Un accept in crew si pentru Rdku98.
Ti-am trimis invite.
Nu gasesc userul asta pe Social Club. Trimite tu o cerere aici: Rockstar Games Social Club - ConsoleGames Crew
Ma scuzati, dar de ceva timp tot caut GTA V, atat sh sau sigilat la un pret foarte bun, stiti pe undeva?
Am terminat si eu GTA 5 dupa vreo 45 de ore. Merita într-adevăr GOTY, desi niciodată nu m-a atras seria GTA, dar asta parca a fost altceva, foarte bun, poate apare si next-gen. Nota 10 de la mine!
E un tampit, in sensul bun, am ras cu lacrimi de cateva ori, are jocul asta un voice acting cum rar mi-a fost dat sa vad si sa aud. Singurul minus, posturile radio, parca erau mai bune in GTA4, dar tot 10 merita
La multi ani!!!
Cand jucati Online ati primit bani de la aia care modeaza jocul? Daca da, cum ati reactionat?
are cineva niste screenshoturi 720p cu jocul? as vrea sa fac o comparatie cu ceea ce vad eu...multumesc
da....practic sunt servere hackuite, in care se pun bounty-uri de cate ~2 miliarde de dolari, apoi ala care-l ia imparte la toata sesiunea.Rockstar a zis ca o sa-i baneze pe astia.Stiu si eu cum se face un server hackuit, dar mi-e cam frica sa nu-mi iau ban![]()
Ati trimis ticket request la R* sa le spuneti ca ati primit bani hack-uti?
PS.: jocul suporta max. 1 miliard de GTA$.
Am si eu o problema la GTA 5 , pe ps3 . Cand intru in joc , imi apare Loading story mode , astept , dar nu mi se intampla nimic , mi se blocheaza la o imagine cu Franklin si trebuie sa astept , maxim am asteptat 25 min si tot nimic , Vreo solutie ?![]()
Bookmarks