii) dar au inceput si giveawayurile . Eu am participat deja.. http://t.co/ZtCnKz3Vtj
    there is a special place in hell for people like you..

8. #1748 SP
    Quote Originally Posted by proto View Post
    there is a special place in hell for people like you..
    .. Se pare ca lumea numai stie glume, sau poate " ai pus botu' " si ca urmare ai fost dezamagit. Totusi cred ca acest forum are nevoie de un examen la inregistrare astfel incat oamenii ca tine ( care nu stiu de glume; sarcasm ) sa nu se multiplice.

Ma intreb oare sunt singurul care a observat ca aceasta comunitate de hateri si oameni tristi s-a inmultit?

9. #1749 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    its-20happening-20ron-20paul-20animated-20gif.gif

10. #1750 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    .. Se pare ca lumea numai stie glume, sau poate " ai pus botu' " si ca urmare ai fost dezamagit. Totusi cred ca acest forum are nevoie de un examen la inregistrare astfel incat oamenii ca tine ( care nu stiu de glume; sarcasm ) sa nu se multiplice.

Ma intreb oare sunt singurul care a observat ca aceasta comunitate de hateri si oameni tristi s-a inmultit?
    Învaţă întâi să deosebesti "numai" de "nu mai".
    Gluma a fost de proastă calitate, mai ales că vine la 2zile după ce a făcut Răzvan una asemanatoare care chiar îi reuşise.
    Faci glume în genul celei de mai sus şi eşti sarcastic cu oamenii pe care îi ştii, să fii sarcastic din spatele unei tastaturi e penibil. Nu îţi dai seama de nivelul celorlalţi şi poate nici nu prezinţi un interes atât de mare încât să înceapă să-ţi cunoască personalitatea.

11. #1751 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu zic că acest forum are nevoie de un examen de gramatică la înregistrare. Asta așa... ca să numai greșească lumea.

12. #1752 SP
    Ok inteleg ca nu a fost o gluma buna, dar totusi mi se pare cam deplasat raspunsul colegului de mai sus care mai pe romaneste a spus "poti sa te duci undeva". Oricum faceti haz de necaz de la o gluma care pana urma nu era adresata nimanui si nici nu erati obligati sa o vedeti.

Inca o data spun , cu astfel de oameni , userii care au format acest forum si au reusit sa il faca faimos vor fi din ce in ce mai rar vizibili , si nu ma refer la mine , dar Monky si restul colectivului din spatele consolegames stiu foarte bine ca un colectiv majoritar la pubertate si cu varsta dar si cu mintea nu da bine la imaginea forumului.

13. #1753 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Fun fact

14. #1754 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sincer, mi-a plăcut gluma Nu mi-a plăcut altceva, dar multa lume pe forum nu stie cand se scrie "numai" si "nu mai"

ON cred ca pe 17 septembrie o sa avem un record, am observat o mica isterie in toata lumea

15. #1755 SP
    Member daviddd's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Pentru cei care se plang ca harta e mica:

Btw, 7!
    E mică dacă te uiţi numai la cât din ea este oraşul; harta e mare dar mai mult de jumătate este formată din "sălbăticie".

16. #1756 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    am observat o mica isterie in toata lumea
    E mai rau ca atunci cu criza economica si gripa aviara...

17. #1757 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    E bine ca mai mult de jumatate din harta e plina de salbaticie, m-am saturat de blocuri de beton. De abia astept sa ma urc pe cel mai inalt munte si sa ma arunc in gat fara parasuta. Sunt curios ce animatie face cand se lipeste de pamant, in sanandreas se lipea si doar atat.

18. #1758 SP
    Member proto's Avatar

Se pare ca tu vorbesti de sarcasm si ca lumea nu stie de gluma , dar cand cineva face o gluma pe seama ta , incepi cu complimente de genul "oameni tristi" . Gluma ta a fost foarte proasta , si deloc originala , iar acel "poti sa te duci undeva" nu apare in post-ul meu , nu stiu cata engleza stii dar puteai folosi google translate inainte de a-ti exprima suferinta prin acel post .

19. #1759 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Eu zic că acest forum are nevoie de un examen de gramatică la înregistrare. Asta așa... ca să numai greșească lumea.
    Good luck with that...
    INCA O ZI!

20. #1760 SP
    Junior Member evolution9's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 282 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast