Salut baieti ! Am un Ps3 si vreau sa cumpar GTA 5 SH . Imi trebuie vreun cod ( online pass ) pentru a juca online ?
Salut baieti ! Am un Ps3 si vreau sa cumpar GTA 5 SH . Imi trebuie vreun cod ( online pass ) pentru a juca online ?
Buna,as dori sa imi recomandati un usb stick pentru jocul GTA V.As vrea sa se incadreze in specificatiile de la R*: 16 gb,minim 15mb/s viteza citire.Mersi
Baietii, care ati vrut sa jucati cu mine...serverele sunt muci, chiar si dupa update, deci imi pare rau daca nu a mers sa ne jucam.
Ce ziceti de treaba asta?
Grand Theft Auto V Xbox One
Grand Theft Auto V PS4
Niciodata nu e oficial, doar ca e oficial
Stiu ca suna dubios dar te-ai prins ce am vrut sa zic![]()
Ce masini aveti in GTA Online? Eu am un Jester customizat la maxim si azi mi-am luat Turismo Racum sa mai fac rost de vreo 150k sa il tunez 😈
Declasse Sabre Turbo, Annis Elegy RH8 (tuned max), Canis Mesa (Merryweather Jeep), Grotti Turismo R (tuned max), Rat-Loader (tuned max), Western Daemon (tuned max), Benefactor Schwartzer (tuned max). Daca vrei sa ne intalnim in GTA Online, da-mi un PM cu PSN ID-ul tau si vorbim.
Ce usb stick recomandati?
Stiu ca trebuie sa fie de 16gb, dar ce viteze de citire nu stiu.
Voi ce folositi? Ce marca ?
Doamne cum arata masina aia Zentorno din High Life Update !! Are cineva idee cand se lanseaza? Am strans deja 1.1 mil $ sa ma asigur ca pot sa o cumpar![]()
Nu prea curand.Nu-ti face mari sperante, il tot anunta de 1 luna.Mai fa ceva bani ca nu baga numai o masina, o sa bage 3 masini si o motocicleta plus posibilitatea de a-ti cumpara inca un apartament.
Salut sunt la inceput de "cariera" in gta v si am si eu cateva nelamurir legat de online. De unde fac rost de bani pt a cumpara diverse inspecial arme. Legat de misiuni unde te impusti cum te poti feri, nici nu apuc sa joc putin ca gata ma ciuruiesc. La fel si in oras cand trec pe langa alti jucatori imediat ma impusca. Ceva sfaturi?ms
Bookmarks